Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Västernorrlands län

Weer Jämtlands län Weer Jämtlands län Weer Västerbottens län Weer Gävleborgs län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Härnösand HärnösandHärnösand Junsele JunseleJunsele Örnsköldsvik ÖrnsköldsvikÖrnsköldsvik Sundsvall SundsvallSundsvall Sollefteå SollefteåSollefteå Ånge ÅngeÅnge © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken

Wolken Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Junsele A, 02.04.2020

Op woensdagochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Kramfors, 02.04.2020

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag grotendeels zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. 's Nachts gaat dit over in bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Lungo, 02.04.2020

Op woensdag is het overdag overwegend zonnig. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Avonds laat zet meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten harde westenwind, die 's avonds naar het zuiden draait.

Weer in Örnsköldsvik, 02.04.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog overwegend zonnig. 's Middags gaat dit over in afwisselend bewolkt en zonnig weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde noordwestenwind waait in de namiddag zwak.

Weer in Rasta, 02.04.2020

Op woensdag is het overdag overwegend zonnig. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer met enkele regen- of sneeuwbuien. 's Avonds laat zet langere tijd bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Torpshammer, 02.04.2020

Op woensdag is het de hele dag door afwisselend zonnig en bewolkt. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. ‘s Nacht is er langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 7 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het westen.