Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Appenzell Innerrhoden

Weer Graubünden Weer Thurgau Weer Schwyz Weer Thurgau Weer Glarus Weer St, Gallen Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Liechtenstein Weer Oostenrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Appenzell AppenzellAppenzell Wasserauen WasserauenWasserauen Weissbad WeissbadWeissbad Säntis SäntisSäntis Ebenalp EbenalpEbenalp © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Appenzell, 27.02.2020

Op donderdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen of sneeuw aan. De nacht brengt ons geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Ebenalp, 27.02.2020

Op donderdagochtend is het nog wisselend bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er geheel bewolkt weer met sneeuw. De avond brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De in het begin nog matige zuidenwind waait 's nachts krachtig, tijdens windstoten zware storm en draait naar het westen.

Weer in Säntis, 27.02.2020

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt met sneeuw. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -15 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -15°C. De in het begin nog krachtige zuidwestenwind waait 's avonds storm, tijdens windstoten orkaan en draait naar het westen.

Weer in Wasserauen, 27.02.2020

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De namiddag laat zich zien met geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De zuidwestenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Weissbad, 27.02.2020

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.