Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Waadt

Weer Frankrijk Weer Freiburg Weer Bern Weer Freiburg Weer Freiburg Weer Freiburg Weer Genf Weer Freiburg Weer Frankrijk Weer Frankrijk Weer Bern Weer Bern Weer Neuchatel Weer Freiburg Weer Genf Weer Wallis
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aigle AigleAigle Lausanne LausanneLausanne Le Sentier Le SentierLe Sentier Leysin LeysinLeysin Montreux MontreuxMontreux Nyon NyonNyon Orbe OrbeOrbe Payerne PayernePayerne Saint-Maurice Saint-MauriceSaint-Maurice Vallorbe VallorbeVallorbe Yverdon YverdonYverdon La Dôle La DôleLa Dôle Berolle BerolleBerolle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Temperatuur

Temperatuur Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Aigle, 08.03.2021

Op maandag verwachten we deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Berolle (VD), 08.03.2021

Op maandag is het in de ochtend nog overwegend grijs, maar over het algemeen droog. Vanaf de middag verwachten we vrij zonnig. 's Avonds laat heerst er wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in La Dôle, 08.03.2021

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer vorm. De avond laat zich zien met grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 08.03.2021

In de vroege ochtend is het overwegend grijs, maar over het algemeen droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar afwisselend zonnig en bewolkt weer. De namiddag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Le Sentier, 08.03.2021

Op maandag is het in de ochtend nog zonnig of licht bewolkt. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. In de namiddag heerst er nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Leysin (VD), 08.03.2021

Na het overwegend grijze, maar over het algemeen droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Montreux, 08.03.2021

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend verwachten we vrij zonnig . De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Nyon, 08.03.2021

Op maandag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. De namiddag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Orbe, 08.03.2021

Na het overwegend grijze, maar over het algemeen droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De late avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Payerne, 08.03.2021

In de vroege ochtend is het langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt, maar grotendeels droog weer. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Saint-Maurice (VS), 08.03.2021

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend verwachten we overwegend helder weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in , 08.03.2021

Op maandagochtend is het nog geheel bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer langere tijd bewolkt. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het oosten.