Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Jura

Weer Frankrijk Weer Bern Weer Bern Weer Basel Land Weer Solothurn Weer Solothurn Weer Basel Land Weer Duitsland Weer Bern Weer Bern Weer Basel Stadt Weer Neuchatel Weer Neuchatel Weer Basel Land Weer Bern Weer Solothurn Weer Frankrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Fahy FahyFahy Le Noirmont Le NoirmontLe Noirmont Saint-Ursanne Saint-UrsanneSaint-Ursanne Réclère RéclèreRéclère © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Temperatuur

Temperatuur Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Fahy/Porrentruy, 06.07.2020

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend krijgt het weerstype geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer vorm. De namiddag laat zich zien met overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Le Noirmont, 06.07.2020

Op maandag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de namiddag heerst er vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Réclère, 06.07.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het langere tijd bewolkt. De namiddag laat zich zien met overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in St-Ursanne, 06.07.2020

Op maandag is het langere tijd geheel bewolkt, maar overwegend droog. In de namiddag heerst er vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.