Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wallis

Weer Freiburg Weer Bern Weer Freiburg Weer Freiburg Weer Obwalden Weer Freiburg Weer Waadt Weer Freiburg Weer Uri Weer Freiburg Weer Obwalden Weer Neuchatel Weer Obwalden Weer Uri Weer Waadt Weer Bern Weer Tessin Weer Luzern Weer Freiburg Weer Nidwalden Weer Italië Weer Frankrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Champéry ChampéryChampéry Fiesch FieschFiesch Gondo GondoGondo La Fouly La FoulyLa Fouly Martigny MartignyMartigny Saas-Fee Saas-FeeSaas-Fee Sion SionSion Visp VispVisp Wiler WilerWiler Zinal ZinalZinal Grand St. Bernhard Grand St. BernhardGrand St. Bernhard Zermatt ZermattZermatt Konkordiahütte SAC Konkordiahütte SACKonkordiahütte SAC Kleines Matterhorn Kleines MatterhornKleines Matterhorn Crans-Montana Crans-MontanaCrans-Montana © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Champéry, 28.10.2020

Op woensdag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. De namiddag dient zich overwegend bewolkt, maar meest droog aan. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Crans-Montana, 28.10.2020

Op woensdag is het overdag overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds is er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Nachts zet bewolkt weer met perioden met regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Fiesch, 28.10.2020

Op woensdag is het overdag veranderlijk bewolkt. 's Avonds is er bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met nu en dan lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Gondo, 28.10.2020

Op woensdagochtend is het nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. Vanaf de middaguren heerst er nauwelijks bewolkt weer. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Grand St. Bernhard, 28.10.2020

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Kleines Matterhorn, 28.10.2020

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag redelijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds verwachten we bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De 's nachts verfrissende westenwind waait gemiddeld krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Konkordiahütte SAC, 28.10.2020

Op woensdag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags heerst er grijs, maar overwegend droog weer. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in La Fouly, 28.10.2020

Op woensdag is het langere tijd bewolkt, maar grotendeels droog. 's Middags heerst er grijs, maar overwegend droog weer. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Martigny (VS), 28.10.2020

Op woensdag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Saas Fee, 28.10.2020

Op woensdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Middags heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Nachts verwachten we bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 28.10.2020

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag veranderlijk bewolkt. 's Avonds verwachten we grijs, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Visp, 28.10.2020

Op woensdag is het overdag bewolkt, maar grotendeels droog. 's Avonds is er grijs, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met nu en dan lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Wiler (Lötschen), 28.10.2020

Op woensdag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 9 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Zermatt, 28.10.2020

Op woensdag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt, maar grotendeels droog weer. De late avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.