Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Caraïben

Weer Zuid-Amerika Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Kingston KingstonKingston Havanna/Intl Havanna/IntlHavanna/Intl Santiago de Cuba Santiago de CubaSantiago de Cuba Santo Domingo Santo DomingoSanto Domingo Ponce/Mercedita Ponce/MerceditaPonce/Mercedita Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Port-au-Prince tijdzone: America/Port-au-Prince

Wolken

Wolken België

Temperatuur

Temperatuur België

Luchtdruk

Luchtdruk België

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 17.11.2018

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig uit het oosten.

Weer in Grenada/Point Salines Intl, 17.11.2018

Op zaterdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met nu en dan lichte regen. 's Avonds verwachten we soms wat wolken maar overwegend helder weer. 's Nachts gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De oostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Guadeloupe/Le Raizet, 17.11.2018

Na het vrij zonnig van de ochtend krijgt het weerstype vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer vorm. De avond laat zich zien met soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De oostenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.

Weer in Havanna/Intl, 17.11.2018

Tijdens de vroege ochtend is het nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Kingston/Norman Manley, 17.11.2018

Op zaterdagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer bewolkt met lichte regen. De avond brengt ons grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De zuidoostenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Ponce/Mercedita, 17.11.2018

Op zaterdag is het in de ochtend nog overwegend helder. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. In de namiddag heerst er meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De in het begin nog matige zuidoostenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Santiago de Cuba, 17.11.2018

Op zaterdag is het in de ochtend nog overwegend helder. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. In de namiddag heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Santo Domingo, 17.11.2018

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De middag laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.