Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Neuchatel

Weer Bern Weer Freiburg Weer Bern Weer Freiburg Weer Bern Weer Waadt Weer Freiburg Weer Freiburg Weer Waadt Weer Jura Weer Bern Weer Frankrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Boudry BoudryBoudry La Brévine La BrévineLa Brévine La Chaux-de-Fonds La Chaux-de-FondsLa Chaux-de-Fonds Les Ponts-de-Martel Les Ponts-de-MartelLes Ponts-de-Martel Neuchâtel NeuchâtelNeuchâtel Chasseral ChasseralChasseral © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken

Wolken Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Boudry (NE), 08.03.2021

Op maandag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Chasseral, 08.03.2021

In de ochtend is het redelijk bewolkt, maar meestal droog. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De noordenwind-, later zuidoostenwind waait zwak tot matig.

Weer in La Brévine, 08.03.2021

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in La Chaux-de-Fonds, 08.03.2021

Op maandag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de namiddag heerst er meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Les Ponts-de-Martel, 08.03.2021

Op maandag is het langere tijd vrij zonnig. 's Avonds heerst er wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 08.03.2021

Op maandag is het langere tijd vrij zonnig. 's Avonds gaat dit over in onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het oosten.