Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Appenzell Ausserrhoden

Weer Zuerich Weer Appenzell Innerrhoden Weer Zuerich Weer Appenzell Innerrhoden Weer Glarus Weer Appenzell Innerrhoden Weer Duitsland Weer Zuerich Weer Schwyz Weer St, Gallen Weer Oostenrijk Weer Thurgau Weer Liechtenstein
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Gais GaisGais Herisau HerisauHerisau Trogen TrogenTrogen Säntis SäntisSäntis Heiden HeidenHeiden Wald AR Wald ARWald AR Schwägalp SchwägalpSchwägalp © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Gais (AR), 07.07.2020

Op maandag is het in de ochtend nog zonnig of licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Heiden, 07.07.2020

In de vroege ochtend is het langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De namiddag laat zich zien met meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Hundwil (AR), 07.07.2020

In de vroege ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met nu en dan lichte regen. De avond laat zich zien met licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Säntis, 07.07.2020

Na het geheel bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De westenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig, 's avonds laat zwak.

Weer in Schwägalp, 07.07.2020

Na het overwegend grijze, maar over het algemeen droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Trogen, 07.07.2020

Op maandag is het in de ochtend nog langere tijd bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. In de namiddag heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Wald AR, 07.07.2020

In de vroege ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.