Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Obwalden

Weer Graubünden Weer Bern Weer Nidwalden Weer Wallis Weer Uri Weer Luzern Weer Schwyz
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alpnach AlpnachAlpnach Engelberg EngelbergEngelberg Melchtal MelchtalMelchtal Sachseln SachselnSachseln Pilatus PilatusPilatus Titlis TitlisTitlis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken

Wolken Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Alpnach, 06.12.2020

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag verwachten we grijs, maar overwegend droog weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Engelberg, 06.12.2020

Op zondag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Melchtal (OW), 06.12.2020

Op zondag is het bewolkt met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Pilatus, 06.12.2020

zondag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Sachseln, 06.12.2020

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Titlis, 06.12.2020

zondag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -14°C. De noordwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.