Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Västerbottens län

Weer Norrbottens län Weer Norrbottens län Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Västernorrlands län Weer Noorwegen Weer Jämtlands län Weer Norrbottens län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Dorotea DoroteaDorotea Hemavan HemavanHemavan Skellefteå SkellefteåSkellefteå Sorsele SorseleSorsele Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Vilhelmina VilhelminaVilhelmina Lycksele LyckseleLycksele Umeå UmeåUmeå Storuman StorumanStoruman © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Bursjön, 06.06.2020

Op zaterdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Hemavan, 06.06.2020

Op zaterdag is het overdag bewolkt, maar overwegend droog. De komende nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Hoting, 06.06.2020

Op zaterdag is het langere tijd grijs, maar overwegend droog. In de namiddag gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Lycksele, 06.06.2020

Op zaterdagochtend is het nog grijs, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer. De avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De oostenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.

Weer in Skellefteå, 06.06.2020

Na het bijna overal zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk afwisselend zonnig en bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Op in de middag zet er een zwakke wind uit oostelijke richtingen op.

Weer in Stekenjokk, 06.06.2020

Na het bijna overal zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag vrij zonnig. De avond brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er komt een vrij krachtige, tot vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige oostenwind, die 's avonds laat naar het noordoosten draait.

Weer in Umeå, 06.06.2020

Op zaterdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De oostenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Vilhelmina, 06.06.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in vrij zonnig. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het oosten.