Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Östergötlands län

Weer Södermanlands län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Värmlands län Weer Kalmar län Weer Jönköpings län Weer Södermanlands län Weer Västra Götalands län Weer Örebro län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Linköping LinköpingLinköping Motala MotalaMotala Norrköping NorrköpingNorrköping Harstena HarstenaHarstena Boxholm BoxholmBoxholm Kinda KindaKinda © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Stroming

Stroming Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Harstena, 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags gaat dit over in bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Horn, 27.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Kettstaka, 27.01.2021

woensdag brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Linköping City Airport, 27.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt, maar grotendeels droog weer. In de namiddag heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Malexander, 27.01.2021

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Norrköping-SMHI Center, 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.