Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Wallis

Weer Freiburg Weer Bern Weer Freiburg Weer Freiburg Weer Obwalden Weer Freiburg Weer Waadt Weer Freiburg Weer Uri Weer Freiburg Weer Obwalden Weer Neuchatel Weer Obwalden Weer Uri Weer Waadt Weer Bern Weer Tessin Weer Luzern Weer Freiburg Weer Nidwalden Weer Italië Weer Frankrijk
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Champéry ChampéryChampéry Fiesch FieschFiesch Gondo GondoGondo La Fouly La FoulyLa Fouly Martigny MartignyMartigny Saas-Fee Saas-FeeSaas-Fee Sion SionSion Visp VispVisp Wiler WilerWiler Zinal ZinalZinal Grand St. Bernhard Grand St. BernhardGrand St. Bernhard Zermatt ZermattZermatt Konkordiahütte SAC Konkordiahütte SACKonkordiahütte SAC Kleines Matterhorn Kleines MatterhornKleines Matterhorn Crans-Montana Crans-MontanaCrans-Montana © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Stroming

Stroming Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Champéry, 26.01.2021

In de vroege ochtend is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De nacht brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Crans-Montana, 26.01.2021

Op dinsdag is het overwegend hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de komende nacht heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Fiesch, 26.01.2021

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar overwegend helder weer. De nacht brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Gondo, 26.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Grand St. Bernhard, 26.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt weer. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -16 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -14°C. De oostenwind waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Kleines Matterhorn, 26.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -26 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -21°C. De noordenwind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten storm.

Weer in Konkordiahütte SAC, 26.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -18 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -15°C. Er waait een vrij krachtige tot krachtige tijdens windstoten stormachtige noordenwind.

Weer in La Fouly, 26.01.2021

Op dinsdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer grotendeels zonnig. De nacht brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -14°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Martigny (VS), 26.01.2021

Op dinsdag is het de hele dag door veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De late avond dient zich bewolkt met af en toe een opklaring aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Saas Fee, 26.01.2021

Op dinsdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -14°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 26.01.2021

In de ochtend is het nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De tweede helft van de dag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Visp, 26.01.2021

Op dinsdag is het de hele dag door veranderlijk bewolkt. De late avond dient zich veranderlijk bewolkt aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Wiler (Lötschen), 26.01.2021

Op dinsdagochtend is het nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middaguren heerst er grotendeels zonnig weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Zermatt, 26.01.2021

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds verwachten we onbewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.