Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Värmlands län

Weer Västra Götalands län Weer Noorwegen Weer Västra Götalands län Weer Örebro län Weer Dalarnas län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arvika ArvikaArvika Karlstad KarlstadKarlstad Sysslebäck SysslebäckSysslebäck Sunne SunneSunne Årjäng ÅrjängÅrjäng Filipstad FilipstadFilipstad Hagfors HagforsHagfors © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken

Wolken Europa

Zon

Zon Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Arvika, 09.04.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Blomskog, 09.04.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Brattmon, 09.04.2020

Op donderdag is het langere tijd overwegend zonnig. De namiddag dient zich vaak bewolkt, maar bijna overal droog aan. De avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Daglosen, 09.04.2020

Op donderdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 8 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Gustavsfors, 09.04.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Karlstad, 09.04.2020

Op donderdag is het overwegend zonnig. In de nacht voor vrijdag heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Sunne, 09.04.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 9 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.