Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Glarus

Weer Graubünden Weer Zuerich Weer Graubünden Weer Zug Weer Uri Weer Schwyz Weer St, Gallen Weer Liechtenstein
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bilten BiltenBilten Elm ElmElm Glarus GlarusGlarus Linthal LinthalLinthal Näfels NäfelsNäfels © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Bilten, 30.09.2020

Op woensdag is het langere tijd vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Glarus, 30.09.2020

Na het veranderlijk bewolkt weer van de ochtend zet meestal zonnig zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Linthal-Tierfehd, 30.09.2020

In de ochtend is het nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De tweede helft van de dag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Näfels (GL), 30.09.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuiden.