Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Alpen

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bourg-Saint-Maurice Bourg-Saint-MauriceBourg-Saint-Maurice Innichen InnichenInnichen Laax LaaxLaax Säntis SäntisSäntis Grimsel-Hospiz Grimsel-HospizGrimsel-Hospiz Zugspitze ZugspitzeZugspitze Rudolfshütte RudolfshütteRudolfshütte Feuerkogel FeuerkogelFeuerkogel Kredarica KredaricaKredarica Passo Rolle Passo RollePasso Rolle St. Moritz St. MoritzSt. Moritz Zermatt ZermattZermatt © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Temperatuur

Temperatuur België

Luchtdruk

Luchtdruk België

Weer in Bourg-Saint-Maurice, 19.11.2018

Op maandag is het in de ochtend nog afwisselend bewolkt en zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. 's Avonds heerst er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Dobbiaco/Toblach, 19.11.2018

Op maandag verwachten we meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Feuerkogel, 19.11.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De middag laat zich zien met afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. De 's nachts verfrissende zuidenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Grimsel-Hospiz, 19.11.2018

Tijdens de vroege ochtend is het nog bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. Vanaf de latere ochtend heerst meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De zuidenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Kredarica, 19.11.2018

Na het mistige weer met gevaar voor gladheid van de ochtend heerst er tijdelijk geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De middag brengt ons mistig weer met gevaar voor gladheid. De ochtendtemperaturen liggen rond de -13 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Passo Rolle, 19.11.2018

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Rudolfshütte, 19.11.2018

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend brengt de rest van de dag geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 9.

Weer in , 19.11.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Säntis, 19.11.2018

Op maandagochtend is het nog geheel bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer geheel bewolkt, maar overwegend droog. De nacht brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -9 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De matige tot matige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het oosten, 's avonds laat uit het zuiden.

Weer in Zermatt, 19.11.2018

maandag brengt ons meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Zugspitze, 19.11.2018

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. 's Avonds verwachten we nauwelijks bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. De 's nachts verfrissende zuidoostenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.