Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Freiburg

Weer Frankrijk Weer Bern Weer Bern Weer Solothurn Weer Waadt Weer Frankrijk Weer Wallis Weer Frankrijk Weer Wallis Weer Waadt Weer Neuchatel Weer Bern
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Charmey CharmeyCharmey Estavayer-le-Lac Estavayer-le-LacEstavayer-le-Lac Fräschels FräschelsFräschels Fribourg FribourgFribourg Gruyères GruyèresGruyères Kerzers KerzersKerzers Plaffeien PlaffeienPlaffeien Romont RomontRomont Rossens RossensRossens Schwarzseebad SchwarzseebadSchwarzseebad Vaulruz VaulruzVaulruz Moléson MolésonMoléson © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Charmey (FR), 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. 's Middags heerst er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Fraeschels (FR), 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Fribourg, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Gruyères, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Moléson, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Middags heerst er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Payerne, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags heerst er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds verwachten we veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Plaffeien, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd overwegend helder. De namiddag dient zich veranderend bewolkt met enkele regenbuien aan. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Ried bei Kerzers, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. 's Middags heerst er wisselend bewolkt weer. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Romont, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. 's Middags heerst er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Rossens (FR), 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. 's Middags heerst er onbestendig weer met enkele zware onweersbuien. 's Avonds verwachten we veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's nachts zwak.

Weer in Schwarzsee, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De late avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Vaulruz (FR), 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. 's Middags heerst er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.