Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuerich

Weer Duitsland Weer Luzern Weer Schaffhausen Weer Schaffhausen Weer Thurgau Weer Luzern Weer Schaffhausen Weer Glarus Weer Schwyz Weer Duitsland Weer St, Gallen Weer Aargau Weer Zug
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aeugst AeugstAeugst Bassersdorf BassersdorfBassersdorf Bauma BaumaBauma Marthalen MarthalenMarthalen Pfäffikon PfäffikonPfäffikon Rüti RütiRüti Seuzach SeuzachSeuzach Wädenswil WädenswilWädenswil Winterthur WinterthurWinterthur Zürich ZürichZürich Zell-Rämismühle Zell-RämismühleZell-Rämismühle Dielsdorf DielsdorfDielsdorf © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Bassersdorf, 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Bauma-Felmis, 27.01.2021

Op woensdagochtend is het nog bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer geheel bewolkt met sneeuw. De late avond brengt ons bewolkt weer met regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Dielsdorf, 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Marthalen, 27.01.2021

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte sneeuw. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Pfäffikon-Seegräben, 27.01.2021

Op woensdagochtend is het nog bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer geheel bewolkt met sneeuw. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Rüti ZH, 27.01.2021

In de vroege ochtend is het bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte sneeuw. De avond laat zich zien met bewolkt weer met regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Seuzach, 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. 's Middags heerst er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Wädenswil, 27.01.2021

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte sneeuw. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met regen of sneeuw. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Winterthur, 27.01.2021

In de vroege ochtend is het overwegend bewolkt, maar meest droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Zell-Rämismühle, 27.01.2021

Op woensdag is het overdag bewolkt met lichte sneeuw. 's Avonds is er bewolkt weer met regen of sneeuw. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte regen of sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 27.01.2021

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte sneeuw. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met regen of sneeuw. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.