Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Luzern

Weer Zuerich Weer Obwalden Weer Obwalden Weer Graubünden Weer Obwalden Weer Wallis Weer Zuerich Weer Schwyz Weer Basel Land Weer Obwalden Weer Uri Weer Bern Weer Nidwalden Weer Solothurn Weer Zug Weer Aargau
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Luzern LuzernLuzern Marbach MarbachMarbach Pfaffnau PfaffnauPfaffnau Ruswil RuswilRuswil Schüpfheim SchüpfheimSchüpfheim Sursee SurseeSursee Triengen TriengenTriengen Weggis WeggisWeggis Willisau WillisauWillisau Pilatus PilatusPilatus Hitzkirch HitzkirchHitzkirch © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken

Wolken Europa

Zon

Zon Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Hitzkirch, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd grotendeels zonnig. De namiddag dient zich wisselend bewolkt aan. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd meestal zonnig. De namiddags brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Marbach-Schufelbühl (LU), 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Middags heerst er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Pfaffnau, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd grotendeels zonnig. De namiddags brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Pilatus, 27.01.2020

Na het meestal zonnige van de ochtend heerst er tijdelijk veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit zuidelijke richtingen.

Weer in Ruswil, 27.01.2020

Op maandag is het de hele dag door meestal zonnig. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. ‘s Nacht is er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Schüpfheim (LU), 27.01.2020


Weer in Sursee, 27.01.2020

Op maandag is het overdag grotendeels zonnig. 's Avonds is er bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 8 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Triengen, 27.01.2020

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag meestal zonnig. 's Avonds verwachten we overwegend bewolkt, maar meest droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 7 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Weggis, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd grotendeels zonnig. De namiddag dient zich wisselend bewolkt aan. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Willisau, 27.01.2020

Op maandag is het langere tijd grotendeels zonnig. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke westenwind.