Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nidwalden

Weer Obwalden Weer Obwalden Weer Glarus Weer Bern Weer Glarus Weer Zug Weer Obwalden Weer Uri Weer Wallis Weer Obwalden Weer Schwyz Weer Bern Weer Luzern Weer Graubünden
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Beckenried BeckenriedBeckenried Stans StansStans Pilatus PilatusPilatus Klewenalp KlewenalpKlewenalp © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Zon

Zon Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Beckenried, 19.01.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag langere tijd bewolkt weer. De late avond brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Klewenalp, 19.01.2020

Op zaterdagochtend is het nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer vrij zonnig. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Pilatus, 19.01.2020

In de ochtend is het nog geheel bewolkt met sneeuw. De tweede helft van de dag brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Stans, 19.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat heerst er licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke zuidenwind.