Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Appenzell Innerrhoden

Weer Graubünden Weer Thurgau Weer Schwyz Weer Thurgau Weer Glarus Weer St, Gallen Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Liechtenstein Weer Oostenrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Appenzell AppenzellAppenzell Wasserauen WasserauenWasserauen Weissbad WeissbadWeissbad Säntis SäntisSäntis Ebenalp EbenalpEbenalp © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Appenzell, 26.01.2021

Na het overwegend bewolkte, maar meest droge weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw vorm. De middag laat zich zien met bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Ebenalp, 26.01.2021

Op dinsdagochtend is het nog bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt. De namiddag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in Säntis, 26.01.2021

Op dinsdag is het de hele dag door geheel bewolkt met sneeuw. Tijdens de nacht gaat dit over in bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -16 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -16°C. De in het begin krachtige, tijdens windstoten stormachtige westenwind waait 's nachts matig.

Weer in Wasserauen, 26.01.2021

Op dinsdag is het de hele dag door bewolkt met lichte sneeuw. Tijdens de nacht gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Weissbad, 26.01.2021

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend brengt de rest van de dag veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.