Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Graubünden

Weer Italië Weer Duitsland Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Zug Weer Italië Weer St, Gallen Weer Zuerich Weer Appenzell Innerrhoden Weer Schwyz Weer Uri Weer Oostenrijk Weer Liechtenstein Weer Glarus Weer Tessin
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Andeer AndeerAndeer Castasegna CastasegnaCastasegna Chur ChurChur Laax LaaxLaax Maienfeld MaienfeldMaienfeld Poschiavo PoschiavoPoschiavo Roveredo RoveredoRoveredo Saas SaasSaas Samnaun SamnaunSamnaun San Bernardino San BernardinoSan Bernardino Scuol ScuolScuol Disentis DisentisDisentis Davos DavosDavos Corvatsch CorvatschCorvatsch St. Moritz St. MoritzSt. Moritz © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Temperatuur

Temperatuur Europa

Zon

Zon Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Andeer, 10.07.2020

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend helder. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat gaat dit over in veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Castasegna, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd wolkeloos. 's Middags heerst er zonnig of licht bewolkt weer. 's Nachts verwachten we veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in , 10.07.2020

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag wolkeloos. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Corvatsch, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd overwegend zonnig. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Davos, 10.07.2020

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend zonnig. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat gaat dit over in veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Disentis, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd overwegend helder. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt met enkele (onweers)buien aan. De late avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Maienfeld, 10.07.2020

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag wolkeloos. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Roveredo (GR), 10.07.2020

Op vrijdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Saas/Prättigau, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd wolkeloos. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat verwachten we veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 10.07.2020

Op vrijdag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Nachts zet veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidenwind op.

Weer in Samnaun, 10.07.2020

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag wolkeloos. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Nachts gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in San Bernardino, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd wolkeloos. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt met enkele (onweers)buien aan. De nacht brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Scuol/Schuls, 10.07.2020

Op vrijdag is het overdag wolkeloos. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Nachts zet wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Valposchiavo-San Carlo, 10.07.2020

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag zonnig. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Nachts gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.