Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Caraïben

Weer Zuid-Amerika Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Kingston KingstonKingston Havanna/Intl Havanna/IntlHavanna/Intl Santiago de Cuba Santiago de CubaSantiago de Cuba Santo Domingo Santo DomingoSanto Domingo Ponce/Mercedita Ponce/MerceditaPonce/Mercedita Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Port-au-Prince tijdzone: America/Port-au-Prince

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag België

Luchtdruk

Luchtdruk België

Neerslag

Neerslag België

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 12.12.2017

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De matige tot matige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het zuidoosten, in de middag uit het oosten.

Weer in Grenada/Point Salines Intl, 12.12.2017

Op dinsdagochtend is het nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer afwisselend bewolkt en zonnig. De namiddag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een matige wind uit oostelijke richtingen.

Weer in Guadeloupe/Le Raizet, 12.12.2017

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Havanna/Intl, 12.12.2017

Na het overwegend zonnig weer van de ochtend zet wisselend bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Kingston/Norman Manley, 12.12.2017

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag afwisselend bewolkt en zonnig weer. De middag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Ponce/Mercedita, 12.12.2017

Op dinsdag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend helder. 's Avonds verwachten we wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat gaat dit over in meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Santiago de Cuba, 12.12.2017

Op dinsdagochtend is het nog overwegend zonnig. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De wind waait zwak tot matig en komt uit noordelijke richtingen.

Weer in Santo Domingo, 12.12.2017

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.