Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Thurgau

Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Zuerich Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Appenzell Innerrhoden Weer St, Gallen Weer Appenzell Innerrhoden Weer Oostenrijk Weer Schaffhausen Weer Schaffhausen Weer Duitsland Weer Appenzell Innerrhoden Weer St, Gallen Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Oostenrijk Weer Zuerich
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aadorf AadorfAadorf Frauenfeld FrauenfeldFrauenfeld Kreuzlingen KreuzlingenKreuzlingen Neunforn NeunfornNeunforn Romanshorn RomanshornRomanshorn Sirnach SirnachSirnach Steckborn SteckbornSteckborn Weinfelden WeinfeldenWeinfelden St. Katharinental St. KatharinentalSt. Katharinental Allenwinden TG Allenwinden TGAllenwinden TG Heldswil HeldswilHeldswil © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Zon

Zon Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Aadorf-Tänikon, 05.03.2021

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Avonds laat verwachten we wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Allenwinden TG, 05.03.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen of sneeuw. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte sneeuw. De namiddag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Frauenfeld, 05.03.2021

Op vrijdag is het overdag meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. 's Avonds laat zet wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Gaienhofen, 05.03.2021

Op vrijdag is het in de ochtend nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Heldswil, 05.03.2021

In de vroege ochtend is het meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De namiddag laat zich zien met wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Kreuzlingen, 05.03.2021

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag grijs, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Oberneunforn, 05.03.2021

Op vrijdag is het de hele dag door meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Tijdens de nacht voor zaterdag gaat dit over in wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Romanshorn, 05.03.2021

Op vrijdag is het de hele dag door meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Tijdens de nacht voor zaterdag gaat dit over in soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Sirnach, 05.03.2021

In de vroege ochtend is het meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in St. Katharinental, 05.03.2021

Op vrijdag is het langere tijd meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags heerst er afwisselend zonnig en bewolkt weer. 's Avonds verwachten we bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Weinfelden, 05.03.2021

Op vrijdag is het overdag meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De nacht voor zaterdag brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.