Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Norrbottens län

Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Västerbottens län Weer Finland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Kvikkjokk KvikkjokkKvikkjokk Luleå LuleåLuleå Kiruna KirunaKiruna Gällivare GällivareGällivare © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Arvidsjaur, 08.04.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog grotendeels zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig en komt uit zuidelijke, later westelijke richtingen.

Weer in Gällivare, 08.04.2020

Op woensdag is het de hele dag door afwisselend bewolkt en zonnig. Tijdens de nacht voor donderdag gaat dit over in grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Kiruna, 08.04.2020

Op woensdagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer. De namiddag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind.

Weer in Kvikkjokk Arrenjarka A, 08.04.2020

Op woensdag is het de hele dag door meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De late avond dient zich geheel bewolkt, maar overwegend droog aan. ‘s Nacht heerst er dan veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Luleå-Kallax, 08.04.2020

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidwesten.