Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuerich

Weer Duitsland Weer Luzern Weer Schaffhausen Weer Schaffhausen Weer Thurgau Weer Luzern Weer Schaffhausen Weer Glarus Weer Schwyz Weer Duitsland Weer St, Gallen Weer Aargau Weer Zug
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Aeugst AeugstAeugst Bassersdorf BassersdorfBassersdorf Bauma BaumaBauma Marthalen MarthalenMarthalen Pfäffikon PfäffikonPfäffikon Rüti RütiRüti Seuzach SeuzachSeuzach Wädenswil WädenswilWädenswil Winterthur WinterthurWinterthur Zürich ZürichZürich Zell-Rämismühle Zell-RämismühleZell-Rämismühle Dielsdorf DielsdorfDielsdorf © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Wolken

Wolken Europa

Stroming

Stroming Europa

Zon

Zon Europa

Weer in Bassersdorf, 29.01.2020

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds laat gaat dit over in af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Bauma-Felmis, 29.01.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte sneeuw. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met regen of sneeuw. 's Avonds laat heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Dielsdorf, 29.01.2020

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Marthalen, 29.01.2020

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Pfäffikon-Seegräben, 29.01.2020

Op woensdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen of sneeuw. De late avond dient zich geheel bewolkt, maar overwegend droog aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Rüti ZH, 29.01.2020

Op woensdagochtend is het nog bewolkt met lichte regen of sneeuw. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Seuzach, 29.01.2020

In de vroege ochtend is het meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidwesten.

Weer in Wädenswil, 29.01.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen of sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De late avond laat zich zien met redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Winterthur, 29.01.2020

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Zell-Rämismühle, 29.01.2020

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen of sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De late avond laat zich zien met redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 29.01.2020

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt met lichte regen of sneeuw. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.