Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Graubünden

Weer Italië Weer Duitsland Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Zug Weer Italië Weer St, Gallen Weer Zuerich Weer Appenzell Innerrhoden Weer Schwyz Weer Uri Weer Oostenrijk Weer Liechtenstein Weer Glarus Weer Tessin
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Andeer AndeerAndeer Castasegna CastasegnaCastasegna Chur ChurChur Laax LaaxLaax Maienfeld MaienfeldMaienfeld Poschiavo PoschiavoPoschiavo Roveredo RoveredoRoveredo Saas SaasSaas Samnaun SamnaunSamnaun San Bernardino San BernardinoSan Bernardino Scuol ScuolScuol Disentis DisentisDisentis Davos DavosDavos Corvatsch CorvatschCorvatsch St. Moritz St. MoritzSt. Moritz © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Andeer, 20.01.2021

In de vroege ochtend is het zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Castasegna, 20.01.2021

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in , 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Avonds heerst er soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde zuidenwind.

Weer in Corvatsch, 20.01.2021

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. De zuidenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Davos, 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Avonds laat heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Disentis, 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd zonnig. De namiddags brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Avonds laat heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Maienfeld, 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidoostenwind neemt 's avonds laat toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 8.

Weer in Roveredo (GR), 20.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Saas/Prättigau, 20.01.2021

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt weer. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in , 20.01.2021

Op woensdag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts zet bewolkt weer met lichte sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -17 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Samnaun, 20.01.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in San Bernardino, 20.01.2021

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag wisselend bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Scuol/Schuls, 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Avonds gaat dit over in wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Valposchiavo-San Carlo, 20.01.2021

Op woensdag is het langere tijd zonnig. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.