Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Alpen

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Neerslag

Neerslag België

Wolken

Wolken België

Weer in Bourg-Saint-Maurice, 29.01.2021

In de vroege ochtend is het bewolkt met perioden met regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met regen of sneeuw. De middag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Dobbiaco/Toblach, 29.01.2021

Op donderdag is het langere tijd vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de namiddag gaat dit over in vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Feuerkogel, 29.01.2021

Op donderdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De westenwind neemt 's nachts toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 11.

Weer in Grimsel-Hospiz, 29.01.2021

Op donderdag is het overdag geheel bewolkt met sneeuw. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer met enkele sneeuwbuien. 's Avonds laat zet geheel bewolkt weer met sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten harde zuidenwind, die 's avonds naar het noorden draait.

Weer in Kredarica, 29.01.2021

Op donderdag is het overdag zonnig. 's Avonds is er bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Nachts zet bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De 's nachts verfrissende noordwestenwind waait gemiddeld krachtig, tijdens windstoten zware storm.

Weer in Passo Rolle, 29.01.2021

In de vroege ochtend is het meestal zonnig. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt. De avond laat zich zien met nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Rudolfshütte, 29.01.2021

Na het bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend zet bewolkt weer met lichte sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De zuiden-, later noordenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts nog slechts zwak.

Weer in , 29.01.2021

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte sneeuw. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele sneeuwbuien. 's Avonds laat gaat dit over in bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Säntis, 29.01.2021

Op donderdag wordt winters weer verwacht. We moeten rekening houden met geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De westenwind neemt in de middag toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 11.

Weer in Zermatt, 29.01.2021

Op donderdag is het overdag geheel bewolkt met sneeuw. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer met enkele sneeuwbuien. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Zugspitze, 29.01.2021

Op donderdag is het overdag bewolkt met lichte sneeuw. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer met enkele sneeuwbuien. 's Avonds laat zet bewolkt weer met lichte sneeuw zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. Er waait een krachtige tot harde tijdens windstoten orkaanachtige noordwestenwind.