Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Uri

Weer Obwalden Weer Obwalden Weer Luzern Weer Obwalden Weer St, Gallen Weer Obwalden Weer Luzern Weer Tessin Weer Bern Weer Wallis Weer Graubünden Weer Glarus Weer Nidwalden Weer Schwyz Weer Italië Weer Zug
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Altdorf AltdorfAltdorf Erstfeld ErstfeldErstfeld Seelisberg SeelisbergSeelisberg Unterschächen UnterschächenUnterschächen Wassen WassenWassen Gütsch/Andermatt Gütsch/AndermattGütsch/Andermatt Etzlihütte SAC Etzlihütte SACEtzlihütte SAC © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Altdorf, 22.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 9 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Erstfeld, 22.02.2020

Na het aanhoudend zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De middag brengt ons overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 11 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Etzlihütte SAC, 22.02.2020

In de vroege ochtend is het zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Gütsch/Andermatt, 22.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten krachtige noordenwind, die 's nachts naar het zuidwesten draait.

Weer in Seelisberg (UR), 22.02.2020

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Unterschächen, 22.02.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Wassen, 22.02.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het westen.