Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Nidwalden

Weer Obwalden Weer Obwalden Weer Glarus Weer Bern Weer Glarus Weer Zug Weer Obwalden Weer Uri Weer Wallis Weer Obwalden Weer Schwyz Weer Bern Weer Luzern Weer Graubünden
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Beckenried BeckenriedBeckenried Stans StansStans Pilatus PilatusPilatus Klewenalp KlewenalpKlewenalp © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Stroming

Stroming Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Beckenried, 27.02.2021

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag afwisselend zonnig en bewolkt weer. De late avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Klewenalp, 27.02.2021

Op zaterdagochtend is het nog overwegend bewolkt, maar meest droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer vrij zonnig. De namiddag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Pilatus, 27.02.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog overwegend bewolkt, maar meest droog. Vanaf de latere ochtend heerst overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er komt een matige, tijdens windstoten harde noordoostenwind, die 's nachts naar het oosten draait.

Weer in Stans, 27.02.2021

Op zaterdagochtend is het nog overwegend bewolkt, maar meest droog. Vanaf de middaguren heerst er zonnig of licht bewolkt weer. De namiddag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordenwind.