Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Aargau

Weer Solothurn Weer Nidwalden Weer Luzern Weer Solothurn Weer Schaffhausen Weer Solothurn Weer Schaffhausen Weer Nidwalden Weer Duitsland Weer Luzern Weer Basel Stadt Weer Schwyz Weer Basel Land Weer Zug Weer Bern Weer Zuerich
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aarau AarauAarau Koblenz KoblenzKoblenz Lenzburg LenzburgLenzburg Möhlin MöhlinMöhlin Muri MuriMuri Oftringen OftringenOftringen Reinach ReinachReinach Windisch WindischWindisch Wohlen WohlenWohlen Bergdietikon BergdietikonBergdietikon Schupfart SchupfartSchupfart © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Buchs-Suhr, 18.01.2021

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds verwachten we af en toe licht bewolkt weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Koblenz AG, 18.01.2021

In de ochtend is het nog overwegend bewolkt, maar meest droog. De tweede helft van de dag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Möhlin, 18.01.2021

Na het overwegend bewolkte, maar meest droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Muri AG, 18.01.2021

Op maandag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. De namiddag dient zich afwisselend bewolkt en zonnig aan. De nacht brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 1 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Niederlenz, 18.01.2021

Op maandagochtend is het nog overwegend bewolkt, maar meest droog. Vanaf de middaguren heerst er deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Reinach AG, 18.01.2021

In de vroege ochtend is het overwegend bewolkt, maar meest droog. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend bewolkt en zonnig. De namiddag laat zich zien met overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 1 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Schupfart, 18.01.2021

Op maandag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 1 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Starrkirch-Wil (SO), 18.01.2021

Na het grijze, maar overwegend droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk langere tijd bewolkt weer. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 1 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Windisch, 18.01.2021

In de vroege ochtend is het overwegend bewolkt, maar meest droog. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend bewolkt en zonnig. De avond laat zich zien met nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Wohlen AG, 18.01.2021

Op maandagochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er langere tijd bewolkt weer. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het westen.