Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Luzern

Weer Zuerich Weer Obwalden Weer Obwalden Weer Graubünden Weer Obwalden Weer Wallis Weer Zuerich Weer Schwyz Weer Basel Land Weer Obwalden Weer Uri Weer Bern Weer Nidwalden Weer Solothurn Weer Zug Weer Aargau
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Luzern LuzernLuzern Marbach MarbachMarbach Pfaffnau PfaffnauPfaffnau Ruswil RuswilRuswil Schüpfheim SchüpfheimSchüpfheim Sursee SurseeSursee Triengen TriengenTriengen Weggis WeggisWeggis Willisau WillisauWillisau Pilatus PilatusPilatus Hitzkirch HitzkirchHitzkirch © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Hitzkirch, 03.12.2020

Op donderdag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Middags gaat dit over in grotendeels zonnig weer. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 03.12.2020

In de vroege ochtend is het afwisselend bewolkt en zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Marbach-Schufelbühl (LU), 03.12.2020

Op donderdag is het overdag vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer. 's Avonds laat zet geheel bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Pfaffnau, 03.12.2020

Op donderdag is het de hele dag door vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De late avond dient zich overwegend bewolkt, maar meest droog aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Pilatus, 03.12.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Ruswil, 03.12.2020

Op donderdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Schüpfheim (LU), 03.12.2020


Weer in Sursee, 03.12.2020

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Triengen, 03.12.2020

Op donderdag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Middags heerst er grotendeels zonnig weer. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Weggis, 03.12.2020

Op donderdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt. Vanaf de middag verwachten we vrij zonnig weer. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Willisau, 03.12.2020

Op donderdag is het overdag afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer. 's Avonds laat zet geheel bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het westen.