Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Amerika

Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Weer in Anchorage AK/Intl, 26.01.2021

Op dinsdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -15°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Bogota/Eldorado, 26.01.2021

Op dinsdagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in La Paz/Alto, 26.01.2021

Op dinsdag is het in de ochtend nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag verwachten we veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. In de namiddag heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 26.01.2021

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag nauwelijks bewolkt. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt weer. 's Nachts gaat dit over in geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Mexico City/Licenc, 26.01.2021

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De oostenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 26.01.2021

Op dinsdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. De namiddag dient zich geheel bewolkt, maar grotendeels droog aan. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Quinta Normal, 26.01.2021

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 26.01.2021

Op dinsdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De noordenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Washington DC, 26.01.2021

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De nacht brengt ons bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke oostenwind.