Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Freiburg

Weer Frankrijk Weer Bern Weer Bern Weer Solothurn Weer Waadt Weer Frankrijk Weer Wallis Weer Frankrijk Weer Wallis Weer Waadt Weer Neuchatel Weer Bern
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Charmey CharmeyCharmey Estavayer-le-Lac Estavayer-le-LacEstavayer-le-Lac Fräschels FräschelsFräschels Fribourg FribourgFribourg Gruyères GruyèresGruyères Kerzers KerzersKerzers Plaffeien PlaffeienPlaffeien Romont RomontRomont Rossens RossensRossens Schwarzseebad SchwarzseebadSchwarzseebad Vaulruz VaulruzVaulruz Moléson MolésonMoléson © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Neerslag

Neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Charmey (FR), 08.03.2021

Na het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer van de ochtend zet meestal zonnig zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Fraeschels (FR), 08.03.2021

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 8 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Fribourg, 08.03.2021

Op maandag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. De namiddag brengt ons meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Gruyères, 08.03.2021

Op maandag is het overdag veranderlijk bewolkt. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. 's Avonds laat zet nauwelijks bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Moléson, 08.03.2021

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Payerne, 08.03.2021

In de vroege ochtend is het langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Plaffeien, 08.03.2021

In de vroege ochtend is het vrij zonnig. In de loop van de ochtend wordt het redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Ried bei Kerzers, 08.03.2021

Op maandag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. De late avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Romont, 08.03.2021

Op maandag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds laat heerst er wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Rossens (FR), 08.03.2021

In de vroege ochtend is het redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend heerst er zonnig of licht bewolkt weer. De nacht brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Schwarzsee, 08.03.2021

Op maandag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Middags heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat verwachten we hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Vaulruz (FR), 08.03.2021

Na het afwisselend zonnig en bewolkt weer van de ochtend zet meestal zonnig zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke oostenwind.