Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Västerbottens län

Weer Norrbottens län Weer Norrbottens län Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Västernorrlands län Weer Noorwegen Weer Jämtlands län Weer Norrbottens län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Dorotea DoroteaDorotea Hemavan HemavanHemavan Skellefteå SkellefteåSkellefteå Sorsele SorseleSorsele Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Vilhelmina VilhelminaVilhelmina Lycksele LyckseleLycksele Umeå UmeåUmeå Storuman StorumanStoruman © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Vliegweer

Vliegweer Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Bursjön, 06.12.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. 's Avonds laat gaat dit over in meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Hemavan, 06.12.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De avond brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Hoting, 06.12.2020

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middag verwachten we grijs, maar overwegend droog weer. 's Nachts heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Lycksele, 06.12.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. De namiddag dient zich geheel bewolkt, maar grotendeels droog aan. De nacht brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Skellefteå, 06.12.2020

Na het bewolkt weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend zet bewolkt weer met perioden met regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Stekenjokk, 06.12.2020

zondag brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard en komt uit oostelijke, later zuidelijke richtingen.

Weer in Umeå, 06.12.2020

Op zondag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Vilhelmina, 06.12.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. De avond brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.