Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Glarus

Weer Graubünden Weer Zuerich Weer Graubünden Weer Zug Weer Uri Weer Schwyz Weer St, Gallen Weer Liechtenstein
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bilten BiltenBilten Elm ElmElm Glarus GlarusGlarus Linthal LinthalLinthal Näfels NäfelsNäfels © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Stroming

Stroming Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Bilten, 27.02.2020

Op donderdag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De nacht brengt ons bewolkt weer met regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De zuidoostenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Glarus, 27.02.2020

Op donderdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Middags heerst er bewolkt weer met perioden met regen. 's Avonds laat verwachten we geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Eerst waait er een zwakke zuidoostelijke wind, 's nachts matige, tijdens windstoten stormachtige westenwind.

Weer in Linthal-Tierfehd, 27.02.2020

Op donderdag is het langere tijd wisselend bewolkt. In de namiddag heerst er geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Näfels (GL), 27.02.2020

Op donderdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De nacht brengt ons bewolkt weer met regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.