Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Waadt

Weer Frankrijk Weer Freiburg Weer Bern Weer Freiburg Weer Freiburg Weer Freiburg Weer Genf Weer Freiburg Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer Bern Weer Bern Weer Neuchatel Weer Freiburg Weer Genf Weer Wallis
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aigle AigleAigle Lausanne LausanneLausanne Le Sentier Le SentierLe Sentier Leysin LeysinLeysin Montreux MontreuxMontreux Nyon NyonNyon Orbe OrbeOrbe Payerne PayernePayerne Saint-Maurice Saint-MauriceSaint-Maurice Vallorbe VallorbeVallorbe Yverdon YverdonYverdon La Dôle La DôleLa Dôle Berolle BerolleBerolle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Zon

Zon Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Aigle, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. De namiddag dient zich veranderend bewolkt met enkele regenbuien aan. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Berolle (VD), 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in La Dôle, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. 's Middags heerst er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Zeker op in de ochtend waait er een matige, tijdens windstoten harde wind uit westelijke richtingen.

Weer in , 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd meestal zonnig. De namiddag dient zich veranderend bewolkt met enkele regenbuien aan. De late avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Le Sentier, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Leysin (VD), 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De late avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Montreux, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Nyon, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Middags heerst er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Orbe, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt met enkele (onweers)buien aan. De avond brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Payerne, 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags heerst er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds verwachten we veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Saint-Maurice (VS), 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt met enkele (onweers)buien aan. De late avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 10.07.2020

Op vrijdag is het langere tijd zonnig. 's Middags heerst er wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.