Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Amerika

Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Mittelamerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Noord-Amerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Mexico MexicoMexico Ottawa OttawaOttawa Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Santiago de Chile Santiago de ChileSantiago de Chile Anchorage AK/Intl Anchorage AK/IntlAnchorage AK/Intl Washington DC Washington DCWashington DC Bogota/Eldorado Bogota/EldoradoBogota/Eldorado La Paz/Alto La Paz/AltoLa Paz/Alto © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Weer in Anchorage AK/Intl, 27.10.2020

Na het geheel bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend verwachten we afwisselend bewolkt en zonnig weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Bogota/Eldorado, 27.10.2020

Op dinsdagochtend is het nog afwisselend zonnig en bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in La Paz/Alto, 27.10.2020

Op dinsdagochtend is het nog meestal zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De namiddag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 27.10.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De matige westenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Mexico City/Licenc, 27.10.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. 's avonds steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordoostenwind op.

Weer in Ottawa McDonald-Cartier, ONT, 27.10.2020

Na het wisselend bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 4 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Quinta Normal, 27.10.2020

Op dinsdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar overwegend droog. De namiddag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 27.10.2020

Op dinsdag is het langere tijd meestal zonnig. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige zuidenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Washington DC, 27.10.2020

Op dinsdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het noorden.