Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Luzern

Weer Zuerich Weer Obwalden Weer Obwalden Weer Graubünden Weer Obwalden Weer Wallis Weer Zuerich Weer Schwyz Weer Basel Land Weer Obwalden Weer Uri Weer Bern Weer Nidwalden Weer Solothurn Weer Zug Weer Aargau
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Luzern LuzernLuzern Marbach MarbachMarbach Pfaffnau PfaffnauPfaffnau Ruswil RuswilRuswil Schüpfheim SchüpfheimSchüpfheim Sursee SurseeSursee Triengen TriengenTriengen Weggis WeggisWeggis Willisau WillisauWillisau Pilatus PilatusPilatus Hitzkirch HitzkirchHitzkirch © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Zon

Zon Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Hitzkirch, 29.03.2020

Op zondag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts verwachten we bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 29.03.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Marbach-Schufelbühl (LU), 29.03.2020

Op zondag is het in de ochtend nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Pfaffnau, 29.03.2020

Op zondag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Pilatus, 29.03.2020

Na het geheel bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw vorm. De middag laat zich zien met bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De noordenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Ruswil, 29.03.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Schüpfheim (LU), 29.03.2020


Weer in Sursee, 29.03.2020

Op zondag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Triengen, 29.03.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Weggis, 29.03.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts verwachten we bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Willisau, 29.03.2020

Op zondag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.