Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Basel Land

Weer Jura Weer Solothurn Weer Bern Weer Solothurn Weer Bern Weer Bern Weer Frankrijk Weer Aargau Weer Solothurn Weer Duitsland Weer Basel Stadt Weer Jura Weer Luzern
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Binningen BinningenBinningen Langenbruck LangenbruckLangenbruck Laufen LaufenLaufen Muttenz MuttenzMuttenz Rünenberg RünenbergRünenberg Titterten TittertenTitterten Wintersingen WintersingenWintersingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Zon

Zon Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in , 24.02.2020

Op maandag is het in de ochtend nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Langenbruck (BL), 24.02.2020

Na het veranderlijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Laufen-Dittingen, 24.02.2020

In de ochtend is het wisselend bewolkt, maar meestal droog. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Muttenz, 24.02.2020

Op maandag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. De namiddag brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Rünenberg, 24.02.2020

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De middag laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Titterten (BL), 24.02.2020

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend heerst er zonnig of licht bewolkt weer. De avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Wintersingen (BL), 24.02.2020

Na het langere tijd bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.