Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zug

Weer Uri Weer Uri Weer Luzern Weer Uri Weer Thurgau Weer St, Gallen Weer St, Gallen Weer Solothurn Weer Luzern Weer St, Gallen Weer Obwalden Weer Schwyz Weer Aargau Weer Zuerich Weer Glarus Weer Uri Weer Nidwalden
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Cham ChamCham Neuheim NeuheimNeuheim Unterägeri UnterägeriUnterägeri Zug ZugZug © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Zurich tijdzone: Europe/Zurich

Neerslag

Neerslag Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Weer in Cham, 18.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het geheel bewolkt, maar overwegend droog. De middag laat zich zien met afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Neuheim (ZG), 18.01.2021

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De middag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 1 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Unterägeri, 18.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend heerst er bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De temperaturen liggen de hele dag rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Zug, 18.01.2021

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt met lichte regen of sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.