Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wallis

Weer Freiburg Weer Bern Weer Freiburg Weer Freiburg Weer Obwalden Weer Freiburg Weer Waadt Weer Freiburg Weer Uri Weer Freiburg Weer Obwalden Weer Neuchatel Weer Obwalden Weer Uri Weer Waadt Weer Bern Weer Tessin Weer Luzern Weer Freiburg Weer Nidwalden Weer Italië Weer Frankrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Champéry ChampéryChampéry Fiesch FieschFiesch Gondo GondoGondo La Fouly La FoulyLa Fouly Martigny MartignyMartigny Saas-Fee Saas-FeeSaas-Fee Sion SionSion Visp VispVisp Wiler WilerWiler Zinal ZinalZinal Grand St. Bernhard Grand St. BernhardGrand St. Bernhard Zermatt ZermattZermatt Konkordiahütte SAC Konkordiahütte SACKonkordiahütte SAC Kleines Matterhorn Kleines MatterhornKleines Matterhorn Crans-Montana Crans-MontanaCrans-Montana © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Zon

Zon Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Champéry, 21.04.2021

Op woensdag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien aan. De avond brengt ons bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Crans-Montana, 21.04.2021

Op woensdagochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middaguren heerst er meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De avond brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Fiesch, 21.04.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Gondo, 21.04.2021

Op woensdag is het langere tijd vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Grand St. Bernhard, 21.04.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middag verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. 's Avonds laat heerst er langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Kleines Matterhorn, 21.04.2021

Op woensdagochtend is het nog overwegend bewolkt, maar meest droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt met enkele lichte sneeuwbuien. De avond brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -16 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -15°C. De zuidoostenwind waait vervolgens matig, 's avonds zwak.

Weer in Konkordiahütte SAC, 21.04.2021

Op woensdagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De late avond brengt ons bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in La Fouly, 21.04.2021

Na het bijna overal zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend brengt de rest van de dag vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Martigny (VS), 21.04.2021

Op woensdag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. De namiddag dient zich veranderlijk bewolkt, maar meestal droog aan. De late avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Saas Fee, 21.04.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middag verwachten we zonnig weer. In de namiddag heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 21.04.2021

Op woensdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt, maar grotendeels droog weer. De late avond brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De oostenwind neemt in de namiddag toe en waait matig.

Weer in Visp, 21.04.2021

Op woensdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddags brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. 's Avonds heerst er overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Wiler (Lötschen), 21.04.2021

woensdag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 8 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Zermatt, 21.04.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar langere tijd bewolkt weer. De namiddag brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.