Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Värmlands län

Weer Västra Götalands län Weer Noorwegen Weer Västra Götalands län Weer Örebro län Weer Dalarnas län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arvika ArvikaArvika Karlstad KarlstadKarlstad Sysslebäck SysslebäckSysslebäck Sunne SunneSunne Årjäng ÅrjängÅrjäng Filipstad FilipstadFilipstad Hagfors HagforsHagfors © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Neerslag

Neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Arvika, 22.02.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog veranderend bewolkt met enkele regenbuien. Vanaf de latere ochtend heerst hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Blomskog, 22.02.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog veranderend bewolkt met enkele regenbuien. Vanaf de middag verwachten we deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Nachts heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De zuidwestenwind waait zwak, tijdens windstoten hard.

Weer in Brattmon, 22.02.2020

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. In de loop van de ochtend heerst er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De middag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Daglosen, 22.02.2020

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De middag brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Gustavsfors, 22.02.2020

Na het veranderend bewolkte weer met enkele regenbuien van de ochtend verwachten we hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Karlstad, 22.02.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog veranderend bewolkt met enkele regenbuien. 's Middags gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Sunne, 22.02.2020

In de vroege ochtend is het veranderend bewolkt met enkele regenbuien. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De namiddag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De zuidwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.