Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Västernorrlands län

Weer Jämtlands län Weer Jämtlands län Weer Västerbottens län Weer Gävleborgs län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Härnösand HärnösandHärnösand Junsele JunseleJunsele Örnsköldsvik ÖrnsköldsvikÖrnsköldsvik Sundsvall SundsvallSundsvall Sollefteå SollefteåSollefteå Ånge ÅngeÅnge © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Wolken

Wolken Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Junsele A, 18.02.2020

Op maandag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt. Vanaf de middag verwachten we langere tijd bewolkt weer. 's Nachts heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Kramfors, 18.02.2020

Op maandag kunnen we rekenen op zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Lungo, 18.02.2020

Op maandag is het de hele dag door overwegend zonnig. Tijdens de late avond heerst er langere tijd bewolkt weer. ‘s Nacht verwachten we deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De matige tot vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige wind waait vervolgens uit het zuiden, 's nachts uit het westen.

Weer in Örnsköldsvik, 18.02.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend zonnig. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts gaat dit over in licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Rasta, 18.02.2020

Op maandag is het overdag veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds is er deels bewolkt, deels helder weer. 's Nachts zet meest helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Torpshammer, 18.02.2020

Op maandag is het overdag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds is er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. 's Avonds laat zet af en toe licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.