Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Uri

Weer Obwalden Weer Obwalden Weer Luzern Weer Obwalden Weer St, Gallen Weer Obwalden Weer Luzern Weer Tessin Weer Bern Weer Wallis Weer Graubünden Weer Glarus Weer Nidwalden Weer Schwyz Weer Italië Weer Zug
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Altdorf AltdorfAltdorf Erstfeld ErstfeldErstfeld Seelisberg SeelisbergSeelisberg Unterschächen UnterschächenUnterschächen Wassen WassenWassen Gütsch/Andermatt Gütsch/AndermattGütsch/Andermatt Etzlihütte SAC Etzlihütte SACEtzlihütte SAC © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken

Wolken Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Altdorf, 09.04.2020

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Erstfeld, 09.04.2020

Op donderdag is het langere tijd zonnig. De namiddags brengt ons zonnig of licht bewolkt weer. 's Avonds heerst er wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Etzlihütte SAC, 09.04.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Gütsch/Andermatt, 09.04.2020

Na het afwisselend bewolkt en zonnig weer van de ochtend zet aanhoudend zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Seelisberg (UR), 09.04.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Unterschächen, 09.04.2020

Op donderdag is het langere tijd zonnig. De namiddags brengt ons zonnig of licht bewolkt weer. 's Avonds heerst er wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Wassen, 09.04.2020

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.