Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Skåne län

Weer Blekinge län Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Hallands län Weer Denemarken Weer Blekinge län Weer Kronobergs län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ängelholm ÄngelholmÄngelholm Falsterbo FalsterboFalsterbo Hässleholm HässleholmHässleholm Helsingborg HelsingborgHelsingborg Kristianstad KristianstadKristianstad Malmö MalmöMalmö Ystad YstadYstad Hörby HörbyHörby Svedala SvedalaSvedala © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Ängelholm-Barkåkra, 19.01.2020

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Falsterbo, 19.01.2020

Op zaterdag is het overdag bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. 's Nachts zet meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Helsingborg, 19.01.2020

Op zaterdag is het de hele dag door bewolkt, maar overwegend droog. Tijdens de late avond heerst er helder tot licht bewolkt weer. ‘s Nacht verwachten we wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig.

Weer in Horby, 19.01.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. In de namiddag heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Kristianstad Airport, 19.01.2020

Op zaterdag is het de hele dag door bewolkt, maar overwegend droog. De late avond dient zich wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien aan. ‘s Nacht heerst er dan grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind.

Weer in Ljungbyhed, 19.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds heerst er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidwesten.

Weer in Malmö, 19.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak en komt uit westelijke richtingen.

Weer in Malmö-Sturup, 19.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De late avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidwestenwind.

Weer in Rynge, 19.01.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.