Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Örebro län

Weer Dalarnas län Weer Östergötlands län Weer Västmanlands län Weer Västra Götalands län Weer Södermanlands län Weer Värmlands län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Finnerödja FinnerödjaFinnerödja Karlskoga KarlskogaKarlskoga Ljusnarsberg LjusnarsbergLjusnarsberg Örebro ÖrebroÖrebro Askersund AskersundAskersund © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken

Wolken Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Gårdsjö, 22.02.2020

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De middag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in Kettstaka, 22.02.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De middag brengt ons zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Kilsbergen-Suttarboda, 22.02.2020

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De namiddag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Kloten, 22.02.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend wordt het wisselend met enkele lichte regen- of sneeuwbuien. De late avond laat zich zien met af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Örebro, 22.02.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De middag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.