Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuerich

Weer Duitsland Weer Luzern Weer Schaffhausen Weer Schaffhausen Weer Thurgau Weer Luzern Weer Schaffhausen Weer Glarus Weer Schwyz Weer Duitsland Weer St, Gallen Weer Aargau Weer Zug
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aeugst AeugstAeugst Bassersdorf BassersdorfBassersdorf Bauma BaumaBauma Marthalen MarthalenMarthalen Pfäffikon PfäffikonPfäffikon Rüti RütiRüti Seuzach SeuzachSeuzach Wädenswil WädenswilWädenswil Winterthur WinterthurWinterthur Zürich ZürichZürich Zell-Rämismühle Zell-RämismühleZell-Rämismühle Dielsdorf DielsdorfDielsdorf © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Stroming

Stroming Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Bassersdorf, 29.03.2020

Op zondag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat verwachten we grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Bauma-Felmis, 29.03.2020

Op zondag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Middags heerst er bewolkt weer met regen of sneeuw. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Dielsdorf, 29.03.2020

Op zondag is het langere tijd langere tijd bewolkt. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Marthalen, 29.03.2020

Op zondag verwachten we veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Pfäffikon-Seegräben, 29.03.2020

Op zondag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts heerst er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Rüti ZH, 29.03.2020

Op zondag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag dient zich bewolkt met lichte regen aan. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Seuzach, 29.03.2020

Op zondag is het de hele dag door langere tijd bewolkt. De late avond dient zich geheel bewolkt, maar overwegend droog aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Wädenswil, 29.03.2020

Op zondag is het langere tijd geheel bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags heerst er bewolkt weer met perioden met regen. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Winterthur, 29.03.2020

Na het vrij zonnig van de ochtend brengt de rest van de dag bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Zell-Rämismühle, 29.03.2020

Op zondag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in , 29.03.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt, maar grotendeels droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.