Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Västra Götalands län

Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Noorwegen Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Denemarken Weer Östergötlands län Weer Kronobergs län Weer Hallands län Weer Noorwegen Weer Värmlands län Weer Jönköpings län Weer Örebro län
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Borås BoråsBorås Falköping FalköpingFalköping Gotenburg GotenburgGotenburg Lidköping LidköpingLidköping Skövde SkövdeSkövde Tanum TanumTanum Trollhättan TrollhättanTrollhättan Mellerud MellerudMellerud Dals-Ed Dals-EdDals-Ed © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Stockholm tijdzone: Europe/Stockholm

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Bergarud, 27.02.2020

Op donderdag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Nachts zet vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Blomskog, 27.02.2020

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk zonnig of licht bewolkt weer. De namiddag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Göteborg, 27.02.2020

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag nauwelijks bewolkt. 's Avonds verwachten we licht bewolkt weer. 's Nachts gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Hud, 27.02.2020

Op donderdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Kymbo, 27.02.2020

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Lidköping, 27.02.2020

Op donderdag is het meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Rangedala, 27.02.2020

Op donderdag is het wisselend bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in skövde, 27.02.2020

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Torpabron, 27.02.2020

Op donderdag is het de hele dag door nauwelijks bewolkt. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met af en toe een opklaring. ‘s Nacht verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een zwakke oostenwind.