Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Schwyz

Weer Aargau Weer Luzern Weer Obwalden Weer Obwalden Weer Zuerich Weer Obwalden Weer Luzern Weer Graubünden Weer Nidwalden Weer St, Gallen Weer Uri Weer Aargau Weer Zug Weer Glarus
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Brunnen BrunnenBrunnen Einsiedeln EinsiedelnEinsiedeln Muotathal MuotathalMuotathal Rigi-Kulm Rigi-KulmRigi-Kulm Schwyz SchwyzSchwyz Bisisthal BisisthalBisisthal Glattalp GlattalpGlattalp © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Stroming

Stroming Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Bisisthal, 29.03.2020


Weer in Brunnen, 29.03.2020

Op zondag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Einsiedeln-Gross (SZ), 29.03.2020

Op zondag is het langere tijd wisselend bewolkt. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Glattalp, 29.03.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog wisselend bewolkt. Vanaf de latere ochtend heerst bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Muotathal, 29.03.2020

Op zondag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Rigi-Kulm, 29.03.2020

Na het geheel bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. De oostenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Schwyz-Seewen, 29.03.2020

Op zondag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke westenwind.