Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Jura

Weer Frankrijk Weer Bern Weer Bern Weer Basel Land Weer Solothurn Weer Solothurn Weer Basel Land Weer Duitsland Weer Bern Weer Bern Weer Basel Stadt Weer Neuchatel Weer Neuchatel Weer Basel Land Weer Bern Weer Solothurn Weer Frankrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Fahy FahyFahy Le Noirmont Le NoirmontLe Noirmont Saint-Ursanne Saint-UrsanneSaint-Ursanne Réclère RéclèreRéclère © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Fahy/Porrentruy, 01.04.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak en komt uit het oosten.

Weer in Le Noirmont, 01.04.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Réclère, 01.04.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in St-Ursanne, 01.04.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het oosten.