Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Amerika

Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Weer in Anchorage AK/Intl, 12.12.2017

In de vroege ochtend is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Bogota/Eldorado, 12.12.2017

Op dinsdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige noordwestenwind op.

Weer in La Paz/Alto, 12.12.2017

Op dinsdag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 12.12.2017

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Mexico City/Licenc, 12.12.2017

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De in het begin nog matige noordenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 12.12.2017

Op dinsdag is het bewolkt met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. Er komt een matige, tijdens windstoten harde noordoostenwind, die 's nachts naar het noordwesten draait.

Weer in Quinta Normal, 12.12.2017

In de vroege ochtend is het overwegend bewolkt, maar meest droog. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar afwisselend bewolkt en zonnig weer. De avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 12.12.2017

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt, maar grotendeels droog weer. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde zuidenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Washington DC, 12.12.2017

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. 's Middags heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat verwachten we wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De noordwestenwind neemt in de namiddag toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.