Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nidwalden

Weer Obwalden Weer Obwalden Weer Glarus Weer Bern Weer Glarus Weer Zug Weer Obwalden Weer Uri Weer Wallis Weer Obwalden Weer Schwyz Weer Bern Weer Luzern Weer Graubünden
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Beckenried BeckenriedBeckenried Stans StansStans Pilatus PilatusPilatus Klewenalp KlewenalpKlewenalp © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Neerslag

Neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Beckenried, 06.12.2020

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Klewenalp, 06.12.2020

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middag verwachten we wisselend bewolkt weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Pilatus, 06.12.2020

zondag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Stans, 06.12.2020

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met perioden met regen. Vanaf de middag verwachten we meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.