Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Västerbottens län

Weer Norrbottens län Weer Norrbottens län Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Finland Weer Västernorrlands län Weer Noorwegen Weer Jämtlands län Weer Norrbottens län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Dorotea DoroteaDorotea Hemavan HemavanHemavan Skellefteå SkellefteåSkellefteå Sorsele SorseleSorsele Stekenjokk StekenjokkStekenjokk Vilhelmina VilhelminaVilhelmina Lycksele LyckseleLycksele Umeå UmeåUmeå Storuman StorumanStoruman © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Bursjön, 27.02.2020

Op donderdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Avonds heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -27 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -18°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Hemavan, 27.02.2020

In de vroege ochtend is het langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar overwegend helder weer. De namiddag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -27 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -19°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Hoting, 27.02.2020

Op donderdag is het overdag overwegend zonnig. 's Avonds is er langere tijd bewolkt weer. 's Nachts zet nauwelijks bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -23 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Lycksele, 27.02.2020

Op donderdagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middaguren heerst er langere tijd bewolkt weer. De late avond brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -30 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -19°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Skellefteå, 27.02.2020

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag grotendeels zonnig weer. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -15 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Stekenjokk, 27.02.2020

Op donderdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -14°C. Er waait een vrij krachtige tot krachtige tijdens windstoten stormachtige zuidenwind.

Weer in Umeå, 27.02.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -15 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Vilhelmina, 27.02.2020

Op donderdag is het overdag overwegend zonnig. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. 's Nachts zet nauwelijks bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -27 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -16°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.