Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Bern

Weer Freiburg Weer Frankrijk Weer Freiburg Weer Luzern Weer Freiburg Weer Luzern Weer Obwalden Weer Frankrijk Weer Solothurn Weer Basel Land Weer Waadt Weer Frankrijk Weer Freiburg Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer Obwalden Weer Basel Land Weer Frankrijk Weer Basel Land Weer Freiburg Weer Waadt Weer Jura Weer Italië Weer Aargau Weer Neuchatel Weer Zug Weer Obwalden Weer Schwyz Weer Tessin Weer Wallis Weer Uri Weer Nidwalden Weer Luzern Weer Solothurn Weer Zuerich
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Adelboden AdelbodenAdelboden Bern BernBern Biel BielBiel Brienz BrienzBrienz Courtelary CourtelaryCourtelary Interlaken InterlakenInterlaken Langenthal LangenthalLangenthal Moutier MoutierMoutier Mühleberg MühlebergMühleberg Saanen SaanenSaanen Wynigen WynigenWynigen Zweisimmen ZweisimmenZweisimmen Napf NapfNapf Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Thun ThunThun Därstetten DärstettenDärstetten Langnau im Emmental Langnau im EmmentalLangnau im Emmental © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Temperatuur

Temperatuur Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Adelboden, 24.02.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Biel-Kappelen (BE), 24.02.2020

In de vroege ochtend is het overwegend zonnig. In de loop van de ochtend heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De middag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Brienz-Ballenberg, 24.02.2020

Op maandag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Courtelary, 24.02.2020

In de vroege ochtend is het overwegend zonnig. In de loop van de ochtend wordt het wisselend bewolkt. De middag laat zich zien met overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Därstetten, 24.02.2020

Op maandag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Grimsel-Hospiz, 24.02.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend heerst er zonnig of licht bewolkt weer. De middag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Interlaken, 24.02.2020

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De middag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Langenthal-Bleienbach, 24.02.2020

Na het veranderlijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag vrij zonnig. De namiddag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Langnau im Emmental, 24.02.2020

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Moutier, 24.02.2020

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Mühleberg KKW, 24.02.2020

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De middag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Napf, 24.02.2020

Op maandag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds gaat dit over in onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind.

Weer in Saanen (BE), 24.02.2020

Op maandag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 12 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Thun, 24.02.2020

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De middag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Wynigen (BE), 24.02.2020

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 24.02.2020

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag langere tijd bewolkt weer. De middag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Zweisimmen, 24.02.2020

Op maandag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.