Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Thurgau

Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Zuerich Weer Duitsland Weer Duitsland Weer Appenzell Innerrhoden Weer St, Gallen Weer Appenzell Innerrhoden Weer Oostenrijk Weer Schaffhausen Weer Schaffhausen Weer Duitsland Weer Appenzell Innerrhoden Weer St, Gallen Weer Appenzell Ausserrhoden Weer Oostenrijk Weer Zuerich
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aadorf AadorfAadorf Frauenfeld FrauenfeldFrauenfeld Kreuzlingen KreuzlingenKreuzlingen Neunforn NeunfornNeunforn Romanshorn RomanshornRomanshorn Sirnach SirnachSirnach Steckborn SteckbornSteckborn Weinfelden WeinfeldenWeinfelden St. Katharinental St. KatharinentalSt. Katharinental Allenwinden TG Allenwinden TGAllenwinden TG Heldswil HeldswilHeldswil © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Stroming

Stroming Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Weer in Aadorf-Tänikon, 25.01.2020

Na het zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt weer vorm. De namiddag laat zich zien met grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Allenwinden TG, 25.01.2020

Op zaterdag is het de hele dag door nauwelijks bewolkt. Tijdens de nacht gaat dit over in licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Frauenfeld, 25.01.2020

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De namiddag laat zich zien met wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Gaienhofen, 25.01.2020

Na het zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Heldswil, 25.01.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Kreuzlingen, 25.01.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Oberneunforn, 25.01.2020

Na het zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Romanshorn, 25.01.2020

In de vroege ochtend is het nauwelijks bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De namiddag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Sirnach, 25.01.2020

Na het zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk afwisselend bewolkt en zonnig weer. De avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in St. Katharinental, 25.01.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Weinfelden, 25.01.2020

Na het zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype afwisselend bewolkt en zonnig weer vorm. De middag laat zich zien met meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het oosten.