Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Basel Land

Weer Jura Weer Solothurn Weer Bern Weer Solothurn Weer Bern Weer Bern Weer Frankrijk Weer Aargau Weer Solothurn Weer Duitsland Weer Basel Stadt Weer Jura Weer Luzern
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Binningen BinningenBinningen Langenbruck LangenbruckLangenbruck Laufen LaufenLaufen Muttenz MuttenzMuttenz Rünenberg RünenbergRünenberg Titterten TittertenTitterten Wintersingen WintersingenWintersingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in , 18.01.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog overwegend bewolkt, maar meest droog. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Langenbruck (BL), 18.01.2021

Na het overwegend bewolkte, maar meest droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag afwisselend zonnig en bewolkt weer. De avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Laufen-Dittingen, 18.01.2021

Op maandag is het in de ochtend nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Muttenz, 18.01.2021

Op maandagochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer afwisselend bewolkt en zonnig. De late avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Rünenberg, 18.01.2021

Op maandag is het in de ochtend nog overwegend bewolkt, maar meest droog. Vanaf de middag verwachten we deels bewolkt, deels ook zonnig weer. In de namiddag heerst er bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Titterten (BL), 18.01.2021

Op maandagochtend is het nog overwegend bewolkt, maar meest droog. Vanaf de middaguren heerst er meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De nacht brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Wintersingen (BL), 18.01.2021

Op maandag is het in de ochtend nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. 's Avonds laat heerst er helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.