Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Stockholms län

Weer Uppsala län Weer Södermanlands län Weer Södermanlands län Weer Uppsala län Weer Uppsala län Weer Uppsala län Weer Uppsala län Weer Uppsala län Weer Södermanlands län Weer Södermanlands län Weer Uppsala län Weer Uppsala län Weer Uppsala län Weer Uppsala län Weer Uppsala län Weer Uppsala län Weer Södermanlands län Weer Södermanlands län Weer Södermanlands län Weer Södermanlands län Weer Finland Weer Uppsala län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Norrtälje NorrtäljeNorrtälje Nynäshamn NynäshamnNynäshamn Södertälje SödertäljeSödertälje Stavsnäs StavsnäsStavsnäs Stockholm StockholmStockholm Adelsö AdelsöAdelsö © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Adelsö, 31.03.2020

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het overwegend helder. De avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig.

Weer in Landsort, 31.03.2020

Op dinsdag is het overdag hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds is er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds laat zet af en toe licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De in het begin nog matige zuidwestenwind waait in de middag krachtig, tijdens windstoten stormachtig en draait naar het westen.

Weer in Stavsnäs, 31.03.2020

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend helder. 's Avonds verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De zuidwestenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Stockholm, Aut, 31.03.2020


Weer in Svanberga, 31.03.2020

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Tullinge, 31.03.2020

Op dinsdag is het overwegend bewolkt, maar meest droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.