Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Skåne län

Weer Blekinge län Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Hallands län Weer Denemarken Weer Blekinge län Weer Kronobergs län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ängelholm ÄngelholmÄngelholm Falsterbo FalsterboFalsterbo Hässleholm HässleholmHässleholm Helsingborg HelsingborgHelsingborg Kristianstad KristianstadKristianstad Malmö MalmöMalmö Ystad YstadYstad Hörby HörbyHörby Svedala SvedalaSvedala © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Vliegweer

Vliegweer Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Ängelholm-Barkåkra, 08.04.2020

Op woensdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. In de namiddag gaat dit over in hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Falsterbo, 08.04.2020

Op woensdag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer. 's Avonds laat zet hooguit licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuiden.

Weer in Helsingborg, 08.04.2020

Op woensdag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds laat zet grotendeels helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Horby, 08.04.2020

Op woensdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. In de namiddag heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Kristianstad Airport, 08.04.2020

Op woensdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. De late avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 15 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Ljungbyhed, 08.04.2020

Op woensdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De namiddag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 15 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Malmö, 08.04.2020

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag nauwelijks bewolkt. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer. 's Nachts gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Malmö-Sturup, 08.04.2020

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag nauwelijks bewolkt. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Rynge, 08.04.2020

Op woensdag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts zet wisselend bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuiden.