Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Uri

Weer Obwalden Weer Obwalden Weer Luzern Weer Obwalden Weer St, Gallen Weer Obwalden Weer Luzern Weer Tessin Weer Bern Weer Wallis Weer Graubünden Weer Glarus Weer Nidwalden Weer Schwyz Weer Italië Weer Zug
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Altdorf AltdorfAltdorf Erstfeld ErstfeldErstfeld Seelisberg SeelisbergSeelisberg Unterschächen UnterschächenUnterschächen Wassen WassenWassen Gütsch/Andermatt Gütsch/AndermattGütsch/Andermatt Etzlihütte SAC Etzlihütte SACEtzlihütte SAC © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Altdorf, 26.09.2020

Op zaterdag is het bewolkt met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Erstfeld, 26.09.2020

Op zaterdag is het de hele dag door bewolkt met perioden met regen. Tijdens de late avond heerst er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. ‘s Nacht verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Etzlihütte SAC, 26.09.2020

Op zaterdag is het geheel bewolkt met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Gütsch/Andermatt, 26.09.2020

Op zaterdag is het de hele dag door geheel bewolkt met sneeuw. Tijdens de late avond heerst er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. ‘s Nacht verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De in het begin krachtige, tijdens windstoten stormachtige noordenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Seelisberg (UR), 26.09.2020

Op zaterdag is het bewolkt met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Unterschächen, 26.09.2020

Op zaterdag is het de hele dag door bewolkt met perioden met regen. Tijdens de late avond heerst er grijs, maar overwegend droog weer. ‘s Nacht verwachten we wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Wassen, 26.09.2020

Op zaterdag is het overdag bewolkt met perioden met regen. 's Avonds is er grijs, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat zet soms bewolkt, soms opgeklaard weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordenwind.