Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wallis

Weer Freiburg Weer Bern Weer Freiburg Weer Freiburg Weer Obwalden Weer Freiburg Weer Waadt Weer Freiburg Weer Uri Weer Freiburg Weer Obwalden Weer Neuchatel Weer Obwalden Weer Uri Weer Waadt Weer Bern Weer Tessin Weer Luzern Weer Freiburg Weer Nidwalden Weer Italië Weer Frankrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Champéry ChampéryChampéry Fiesch FieschFiesch Gondo GondoGondo La Fouly La FoulyLa Fouly Martigny MartignyMartigny Saas-Fee Saas-FeeSaas-Fee Sion SionSion Visp VispVisp Wiler WilerWiler Zinal ZinalZinal Grand St. Bernhard Grand St. BernhardGrand St. Bernhard Zermatt ZermattZermatt Konkordiahütte SAC Konkordiahütte SACKonkordiahütte SAC Kleines Matterhorn Kleines MatterhornKleines Matterhorn Crans-Montana Crans-MontanaCrans-Montana © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Champéry, 24.02.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Crans-Montana, 24.02.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 10 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Fiesch, 24.02.2020

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Gondo, 24.02.2020

Op maandag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Grand St. Bernhard, 24.02.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Kleines Matterhorn, 24.02.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. Vanaf de latere ochtend heerst grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De wind waait vrij krachtig tot krachtig, tijdens windstoten storm en komt uit noordelijke, later westelijke richtingen.

Weer in Konkordiahütte SAC, 24.02.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De in het begin krachtige, tijdens windstoten orkaanachtige noordwestenwind waait 's nachts matig.

Weer in La Fouly, 24.02.2020

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Martigny (VS), 24.02.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Saas Fee, 24.02.2020

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 24.02.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Visp, 24.02.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Wiler (Lötschen), 24.02.2020

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Zermatt, 24.02.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.