Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Norrbottens län

Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Västerbottens län Weer Finland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Kvikkjokk KvikkjokkKvikkjokk Luleå LuleåLuleå Kiruna KirunaKiruna Gällivare GällivareGällivare © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Arvidsjaur, 19.01.2020

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer. De nacht brengt ons nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -15°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Gällivare, 19.01.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het geheel bewolkt, maar overwegend droog. De middag laat zich zien met bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -16°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Kiruna, 19.01.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de namiddag gaat dit over in overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Kvikkjokk Arrenjarka A, 19.01.2020

Op zondag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. De avond brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -15°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Luleå-Kallax, 19.01.2020

Op zondagochtend is het nog bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt. De nacht brengt ons deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. De in het begin nog matige noordwestenwind neemt af en waait nog zwak.