Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Obwalden

Weer Graubünden Weer Bern Weer Nidwalden Weer Wallis Weer Uri Weer Luzern Weer Schwyz
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alpnach AlpnachAlpnach Engelberg EngelbergEngelberg Melchtal MelchtalMelchtal Sachseln SachselnSachseln Pilatus PilatusPilatus Titlis TitlisTitlis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken

Wolken Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Alpnach, 27.02.2021

Op zaterdag is het overwegend bewolkt, maar meest droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Engelberg, 27.02.2021

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds verwachten we deels helder weer. 's Nachts gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Melchtal (OW), 27.02.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt weer. De late avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Pilatus, 27.02.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog overwegend bewolkt, maar meest droog. Vanaf de latere ochtend heerst overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er komt een matige, tijdens windstoten harde noordoostenwind, die 's nachts naar het oosten draait.

Weer in Sachseln, 27.02.2021

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. In de namiddag gaat dit over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Titlis, 27.02.2021

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wolkeloos weer. De nacht brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De noordoostenwind draait na verloop van de tijd naar het zuidoosten, ze waait vervolgens zwak, 's avonds laat vrij krachtig.