Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Caraïben

Weer Zuid-Amerika Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Kingston KingstonKingston Havanna/Intl Havanna/IntlHavanna/Intl Santiago de Cuba Santiago de CubaSantiago de Cuba Santo Domingo Santo DomingoSanto Domingo Ponce/Mercedita Ponce/MerceditaPonce/Mercedita Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Port-au-Prince tijdzone: America/Port-au-Prince

Neerslag

Neerslag België

Luchtdruk

Luchtdruk België

Temperatuur

Temperatuur België

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 22.05.2018

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait vrij krachtig, tijdens windstoten vrij krachtig uit het oosten.

Weer in Grenada/Point Salines Intl, 22.05.2018

In de vroege ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het oosten.

Weer in Guadeloupe/Le Raizet, 22.05.2018

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met nu en dan lichte regen. De namiddag laat zich zien met meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De in het begin matige, tijdens windstoten harde oostenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Havanna/Intl, 22.05.2018

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype veranderlijk bewolkt weer vorm. De middag laat zich zien met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De oostenwind neemt in de morgen toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Kingston/Norman Manley, 22.05.2018

Op dinsdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De in de middag verfrissende oostenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Ponce/Mercedita, 22.05.2018

Op dinsdagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Santiago de Cuba, 22.05.2018

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Santo Domingo, 22.05.2018

Op dinsdag kunnen we rekenen op meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordenwind.