Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Tessin

Weer Italië Weer Italië Weer Uri Weer Bern Weer Italië Weer Graubünden Weer Wallis Weer Uri
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Acquarossa AcquarossaAcquarossa Ascona AsconaAscona Bellinzona BellinzonaBellinzona Bignasco BignascoBignasco Campo Blenio Campo BlenioCampo Blenio Cresciano CrescianoCresciano Faido FaidoFaido Frasco FrascoFrasco Intragna IntragnaIntragna Locarno LocarnoLocarno Lugano LuganoLugano Piotta PiottaPiotta Stabio StabioStabio Robiei RobieiRobiei Cimetta CimettaCimetta © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Stroming

Stroming Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Acquarossa-Comprovasco, 06.12.2020

Na het geheel bewolkte weer met sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met regen of sneeuw vorm. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Ascona, 06.12.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met regen of sneeuw. De nacht laat zich zien met wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Bellinzona, 06.12.2020

Op zondagochtend is het nog bewolkt met perioden met regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen of sneeuw. De nacht brengt ons onbestendig weer met enkele sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Bignasco, 06.12.2020

Op zondag is het de hele dag door bewolkt met regen of sneeuw. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. ‘s Nacht verwachten we onbestendig weer met enkele sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Campo Blenio, 06.12.2020

Op zondag is het in de ochtend nog geheel bewolkt met sneeuw. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met regen of sneeuw. De namiddag brengt ons geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Cimetta, 06.12.2020

Op zondag is het de hele dag door geheel bewolkt met sneeuw. Tijdens de nacht voor maandag gaat dit over in onbestendig weer met enkele sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Cresciano, 06.12.2020

Op zondag is het de hele dag door bewolkt met perioden met regen. De late avond dient zich bewolkt met regen of sneeuw aan. ‘s Nacht heerst er dan onbestendig weer met enkele sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Faido, 06.12.2020

Op zondagochtend is het nog geheel bewolkt met sneeuw. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met perioden met regen. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Frasco, 06.12.2020

Op zondag is het de hele dag door geheel bewolkt met sneeuw. Tijdens de nacht gaat dit over in onbestendig weer met enkele sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Intragna, 06.12.2020

Op zondag is het de hele dag door bewolkt met perioden met regen. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met regen of sneeuw. ‘s Nacht verwachten we onbestendig weer met enkele sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 06.12.2020

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met perioden met regen. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met regen of sneeuw. 's Nachts gaat dit over in onbestendig weer met enkele sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Lugano, 06.12.2020

Op zondag is het de hele dag door bewolkt met perioden met regen. Tijdens de nacht gaat dit over in wisselend weer met enkele lichte regen- of sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Piotta, 06.12.2020

Op zondag is het langere tijd geheel bewolkt met sneeuw. 's Middags heerst er bewolkt weer met regen of sneeuw. 's Avonds verwachten we geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Robiei, 06.12.2020

Op zondag is het geheel bewolkt met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Stabio, 06.12.2020

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met regen of sneeuw. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met regen of sneeuw. 's Nachts gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regen- of sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.