Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Alpen

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Neerslag

Neerslag België

Radar

Radar België Radar BelgiëRadar België

Weer in Bourg-Saint-Maurice, 12.12.2017

Op dinsdag is het de hele dag door wisselend bewolkt met enkele lichte sneeuwbuien. De late avond dient zich langere tijd bewolkt aan. ‘s Nacht heerst er dan helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Dobbiaco/Toblach, 12.12.2017

Na het bewolkt weer met lichte regen van de ochtend zet overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Feuerkogel, 12.12.2017

dinsdag brengt ons geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De noordwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Grimsel-Hospiz, 12.12.2017

Op dinsdag is het de hele dag door wisselend bewolkt met enkele sneeuwbuien. Tijdens de late avond heerst er bewolkt weer met lichte sneeuw. ‘s Nacht verwachten we geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. Er waait een matige noordwestenwind.

Weer in Kredarica, 12.12.2017

Op dinsdag is het geheel bewolkt met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige oostenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Passo Rolle, 12.12.2017

Op dinsdag is het langere tijd geheel bewolkt met sneeuw. De namiddags brengt ons overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. 's Avonds laat heerst er mistig weer met rijpvorming. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde zuidoostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Rudolfshütte, 12.12.2017

Op dinsdag verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in , 12.12.2017

Na het geheel bewolkte weer met sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Säntis, 12.12.2017

Op dinsdag is het de hele dag door geheel bewolkt met sneeuw. Tijdens de nacht gaat dit over in bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. De westenwind waait vervolgens krachtig, tijdens windstoten zware storm, in de namiddag matig.

Weer in Zermatt, 12.12.2017

Op dinsdag is het langere tijd overwegend zonnig. De namiddags brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat heerst er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Zugspitze, 12.12.2017

Op dinsdag is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -16°C. De in het begin harde, tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind waait 's nachts matig.