Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Aargau

Weer Solothurn Weer Nidwalden Weer Luzern Weer Solothurn Weer Schaffhausen Weer Solothurn Weer Schaffhausen Weer Nidwalden Weer Duitsland Weer Luzern Weer Basel Stadt Weer Schwyz Weer Basel Land Weer Zug Weer Bern Weer Zuerich
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aarau AarauAarau Koblenz KoblenzKoblenz Lenzburg LenzburgLenzburg Möhlin MöhlinMöhlin Muri MuriMuri Oftringen OftringenOftringen Reinach ReinachReinach Windisch WindischWindisch Wohlen WohlenWohlen Bergdietikon BergdietikonBergdietikon Schupfart SchupfartSchupfart © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Neerslag

Neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Buchs-Suhr, 22.02.2020

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het overwegend zonnig. De nacht laat zich zien met deels bewolkt, deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Koblenz AG, 22.02.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Möhlin, 22.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Muri AG, 22.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Niederlenz, 22.02.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Reinach AG, 22.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Schupfart, 22.02.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Starrkirch-Wil (SO), 22.02.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Windisch, 22.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Wohlen AG, 22.02.2020

Na het zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons aanhoudend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.