Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Amerika

Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Weer in Anchorage AK/Intl, 24.07.2019

Op woensdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Bogota/Eldorado, 24.07.2019

Na het afwisselend zonnige en bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind op.

Weer in La Paz/Alto, 24.07.2019

Op woensdag is het in de ochtend nog grotendeels zonnig. 's Middags gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De namiddag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 11 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De oostenwind neemt in de middag toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 24.07.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Mexico City/Licenc, 24.07.2019

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Middags heerst er veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 24.07.2019

Op woensdag is het in de ochtend nog meestal zonnig. 's Middags gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Quinta Normal, 24.07.2019

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 17 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 24.07.2019

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Washington DC, 24.07.2019

Op woensdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De namiddag brengt ons meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke noordenwind.