Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Östergötlands län

Weer Södermanlands län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Värmlands län Weer Kalmar län Weer Jönköpings län Weer Södermanlands län Weer Västra Götalands län Weer Örebro län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Linköping LinköpingLinköping Motala MotalaMotala Norrköping NorrköpingNorrköping Harstena HarstenaHarstena Boxholm BoxholmBoxholm Kinda KindaKinda © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken

Wolken Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Harstena, 19.01.2020

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk grijs, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in Horn, 19.01.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Kettstaka, 19.01.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype grijs, maar overwegend droog weer vorm. De avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak en komt uit het zuidwesten.

Weer in Linköping City Airport, 19.01.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Malexander, 19.01.2020

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend verwachten we grijs, maar overwegend droog weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Norrköping-SMHI Center, 19.01.2020

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.