Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer St, Gallen

Weer Graubünden Weer Appenzell Innerrhoden Weer Appenzell Innerrhoden Weer Zuerich Weer Graubünden Weer Schwyz Weer Uri Weer Appenzell Innerrhoden Weer Duitsland Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Oostenrijk Weer Glarus Weer Thurgau Weer Liechtenstein
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Altenrhein AltenrheinAltenrhein Flums FlumsFlums Heerbrugg HeerbruggHeerbrugg Niederuzwil NiederuzwilNiederuzwil Rapperswil RapperswilRapperswil St. Gallen St. GallenSt. Gallen Sargans SargansSargans Sax SaxSax Schänis SchänisSchänis Weisstannen WeisstannenWeisstannen Säntis SäntisSäntis Hörnli HörnliHörnli Stein SG Stein SGStein SG © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Temperatuur

Temperatuur Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Altenrhein, 22.02.2020

Na het zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk langere tijd bewolkt weer. De middag brengt ons aanhoudend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Bächli (Hemberg), 22.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Bilten, 22.02.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Flums, 22.02.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Heerbrugg, 22.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Hörnli, 22.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 10 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het westen.

Weer in Jona (SG), 22.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Niederuzwil, 22.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Säntis, 22.02.2020

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar overwegend helder weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De 's nachts verfrissende westenwind waait gemiddeld hard, tijdens windstoten zware storm.

Weer in Sargans, 22.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Sax (SG), 22.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 22.02.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Stein (SG), 22.02.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Weisstannen (SG), 22.02.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.