Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Amerika

Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Weer in Anchorage AK/Intl, 20.01.2020

Op maandag is het overdag veranderlijk bewolkt met enkele lichte sneeuwbuien. De nacht voor dinsdag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -11 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Bogota/Eldorado, 20.01.2020

Op maandag is het in de ochtend nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in La Paz/Alto, 20.01.2020

Op maandagochtend is het nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 20.01.2020

Op maandagochtend is het nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middaguren heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Mexico City/Licenc, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Middags heerst er grijs, maar overwegend droog weer. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 20.01.2020

Op maandag is het overdag grotendeels zonnig. De komende nacht brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -18 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -20°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Quinta Normal, 20.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 20.01.2020

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De namiddag brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.

Weer in Washington DC, 20.01.2020

Op maandag is het langere tijd hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De namiddag brengt ons aanhoudend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordenwind.