Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Västra Götalands län

Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Östergötlands län Weer Kronobergs län Weer Hallands län Weer Noorwegen Weer Värmlands län Weer Jönköpings län Weer Örebro län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Borås BoråsBorås Falköping FalköpingFalköping Gotenburg GotenburgGotenburg Lidköping LidköpingLidköping Skövde SkövdeSkövde Tanum TanumTanum Trollhättan TrollhättanTrollhättan Mellerud MellerudMellerud Dals-Ed Dals-EdDals-Ed © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Neerslag

Neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Bergarud, 06.06.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidwestenwind op.

Weer in Blomskog, 06.06.2020

Op zaterdagochtend is het nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De namiddag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Göteborg, 06.06.2020

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De zuidwestenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Hud, 06.06.2020

Na het overwegend heldere weer van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt weer vorm. De namiddag laat zich zien met grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Kymbo, 06.06.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog deels bewolkt, deels ook zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds heerst er deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.

Weer in Lidköping, 06.06.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Eerst waait er een zwakke zuidwestelijke wind, 's avonds matige, tijdens windstoten harde zuidenwind.

Weer in Rangedala, 06.06.2020

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met perioden met regen. De nacht brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in skövde, 06.06.2020

In de vroege ochtend is het grijs, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De zuidenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Torpabron, 06.06.2020

Op zaterdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt, maar meestal droog aan. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De zuidwestenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.