Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Schwyz

Weer Aargau Weer Luzern Weer Obwalden Weer Obwalden Weer Zuerich Weer Obwalden Weer Luzern Weer Graubünden Weer Nidwalden Weer St, Gallen Weer Uri Weer Aargau Weer Zug Weer Glarus
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Brunnen BrunnenBrunnen Einsiedeln EinsiedelnEinsiedeln Muotathal MuotathalMuotathal Rigi-Kulm Rigi-KulmRigi-Kulm Schwyz SchwyzSchwyz Bisisthal BisisthalBisisthal Glattalp GlattalpGlattalp © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Bisisthal, 23.01.2021


Weer in Brunnen, 23.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met regen of sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het vrij zonnig. De nacht laat zich zien met wisselend bewolkt weer met enkele sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Einsiedeln-Gross (SZ), 23.01.2021

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype deels bewolkt, deels ook zonnig weer vorm. De late avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Glattalp, 23.01.2021

Op zaterdag is het in de ochtend nog geheel bewolkt met sneeuw. 's Middags gaat dit over in meestal zonnig. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Muotathal, 23.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het langere tijd bewolkt. De late avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Rigi-Kulm, 23.01.2021

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De avond brengt ons onbestendig weer met enkele sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. Er komt een vrij krachtige, tot vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige westenwind, die in de middag naar het zuidwesten draait.

Weer in Schwyz-Seewen, 23.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen of sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het nauwelijks bewolkt. De late avond laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regen- of sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.