Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Alpen

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Temperatuur

Temperatuur België

Radar

Radar België Radar BelgiëRadar België

Weer in Bourg-Saint-Maurice, 22.02.2018

In de vroege ochtend is het redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend heerst er hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Dobbiaco/Toblach, 22.02.2018

Op donderdagochtend is het nog bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte sneeuw. De namiddag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Feuerkogel, 22.02.2018

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. 's Avonds gaat dit over in grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidoosten.

Weer in Grimsel-Hospiz, 22.02.2018

Na het geheel bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk langere tijd bewolkt weer. De namiddag brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De wind waait zwak en komt uit het zuiden.

Weer in Kredarica, 22.02.2018

Op donderdag is het de hele dag door bewolkt met lichte sneeuw. De late avond dient zich bewolkt, maar grotendeels droog aan. ‘s Nacht heerst er dan bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidoostenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Passo Rolle, 22.02.2018

Op donderdag is het de hele dag door bewolkt met lichte sneeuw. Tijdens de nacht voor vrijdag gaat dit over in grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Rudolfshütte, 22.02.2018

Op donderdag is het overdag bewolkt met lichte sneeuw. 's Avonds is er mistig weer met rijpvorming. 's Avonds laat zet geheel bewolkt, maar overwegend droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in , 22.02.2018

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Säntis, 22.02.2018

Op donderdagochtend is het nog bewolkt, maar grotendeels droog. Vanaf de middaguren heerst er geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. De oosten-, later zuidoostenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's avonds nog slechts zwak.

Weer in Zermatt, 22.02.2018

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend gaat dit al tijdens de eerste helft van de dag over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Zugspitze, 22.02.2018

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. 's Middags gaat dit over in bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -16 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -15°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige zuidoostenwind.