Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Appenzell Ausserrhoden

Weer Zuerich Weer Appenzell Innerrhoden Weer Zuerich Weer Appenzell Innerrhoden Weer Glarus Weer Appenzell Innerrhoden Weer Duitsland Weer Zuerich Weer Schwyz Weer St, Gallen Weer Oostenrijk Weer Thurgau Weer Liechtenstein
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Gais GaisGais Herisau HerisauHerisau Trogen TrogenTrogen Säntis SäntisSäntis Heiden HeidenHeiden Wald AR Wald ARWald AR Schwägalp SchwägalpSchwägalp © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Zon

Zon Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Gais (AR), 27.02.2020

Op donderdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De namiddags brengt ons geheel bewolkt weer met sneeuw. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De westenwind neemt 's nachts toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Heiden, 27.02.2020

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype zonnig of licht bewolkt weer vorm. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De 's avonds verfrissende zuidwestenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten zware storm.

Weer in Hundwil (AR), 27.02.2020

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in geheel bewolkt weer met sneeuw. De avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Säntis, 27.02.2020

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt met sneeuw. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -15 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -15°C. De in het begin nog krachtige zuidwestenwind waait 's avonds storm, tijdens windstoten orkaan en draait naar het westen.

Weer in Schwägalp, 27.02.2020

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De 's avonds verfrissende zuidwestenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten zware storm.

Weer in Trogen, 27.02.2020

Op donderdagochtend is het nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde westenwind op.

Weer in Wald AR, 27.02.2020

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype zonnig of licht bewolkt weer vorm. De namiddag laat zich zien met geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De 's avonds zuidenwind draait naar het westen en waait toenemend krachtig, tijdens windstoten zware storm.