Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Appenzell Innerrhoden

Weer Graubünden Weer Thurgau Weer Schwyz Weer Thurgau Weer Glarus Weer St, Gallen Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Liechtenstein Weer Oostenrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Appenzell AppenzellAppenzell Wasserauen WasserauenWasserauen Weissbad WeissbadWeissbad Säntis SäntisSäntis Ebenalp EbenalpEbenalp © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken

Wolken Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Appenzell, 21.04.2021

Op woensdag is het langere tijd overwegend zonnig. De avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Ebenalp, 21.04.2021

Op woensdag is het afwisselend zonnig en bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Säntis, 21.04.2021

Op woensdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Avonds gaat dit over in bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Wasserauen, 21.04.2021

Op woensdag is het langere tijd overwegend zonnig. In de namiddag gaat dit over in hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Weissbad, 21.04.2021

Op woensdag is het langere tijd overwegend zonnig. De namiddag dient zich langere tijd bewolkt aan. De avond brengt ons hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.