Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Appenzell Innerrhoden

Weer Graubünden Weer Thurgau Weer Schwyz Weer Thurgau Weer Glarus Weer St, Gallen Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Liechtenstein Weer Oostenrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Appenzell AppenzellAppenzell Wasserauen WasserauenWasserauen Weissbad WeissbadWeissbad Säntis SäntisSäntis Ebenalp EbenalpEbenalp © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Appenzell, 30.09.2020

Op woensdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De namiddag dient zich vaak bewolkt, maar bijna overal droog aan. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Ebenalp, 30.09.2020

Op woensdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds gaat dit over in wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Säntis, 30.09.2020

In de vroege ochtend is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de loop van de ochtend wordt het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De namiddag laat zich zien met overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De westenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Wasserauen, 30.09.2020

Na het afwisselend bewolkte en zonnige weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Weissbad, 30.09.2020

Op woensdagochtend is het nog wisselend bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer vrij zonnig. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.