Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer St, Gallen

Weer Graubünden Weer Appenzell Innerrhoden Weer Appenzell Innerrhoden Weer Zuerich Weer Graubünden Weer Schwyz Weer Uri Weer Appenzell Innerrhoden Weer Duitsland Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Oostenrijk Weer Glarus Weer Thurgau Weer Liechtenstein
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Altenrhein AltenrheinAltenrhein Flums FlumsFlums Heerbrugg HeerbruggHeerbrugg Niederuzwil NiederuzwilNiederuzwil Rapperswil RapperswilRapperswil St. Gallen St. GallenSt. Gallen Sargans SargansSargans Sax SaxSax Schänis SchänisSchänis Weisstannen WeisstannenWeisstannen Säntis SäntisSäntis Hörnli HörnliHörnli Stein SG Stein SGStein SG © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Altenrhein, 05.03.2021

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Bächli (Hemberg), 05.03.2021

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met perioden met regen. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. 's Nachts gaat dit over in licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Bilten, 05.03.2021

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend heerst er tijdelijk redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Flums, 05.03.2021

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer. De late avond brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Heerbrugg, 05.03.2021

Op vrijdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. De late avond brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. ‘s Nacht is er licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Hörnli, 05.03.2021

Op vrijdagochtend is het nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middaguren heerst er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De late avond brengt ons licht bewolkt weer. De temperaturen liggen de hele dag rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Jona (SG), 05.03.2021

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De middag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Niederuzwil, 05.03.2021

Op vrijdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen. 's Avonds verwachten we bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Nachts gaat dit over in soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Säntis, 05.03.2021

Op vrijdag is het langere tijd geheel bewolkt met sneeuw. 's Avonds laat heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde westenwind.

Weer in Sargans, 05.03.2021

Op vrijdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag verwachten we afwisselend zonnig en bewolkt weer. 's Avonds heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Sax (SG), 05.03.2021

Op vrijdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt weer. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 05.03.2021

Op vrijdag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte sneeuw. 's Avonds laat zet overwegend bewolkt, maar meest droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Stein (SG), 05.03.2021

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met regen of sneeuw. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Weisstannen (SG), 05.03.2021

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordenwind.