Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Värmlands län

Weer Västra Götalands län Weer Noorwegen Weer Västra Götalands län Weer Örebro län Weer Dalarnas län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arvika ArvikaArvika Karlstad KarlstadKarlstad Sysslebäck SysslebäckSysslebäck Sunne SunneSunne Årjäng ÅrjängÅrjäng Filipstad FilipstadFilipstad Hagfors HagforsHagfors © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Zon

Zon Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Arvika, 26.09.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog bewolkt met perioden met regen. 's Middags gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Blomskog, 26.09.2020

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. De namiddag dient zich bewolkt, maar overwegend droog aan. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Brattmon, 26.09.2020

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Middags gaat dit over in bewolkt, maar grotendeels droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Daglosen, 26.09.2020

Op zaterdag is het de hele dag door bewolkt met perioden met regen. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. ‘s Nacht verwachten we geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Gustavsfors, 26.09.2020

Op zaterdag is het de hele dag door bewolkt met perioden met regen. Tijdens de nacht gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Karlstad, 26.09.2020

Op zaterdag is het overwegend bewolkt met perioden met regen. In de komende nacht heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten stormachtige noordenwind.

Weer in Sunne, 26.09.2020

Op zaterdag is het overwegend bewolkt met perioden met regen. In de komende nacht heerst er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noorden.