Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Schaffhausen

Weer Duitsland Weer Duitsland Weer St, Gallen Weer Thurgau Weer Zuerich Weer Aargau Weer Duitsland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Hallau HallauHallau Lohn LohnLohn Schaffhausen SchaffhausenSchaffhausen Stein am Rhein Stein am RheinStein am Rhein Dörflingen DörflingenDörflingen © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Kaltenbach TG, 22.04.2021

Op donderdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Lohn (SH), 22.04.2021

Op donderdag is het in de ochtend nog meestal zonnig. Vanaf de middag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 22.04.2021

donderdag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in St. Katharinental, 22.04.2021

Op donderdag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De namiddag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke oostenwind.