Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Bern

Weer Freiburg Weer Frankrijk Weer Freiburg Weer Luzern Weer Freiburg Weer Luzern Weer Obwalden Weer Frankrijk Weer Solothurn Weer Basel Land Weer Waadt Weer Frankrijk Weer Freiburg Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer Obwalden Weer Basel Land Weer Frankrijk Weer Basel Land Weer Freiburg Weer Waadt Weer Jura Weer Italië Weer Aargau Weer Neuchatel Weer Zug Weer Obwalden Weer Schwyz Weer Tessin Weer Wallis Weer Uri Weer Nidwalden Weer Luzern Weer Solothurn Weer Zuerich
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Adelboden AdelbodenAdelboden Bern BernBern Biel BielBiel Brienz BrienzBrienz Courtelary CourtelaryCourtelary Interlaken InterlakenInterlaken Langenthal LangenthalLangenthal Moutier MoutierMoutier Mühleberg MühlebergMühleberg Saanen SaanenSaanen Wynigen WynigenWynigen Zweisimmen ZweisimmenZweisimmen Napf NapfNapf Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Thun ThunThun Därstetten DärstettenDärstetten Langnau im Emmental Langnau im EmmentalLangnau im Emmental © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Adelboden, 08.03.2021

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Biel-Kappelen (BE), 08.03.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Brienz-Ballenberg, 08.03.2021

Op maandagochtend is het nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er meestal zonnig. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Courtelary, 08.03.2021

Op maandag is het langere tijd vrij zonnig. 's Avonds heerst er wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Därstetten, 08.03.2021

Op maandag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. In de namiddag gaat dit over in overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Grimsel-Hospiz, 08.03.2021

In de ochtend is het nog bewolkt met lichte sneeuw. De tweede helft van de dag brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een matige wind uit noordelijke richtingen.

Weer in Interlaken, 08.03.2021

In de ochtend is het eerst nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag zet zonnig of licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Langenthal-Bleienbach, 08.03.2021

In de vroege ochtend is het zonnig of licht bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag laat zich zien met overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Langnau im Emmental, 08.03.2021

Na het meest zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend verwachten we zonnig of licht bewolkt weer . De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 8 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Moutier, 08.03.2021

Na het veranderlijk bewolkt weer van de ochtend zet overwegend helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Mühleberg KKW, 08.03.2021

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 8 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Napf, 08.03.2021

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De avond laat zich zien met soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Saanen (BE), 08.03.2021

Op maandag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Thun, 08.03.2021

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Wynigen (BE), 08.03.2021

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 08.03.2021

Op maandag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. De namiddag dient zich overwegend helder aan. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 7 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Zweisimmen, 08.03.2021

Op maandag is het overdag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds is er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat zet hooguit licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordenwind.