Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Obwalden

Weer Graubünden Weer Bern Weer Nidwalden Weer Wallis Weer Uri Weer Luzern Weer Schwyz
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alpnach AlpnachAlpnach Engelberg EngelbergEngelberg Melchtal MelchtalMelchtal Sachseln SachselnSachseln Pilatus PilatusPilatus Titlis TitlisTitlis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Stroming

Stroming Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Alpnach, 10.04.2020

Op donderdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Avonds gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Engelberg, 10.04.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Melchtal (OW), 10.04.2020

Op donderdag is het langere tijd zonnig. 's Middags heerst er veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds verwachten we wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Pilatus, 10.04.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Sachseln, 10.04.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Titlis, 10.04.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordenwind.