Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Jura

Weer Frankrijk Weer Bern Weer Bern Weer Basel Land Weer Solothurn Weer Solothurn Weer Basel Land Weer Duitsland Weer Bern Weer Bern Weer Basel Stadt Weer Neuchatel Weer Neuchatel Weer Basel Land Weer Bern Weer Solothurn Weer Frankrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Fahy FahyFahy Le Noirmont Le NoirmontLe Noirmont Saint-Ursanne Saint-UrsanneSaint-Ursanne Réclère RéclèreRéclère © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Fahy/Porrentruy, 24.01.2021

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Le Noirmont, 24.01.2021

Op zondag is het de hele dag door afwisselend zonnig en bewolkt. De late avond dient zich veranderlijk bewolkt met enkele sneeuwbuien aan. ‘s Nacht heerst er dan onbestendig weer met enkele zware onweersbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Réclère, 24.01.2021

Op zondag is het de hele dag door bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De late avond dient zich veranderlijk bewolkt met enkele sneeuwbuien aan. ‘s Nacht heerst er dan veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in St-Ursanne, 24.01.2021

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het oosten.