Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuerich

Weer Duitsland Weer Luzern Weer Schaffhausen Weer Schaffhausen Weer Thurgau Weer Luzern Weer Schaffhausen Weer Glarus Weer Schwyz Weer Duitsland Weer St, Gallen Weer Aargau Weer Zug
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aeugst AeugstAeugst Bassersdorf BassersdorfBassersdorf Bauma BaumaBauma Marthalen MarthalenMarthalen Pfäffikon PfäffikonPfäffikon Rüti RütiRüti Seuzach SeuzachSeuzach Wädenswil WädenswilWädenswil Winterthur WinterthurWinterthur Zürich ZürichZürich Zell-Rämismühle Zell-RämismühleZell-Rämismühle Dielsdorf DielsdorfDielsdorf © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Temperatuur

Temperatuur Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Bassersdorf, 01.10.2020

Op donderdag is het de hele dag door vrij zonnig. De late avond dient zich bewolkt met lichte regen aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Bauma-Felmis, 01.10.2020

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag vrij zonnig. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Dielsdorf, 01.10.2020

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Marthalen, 01.10.2020

Op donderdag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Avonds laat heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Pfäffikon-Seegräben, 01.10.2020

Op donderdag is het de hele dag door overwegend helder. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met lichte regen. ‘s Nacht verwachten we bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Rüti ZH, 01.10.2020

Op donderdag is het overdag overwegend helder. 's Avonds is er wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Seuzach, 01.10.2020

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend helder. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Wädenswil, 01.10.2020

Op donderdag is het de hele dag door overwegend helder. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met perioden met regen. ‘s Nacht verwachten we bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Winterthur, 01.10.2020

Op donderdag is het langere tijd overwegend helder. 's Avonds laat gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Zell-Rämismühle, 01.10.2020

Op donderdag is het de hele dag door overwegend zonnig. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. ‘s Nacht is er bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 01.10.2020

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag vrij zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts gaat dit over in overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.