Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Skåne län

Weer Blekinge län Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Hallands län Weer Denemarken Weer Blekinge län Weer Kronobergs län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Ängelholm ÄngelholmÄngelholm Falsterbo FalsterboFalsterbo Hässleholm HässleholmHässleholm Helsingborg HelsingborgHelsingborg Kristianstad KristianstadKristianstad Malmö MalmöMalmö Ystad YstadYstad Hörby HörbyHörby Svedala SvedalaSvedala © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Ängelholm-Barkåkra, 01.12.2020

In de ochtend is het bewolkt met lichte regen. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Falsterbo, 01.12.2020

In de ochtend is het nog bewolkt met lichte regen. De tweede helft van de dag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het oosten.

Weer in Helsingborg, 01.12.2020

In de ochtend is het bewolkt met lichte regen. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Horby, 01.12.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend brengt de rest van de dag geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Kristianstad Airport, 01.12.2020

In de ochtend is het nog bewolkt met lichte regen. De tweede helft van de dag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Ljungbyhed, 01.12.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend verwachten we geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Malmö, 01.12.2020

In de ochtend is het bewolkt met lichte regen. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Malmö-Sturup, 01.12.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Rynge, 01.12.2020

In de ochtend is het eerst nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de middag zet geheel bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het oosten.