Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Solothurn

Weer Freiburg Weer Aargau Weer Jura Weer Basel Land Weer Bern Weer Freiburg Weer Freiburg Weer Obwalden Weer Freiburg Weer Obwalden Weer Frankrijk Weer Aargau Weer Basel Land Weer Duitsland Weer Basel Stadt Weer Jura Weer Luzern Weer Bern
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Grenchen GrenchenGrenchen Mümliswil MümliswilMümliswil Oensingen OensingenOensingen Olten OltenOlten Solothurn SolothurnSolothurn Hofstetten SO Hofstetten SOHofstetten SO © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Vliegweer

Vliegweer Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Grenchen, 18.01.2021

Na het overwegend bewolkte, maar meest droge weer van de ochtend krijgt het weerstype meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer vorm. De namiddag laat zich zien met redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Hofstettermatte, 18.01.2021

Op maandag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds heerst er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Langendorf (SO), 18.01.2021

Na het overwegend bewolkte, maar meest droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag afwisselend zonnig en bewolkt weer. De namiddag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Mümliswil (SO), 18.01.2021

Op maandag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds heerst er soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Oensingen, 18.01.2021

Op maandag is het in de ochtend nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we langere tijd bewolkt weer. In de namiddag heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Starrkirch-Wil (SO), 18.01.2021

Na het grijze, maar overwegend droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk langere tijd bewolkt weer. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 1 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.