Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Graubünden

Weer Italië Weer Duitsland Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Zug Weer Italië Weer St, Gallen Weer Zuerich Weer Appenzell Innerrhoden Weer Schwyz Weer Uri Weer Oostenrijk Weer Liechtenstein Weer Glarus Weer Tessin
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Andeer AndeerAndeer Castasegna CastasegnaCastasegna Chur ChurChur Laax LaaxLaax Maienfeld MaienfeldMaienfeld Poschiavo PoschiavoPoschiavo Roveredo RoveredoRoveredo Saas SaasSaas Samnaun SamnaunSamnaun San Bernardino San BernardinoSan Bernardino Scuol ScuolScuol Disentis DisentisDisentis Davos DavosDavos Corvatsch CorvatschCorvatsch St. Moritz St. MoritzSt. Moritz © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Andeer, 10.04.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Castasegna, 10.04.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 10.04.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Corvatsch, 10.04.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Davos, 10.04.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 11 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Disentis, 10.04.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Maienfeld, 10.04.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Roveredo (GR), 10.04.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Saas/Prättigau, 10.04.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 10.04.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Samnaun, 10.04.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 10 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in San Bernardino, 10.04.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 10 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Scuol/Schuls, 10.04.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Valposchiavo-San Carlo, 10.04.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.