Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer St, Gallen

Weer Graubünden Weer Appenzell Innerrhoden Weer Appenzell Innerrhoden Weer Zuerich Weer Graubünden Weer Schwyz Weer Uri Weer Appenzell Innerrhoden Weer Duitsland Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Oostenrijk Weer Glarus Weer Thurgau Weer Liechtenstein
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Altenrhein AltenrheinAltenrhein Flums FlumsFlums Heerbrugg HeerbruggHeerbrugg Niederuzwil NiederuzwilNiederuzwil Rapperswil RapperswilRapperswil St. Gallen St. GallenSt. Gallen Sargans SargansSargans Sax SaxSax Schänis SchänisSchänis Weisstannen WeisstannenWeisstannen Säntis SäntisSäntis Hörnli HörnliHörnli Stein SG Stein SGStein SG © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Vliegweer

Vliegweer Europa

Zon

Zon Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Altenrhein, 15.08.2020

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Bächli (Hemberg), 15.08.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Bilten, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Op 's nachts zet er een zwakke wind uit zuidoostelijke richtingen op.

Weer in Flums, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Heerbrugg, 15.08.2020

Na het bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend krijgt het weerstype overwegend zonnig weer vorm. De avond laat zich zien met wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Hörnli, 15.08.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het grotendeels zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Jona (SG), 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Niederuzwil, 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Säntis, 15.08.2020

Na het bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend krijgt het weerstype deels bewolkt, deels ook zonnig weer vorm. De avond laat zich zien met grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Sargans, 15.08.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog grotendeels zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Sax (SG), 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in , 15.08.2020

Op zaterdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Stein (SG), 15.08.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Weisstannen (SG), 15.08.2020

Op zaterdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De namiddags brengt ons deels bewolkt, deels ook zonnig weer. 's Nachts heerst er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het zuiden.