Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Thurgau

Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Zuerich Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Appenzell Innerrhoden Weer St, Gallen Weer Appenzell Innerrhoden Weer Oostenrijk Weer Schaffhausen Weer Schaffhausen Weer Duitsland Weer Appenzell Innerrhoden Weer St, Gallen Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Oostenrijk Weer Zuerich
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aadorf AadorfAadorf Frauenfeld FrauenfeldFrauenfeld Kreuzlingen KreuzlingenKreuzlingen Neunforn NeunfornNeunforn Romanshorn RomanshornRomanshorn Sirnach SirnachSirnach Steckborn SteckbornSteckborn Weinfelden WeinfeldenWeinfelden St. Katharinental St. KatharinentalSt. Katharinental Allenwinden TG Allenwinden TGAllenwinden TG Heldswil HeldswilHeldswil © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Zon

Zon Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Aadorf-Tänikon, 01.04.2020

Op dinsdag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. 's Nachts zet helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Allenwinden TG, 01.04.2020

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag nauwelijks bewolkt. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. 's Avonds laat gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Frauenfeld, 01.04.2020

Op dinsdag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er af en toe licht bewolkt weer. 's Nachts zet helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Gaienhofen, 01.04.2020

Na het hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer van de ochtend zet zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Heldswil, 01.04.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Kreuzlingen, 01.04.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Oberneunforn, 01.04.2020

Op dinsdag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds laat zet nauwelijks bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Romanshorn, 01.04.2020

Na het geheel bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Sirnach, 01.04.2020

Op dinsdag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. 's Nachts zet helder weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in St. Katharinental, 01.04.2020

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag nauwelijks bewolkt. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. 's Avonds laat gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Weinfelden, 01.04.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke oostenwind.