Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Bern

Weer Freiburg Weer Frankrijk Weer Freiburg Weer Luzern Weer Freiburg Weer Luzern Weer Obwalden Weer Frankrijk Weer Solothurn Weer Basel Land Weer Waadt Weer Frankrijk Weer Freiburg Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer Obwalden Weer Basel Land Weer Frankrijk Weer Basel Land Weer Freiburg Weer Waadt Weer Jura Weer Italië Weer Aargau Weer Neuchatel Weer Zug Weer Obwalden Weer Schwyz Weer Tessin Weer Wallis Weer Uri Weer Nidwalden Weer Luzern Weer Solothurn Weer Zuerich
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Adelboden AdelbodenAdelboden Bern BernBern Biel BielBiel Brienz BrienzBrienz Courtelary CourtelaryCourtelary Interlaken InterlakenInterlaken Langenthal LangenthalLangenthal Moutier MoutierMoutier Mühleberg MühlebergMühleberg Saanen SaanenSaanen Wynigen WynigenWynigen Zweisimmen ZweisimmenZweisimmen Napf NapfNapf Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Thun ThunThun Därstetten DärstettenDärstetten Langnau im Emmental Langnau im EmmentalLangnau im Emmental © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Adelboden, 27.11.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Biel-Kappelen (BE), 27.11.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Brienz-Ballenberg, 27.11.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Courtelary, 27.11.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Därstetten, 27.11.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Grimsel-Hospiz, 27.11.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De zuidenwind waait zwak tot matig.

Weer in Interlaken, 27.11.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. 's Middags gaat dit over in afwisselend bewolkt en zonnig weer. De avond brengt ons onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 8 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Langenthal-Bleienbach, 27.11.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Langnau im Emmental, 27.11.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Moutier, 27.11.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Mühleberg KKW, 27.11.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Napf, 27.11.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Saanen (BE), 27.11.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Thun, 27.11.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Wynigen (BE), 27.11.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 27.11.2020

Na het aanhoudend zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Zweisimmen, 27.11.2020

Op vrijdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordenwind.