Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Schwyz

Weer Aargau Weer Luzern Weer Obwalden Weer Obwalden Weer Zuerich Weer Obwalden Weer Luzern Weer Graubünden Weer Nidwalden Weer St, Gallen Weer Uri Weer Aargau Weer Zug Weer Glarus
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Brunnen BrunnenBrunnen Einsiedeln EinsiedelnEinsiedeln Muotathal MuotathalMuotathal Rigi-Kulm Rigi-KulmRigi-Kulm Schwyz SchwyzSchwyz Bisisthal BisisthalBisisthal Glattalp GlattalpGlattalp © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Bisisthal, 15.08.2020


Weer in Brunnen, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Einsiedeln-Gross (SZ), 15.08.2020

In de vroege ochtend is het grotendeels zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Glattalp, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Muotathal, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Rigi-Kulm, 15.08.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de latere ochtend heerst meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Schwyz-Seewen, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke oostenwind.