Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Appenzell Ausserrhoden

Weer Zuerich Weer Appenzell Innerrhoden Weer Zuerich Weer Appenzell Innerrhoden Weer Glarus Weer Appenzell Innerrhoden Weer Duitsland Weer Zuerich Weer Schwyz Weer St, Gallen Weer Oostenrijk Weer Thurgau Weer Liechtenstein
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Gais GaisGais Herisau HerisauHerisau Trogen TrogenTrogen Säntis SäntisSäntis Heiden HeidenHeiden Wald AR Wald ARWald AR Schwägalp SchwägalpSchwägalp © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Zon

Zon Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Gais (AR), 30.09.2020

Na het deels bewolkt, deels ook zonnig weer van de ochtend zet meestal zonnig zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Heiden, 30.09.2020

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend verwachten we grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Hundwil (AR), 30.09.2020

Na het afwisselend bewolkte en zonnige weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Säntis, 30.09.2020

In de vroege ochtend is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de loop van de ochtend wordt het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De namiddag laat zich zien met overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De westenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Schwägalp, 30.09.2020

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend krijgt het weerstype geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer vorm. De middag laat zich zien met overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Trogen, 30.09.2020

Op woensdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds heerst er wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Wald AR, 30.09.2020

Op woensdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds gaat dit over in wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.