Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Graubünden

Weer Italië Weer Duitsland Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Zug Weer Italië Weer St, Gallen Weer Zuerich Weer Appenzell Innerrhoden Weer Schwyz Weer Uri Weer Oostenrijk Weer Liechtenstein Weer Glarus Weer Tessin
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Andeer AndeerAndeer Castasegna CastasegnaCastasegna Chur ChurChur Laax LaaxLaax Maienfeld MaienfeldMaienfeld Poschiavo PoschiavoPoschiavo Roveredo RoveredoRoveredo Saas SaasSaas Samnaun SamnaunSamnaun San Bernardino San BernardinoSan Bernardino Scuol ScuolScuol Disentis DisentisDisentis Davos DavosDavos Corvatsch CorvatschCorvatsch St. Moritz St. MoritzSt. Moritz © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Neerslag

Neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Andeer, 02.10.2020

Op vrijdag verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Castasegna, 02.10.2020

Op vrijdag verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 02.10.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt, maar overwegend droog. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten stormachtige zuidenwind.

Weer in Corvatsch, 02.10.2020

Op vrijdag wordt winters weer verwacht. We moeten rekening houden met geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De zuidoostenwind neemt 's avonds laat toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 11.

Weer in Davos, 02.10.2020

In de vroege ochtend is het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De middag laat zich zien met bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Disentis, 02.10.2020

vrijdag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Maienfeld, 02.10.2020

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. 's Avonds laat gaat dit over in helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De zuidoostenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Roveredo (GR), 02.10.2020

Op vrijdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Saas/Prättigau, 02.10.2020

Op vrijdag is het in de ochtend nog afwisselend zonnig en bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 02.10.2020

Op vrijdag verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidenwind op.

Weer in Samnaun, 02.10.2020

In de ochtend is het eerst nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. Vanaf de middag zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in San Bernardino, 02.10.2020

Op vrijdag is het geheel bewolkt met intensieve regenval. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Scuol/Schuls, 02.10.2020

Op vrijdag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Valposchiavo-San Carlo, 02.10.2020

vrijdag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.