Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Luzern

Weer Zuerich Weer Obwalden Weer Obwalden Weer Graubünden Weer Obwalden Weer Wallis Weer Zuerich Weer Schwyz Weer Basel Land Weer Obwalden Weer Uri Weer Bern Weer Nidwalden Weer Solothurn Weer Zug Weer Aargau
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Luzern LuzernLuzern Marbach MarbachMarbach Pfaffnau PfaffnauPfaffnau Ruswil RuswilRuswil Schüpfheim SchüpfheimSchüpfheim Sursee SurseeSursee Triengen TriengenTriengen Weggis WeggisWeggis Willisau WillisauWillisau Pilatus PilatusPilatus Hitzkirch HitzkirchHitzkirch © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Hitzkirch, 10.03.2021

In de vroege ochtend is het langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er nauwelijks bewolkt weer. De nacht brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 9 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 10.03.2021

Na het wisselend bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend krijgt het weerstype hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer vorm. De nacht laat zich zien met overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Marbach-Schufelbühl (LU), 10.03.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags gaat dit over in overwegend zonnig weer. De namiddag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Pfaffnau, 10.03.2021

Op woensdag is het de hele dag door overwegend zonnig. De late avond dient zich wisselend bewolkt, maar meestal droog aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 9 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Pilatus, 10.03.2021

Na het afwisselend bewolkte en zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk wolkeloos weer. De late avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind.

Weer in Ruswil, 10.03.2021

Op woensdagochtend is het nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er nauwelijks bewolkt weer. De nacht brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Schüpfheim (LU), 10.03.2021


Weer in Sursee, 10.03.2021

Na het wisselend bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend krijgt het weerstype grotendeels zonnig weer vorm. De nacht laat zich zien met geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Triengen, 10.03.2021

Op woensdag is het de hele dag door vrij zonnig. Tijdens de nacht voor donderdag gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Weggis, 10.03.2021

Op woensdag is het de hele dag door vrij zonnig. De late avond dient zich langere tijd bewolkt aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Willisau, 10.03.2021

Op woensdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Avonds laat heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke westenwind.