Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Östergötlands län

Weer Södermanlands län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Kalmar län Weer Värmlands län Weer Kalmar län Weer Jönköpings län Weer Södermanlands län Weer Västra Götalands län Weer Örebro län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Linköping LinköpingLinköping Motala MotalaMotala Norrköping NorrköpingNorrköping Harstena HarstenaHarstena Boxholm BoxholmBoxholm Kinda KindaKinda © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Zon

Zon Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Harstena, 03.07.2020

Na het aanhoudend zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag langere tijd bewolkt weer. De nacht brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er komt een matige, tot matige westenwind, die 's nachts naar het zuiden draait.

Weer in Horn, 03.07.2020

Op vrijdag is het de hele dag door overwegend helder. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. ‘s Nacht is er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Kettstaka, 03.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd meestal zonnig. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Linköping City Airport, 03.07.2020

In de vroege ochtend is het meestal zonnig. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt weer. De nacht brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige westenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Malexander, 03.07.2020

Op vrijdag is het de hele dag door afwisselend zonnig en bewolkt. Tijdens de nacht gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Norrköping-SMHI Center, 03.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd meestal zonnig. 's Avonds heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het westen.