Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Bern

Weer Freiburg Weer Frankrijk Weer Freiburg Weer Luzern Weer Freiburg Weer Luzern Weer Obwalden Weer Frankrijk Weer Solothurn Weer Basel Land Weer Waadt Weer Frankrijk Weer Freiburg Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer Obwalden Weer Basel Land Weer Frankrijk Weer Basel Land Weer Freiburg Weer Waadt Weer Jura Weer Italië Weer Aargau Weer Neuchatel Weer Zug Weer Obwalden Weer Schwyz Weer Tessin Weer Wallis Weer Uri Weer Nidwalden Weer Luzern Weer Solothurn Weer Zuerich
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Adelboden AdelbodenAdelboden Bern BernBern Biel BielBiel Brienz BrienzBrienz Courtelary CourtelaryCourtelary Interlaken InterlakenInterlaken Langenthal LangenthalLangenthal Moutier MoutierMoutier Mühleberg MühlebergMühleberg Saanen SaanenSaanen Wynigen WynigenWynigen Zweisimmen ZweisimmenZweisimmen Napf NapfNapf Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Thun ThunThun Därstetten DärstettenDärstetten Langnau im Emmental Langnau im EmmentalLangnau im Emmental © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken

Wolken Europa

Stroming

Stroming Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Adelboden, 07.07.2020

Op maandag is het overdag langere tijd bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat zet soms bewolkt, soms opgeklaard weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Biel-Kappelen (BE), 07.07.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Brienz-Ballenberg, 07.07.2020

Op maandag is het in de ochtend nog zonnig of licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in overwegend zonnig weer. De namiddag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Courtelary, 07.07.2020

Na het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer van de ochtend zet zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Därstetten, 07.07.2020

In de vroege ochtend is het meestal zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar langere tijd bewolkt weer. De namiddag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Grimsel-Hospiz, 07.07.2020

Op maandag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordenwind.

Weer in Interlaken, 07.07.2020

Op maandag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Middags gaat dit over in grijs, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Langenthal-Bleienbach, 07.07.2020

In de ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Langnau im Emmental, 07.07.2020

Op maandag is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de nacht voor dinsdag heerst er helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Moutier, 07.07.2020

Op maandag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de namiddag gaat dit over in overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Mühleberg KKW, 07.07.2020

Na het zonnige of licht bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Napf, 07.07.2020

Op maandagochtend is het nog langere tijd bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde zuidwestenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Saanen (BE), 07.07.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Thun, 07.07.2020

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Wynigen (BE), 07.07.2020

Op maandag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. In de namiddag heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 07.07.2020

In de vroege ochtend is het zonnig of licht bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Zweisimmen, 07.07.2020

Na het deels bewolkte, deels ook zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype nauwelijks bewolkt weer vorm. De namiddag laat zich zien met deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noorden.