Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Schwyz

Weer Aargau Weer Luzern Weer Obwalden Weer Obwalden Weer Zuerich Weer Obwalden Weer Luzern Weer Graubünden Weer Nidwalden Weer St, Gallen Weer Uri Weer Aargau Weer Zug Weer Glarus
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Brunnen BrunnenBrunnen Einsiedeln EinsiedelnEinsiedeln Muotathal MuotathalMuotathal Rigi-Kulm Rigi-KulmRigi-Kulm Schwyz SchwyzSchwyz Bisisthal BisisthalBisisthal Glattalp GlattalpGlattalp © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Bisisthal, 26.01.2020


Weer in Brunnen, 26.01.2020

Op zaterdag is het de hele dag door grotendeels zonnig. Tijdens de late avond heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. ‘s Nacht verwachten we af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 7 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Einsiedeln-Gross (SZ), 26.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd grotendeels zonnig. De late avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Glattalp, 26.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Muotathal, 26.01.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Rigi-Kulm, 26.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Schwyz-Seewen, 26.01.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.