Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Västmanlands län

Weer Uppsala län Weer Södermanlands län Weer Södermanlands län Weer Södermanlands län Weer Södermanlands län Weer Södermanlands län Weer Södermanlands län Weer Södermanlands län Weer Stockholms län Weer Uppsala län Weer Uppsala län Weer Södermanlands län Weer Södermanlands län Weer Södermanlands län Weer Stockholms län Weer Östergötlands län Weer Stockholms län Weer Gävleborgs län Weer Södermanlands län Weer Uppsala län Weer Örebro län Weer Dalarnas län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Arboga ArbogaArboga Fagersta FagerstaFagersta Sala SalaSala Västerås VästeråsVästerås © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Stroming

Stroming Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Borlänge, 19.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Eskilstuna, 19.01.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Sala, 19.01.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk grijs, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Västerås, 19.01.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De zuidenwind waait zwak, tijdens windstoten krachtig.