Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Alpen

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Radar

Radar België Radar BelgiëRadar België

Luchtdruk

Luchtdruk België

Weer in Bourg-Saint-Maurice, 23.05.2018

Op woensdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Dobbiaco/Toblach, 23.05.2018

Na het langere tijd bewolkte weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag overwegend helder weer. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Feuerkogel, 23.05.2018

Op woensdag is het overdag vrij zonnig. 's Avonds is er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat zet wisselend bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Grimsel-Hospiz, 23.05.2018

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag vaak bewolkt, maar bijna overal droog. 's Avonds verwachten we veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak en komt uit zuidelijke richtingen.

Weer in Kredarica, 23.05.2018

In de vroege ochtend is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de loop van de ochtend heerst er meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Passo Rolle, 23.05.2018

Op woensdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De namiddag brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Rudolfshütte, 23.05.2018

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt. In de namiddag gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidenwind waait in de middag zwak.

Weer in , 23.05.2018

Op woensdag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Säntis, 23.05.2018

Na het wisselend bewolkte weer met enkele lichte regen- of sneeuwbuien van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Zermatt, 23.05.2018

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Zugspitze, 23.05.2018

Op woensdagochtend is het nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselvallig met enkele regen- of sneeuwbuien. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak en komt uit het zuidoosten.