Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Graubünden

Weer Italië Weer Duitsland Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Zug Weer Italië Weer St, Gallen Weer Zuerich Weer Appenzell Innerrhoden Weer Schwyz Weer Uri Weer Oostenrijk Weer Liechtenstein Weer Glarus Weer Tessin
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Andeer AndeerAndeer Castasegna CastasegnaCastasegna Chur ChurChur Laax LaaxLaax Maienfeld MaienfeldMaienfeld Poschiavo PoschiavoPoschiavo Roveredo RoveredoRoveredo Saas SaasSaas Samnaun SamnaunSamnaun San Bernardino San BernardinoSan Bernardino Scuol ScuolScuol Disentis DisentisDisentis Davos DavosDavos Corvatsch CorvatschCorvatsch St. Moritz St. MoritzSt. Moritz © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Temperatuur

Temperatuur Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Andeer, 22.02.2020

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De middag brengt ons aanhoudend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Castasegna, 22.02.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in , 22.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Corvatsch, 22.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er komt een matige, tijdens windstoten harde noordenwind, die in de namiddag naar het westen draait.

Weer in Davos, 22.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Disentis, 22.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Maienfeld, 22.02.2020

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het wisselend bewolkt, maar meestal droog. De middag laat zich zien met zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Roveredo (GR), 22.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Saas/Prättigau, 22.02.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 22.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Samnaun, 22.02.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in San Bernardino, 22.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Scuol/Schuls, 22.02.2020

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er zonnig of licht bewolkt weer. De middag brengt ons aanhoudend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Valposchiavo-San Carlo, 22.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.