Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Afrika

Weer Europa Weer Mozambique Weer Europa Weer Congo-Kinshasa Weer Europa Weer Namibië Weer Europa Weer Europa Weer Europa Weer Guinee-Bissau Weer Equatoriaal-Guinea Weer Swaziland Weer Burundi Weer Europa Weer Djibouti Weer Rwanda Weer Malawi Weer Lesotho Weer Sierra Leone Weer Europa Weer Togo Weer Zambia Weer Gabon Weer Burkina Faso Weer Ethiopië Weer Malawi Weer Niger Weer Angola Weer Liberia Weer Zimbabwe Weer Somalië Weer Libische Arabische Republiek Weer Tsjaad Weer Marokko Weer Mali Weer Mozambique Weer Benin Weer Algerije Weer Congo-Brazzaville Weer Botswana Weer Azië Weer Soedan Weer Zuid-Afrika Weer Kenia Weer Kameroen Weer Tunesië Weer Congo-Kinshasa Weer Madagaskar Weer Mauritanië Weer Oeganda Weer Namibië Weer Ghana Weer Centraal-Afrikaanse Republiek Weer Westsahara Weer Senegal Weer Guinee Weer Nigeria Weer Egypte Weer Ivoorkust Weer Eritrea Weer Tanzania
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Cape Town Cape TownCape Town Dakar DakarDakar Caïro CaïroCaïro Mombassa MombassaMombassa Rabat RabatRabat Tamanrasset TamanrassetTamanrasset Tunis TunisTunis Khartoum KhartoumKhartoum Libreville LibrevilleLibreville Ndjamena NdjamenaNdjamena Abidjan AbidjanAbidjan Antananarivo/Ivato Intl Antananarivo/Ivato IntlAntananarivo/Ivato Intl Windhoek WindhoekWindhoek © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Africa/Brazzaville tijdzone: Africa/Brazzaville

Neerslag

Neerslag Afrika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Afrika

Luchtdruk

Luchtdruk Afrika

Weer in Abidjan, 12.12.2019

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De middag brengt ons hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Antananarivo/Ivato Intl, 12.12.2019

Op donderdag is het langere tijd deels bewolkt, deels ook zonnig. In de namiddag gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De westenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten stormachtig, in de morgen zwak.

Weer in Cape Town Int. Airport, 12.12.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De zuidwestenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Dakar/Yoff, 12.12.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een matige tot matige wind uit noordelijke richtingen.

Weer in Kairo Cairo/Intl, 12.12.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog wolkeloos. Vanaf de middag verwachten we bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Nachts heerst er hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. 's avonds steekt er een vrij krachtige, met tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind op.

Weer in Khartoum, 12.12.2019

Op donderdag is het in de ochtend nog wolkeloos. 's Middags gaat dit over in geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De namiddag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Libreville, 12.12.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend heerst er hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Mombasa, 12.12.2019

In de vroege ochtend is het meestal zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar afwisselend bewolkt en zonnig weer. De late avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.

Weer in Ndjamena, 12.12.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De noordenwind neemt in de morgen toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Rabat-Sale, 12.12.2019

Op donderdag is het de hele dag door vrij zonnig. Tijdens de nacht gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Tamanrasset/Aguenn, 12.12.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Tunis-Carthage, 12.12.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De westenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in Windhoek, 12.12.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke oostenwind.