Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Neuchatel

Weer Bern Weer Freiburg Weer Bern Weer Freiburg Weer Bern Weer Waadt Weer Freiburg Weer Freiburg Weer Waadt Weer Jura Weer Bern Weer Frankrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Boudry BoudryBoudry La Brévine La BrévineLa Brévine La Chaux-de-Fonds La Chaux-de-FondsLa Chaux-de-Fonds Les Ponts-de-Martel Les Ponts-de-MartelLes Ponts-de-Martel Neuchâtel NeuchâtelNeuchâtel Chasseral ChasseralChasseral © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken

Wolken Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Boudry (NE), 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd wolkeloos. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt met enkele (onweers)buien aan. De avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Chasseral, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er komt een vrij krachtige, tot vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige westenwind, die 's avonds naar het noordwesten draait.

Weer in La Brévine, 10.07.2020

Op vrijdagochtend is het nog wolkeloos. Vanaf de middaguren heerst er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in La Chaux-de-Fonds, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags heerst er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Les Ponts-de-Martel, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd wolkeloos. De namiddags brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 10.07.2020

Op vrijdag is het de hele dag door afwisselend zonnig en bewolkt. De late avond dient zich bewolkt met perioden met regen aan. ‘s Nacht heerst er dan geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het westen.