Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Uri

Weer Obwalden Weer Obwalden Weer Luzern Weer Obwalden Weer St, Gallen Weer Obwalden Weer Luzern Weer Tessin Weer Bern Weer Wallis Weer Graubünden Weer Glarus Weer Nidwalden Weer Schwyz Weer Italië Weer Zug
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Altdorf AltdorfAltdorf Erstfeld ErstfeldErstfeld Seelisberg SeelisbergSeelisberg Unterschächen UnterschächenUnterschächen Wassen WassenWassen Gütsch/Andermatt Gütsch/AndermattGütsch/Andermatt Etzlihütte SAC Etzlihütte SACEtzlihütte SAC © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Zon

Zon Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Altdorf, 20.01.2021

In de vroege ochtend is het redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend heerst er hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Erstfeld, 20.01.2021

Op dinsdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten stormachtig uit het zuidoosten.

Weer in Etzlihütte SAC, 20.01.2021

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in Gütsch/Andermatt, 20.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd aanhoudend zonnig. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds heerst er onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het zuiden.

Weer in Seelisberg (UR), 20.01.2021

Na het grotendeels zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype wisselend bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De namiddag laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Unterschächen, 20.01.2021

Op dinsdag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Wassen, 20.01.2021

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke westenwind.