Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Solothurn

Weer Freiburg Weer Aargau Weer Jura Weer Basel Land Weer Bern Weer Freiburg Weer Freiburg Weer Obwalden Weer Freiburg Weer Obwalden Weer Frankrijk Weer Aargau Weer Basel Land Weer Duitsland Weer Basel Stadt Weer Jura Weer Luzern Weer Bern
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Grenchen GrenchenGrenchen Mümliswil MümliswilMümliswil Oensingen OensingenOensingen Olten OltenOlten Solothurn SolothurnSolothurn Hofstetten SO Hofstetten SOHofstetten SO © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Vliegweer

Vliegweer Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Grenchen, 24.02.2020

Op maandag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. In de namiddag heerst er overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Hofstettermatte, 24.02.2020

Na het vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer van de ochtend zet nauwelijks bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Langendorf (SO), 24.02.2020

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer vorm. De middag laat zich zien met overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Mümliswil (SO), 24.02.2020

Op maandag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds heerst er onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Oensingen, 24.02.2020

Op maandag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. De namiddag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De zuidwestenwind waait in de namiddag steeds meer matig.

Weer in Starrkirch-Wil (SO), 24.02.2020

In de ochtend is het wisselend bewolkt. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.