Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Schaffhausen

Weer Duitsland Weer Duitsland Weer St, Gallen Weer Thurgau Weer Zuerich Weer Aargau Weer Duitsland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Hallau HallauHallau Lohn LohnLohn Schaffhausen SchaffhausenSchaffhausen Stein am Rhein Stein am RheinStein am Rhein Dörflingen DörflingenDörflingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Neerslag

Neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Kaltenbach TG, 27.02.2020

Op donderdagochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen of sneeuw. De nacht brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De westenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Lohn (SH), 27.02.2020

Op donderdag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddags brengt ons bewolkt weer met regen of sneeuw. 's Nachts heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De westenwind neemt 's avonds toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in , 27.02.2020

Op donderdag is het in de ochtend nog meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. In de namiddag heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De 's avonds verfrissende zuidwestenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in St. Katharinental, 27.02.2020

Op donderdag is het langere tijd bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag dient zich bewolkt met perioden met regen aan. De nacht brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 6 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het westen.