Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Caraïben

Weer Zuid-Amerika Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Kleine Antillen Weer Kleine Antillen Weer Grote Antillen Weer Grote Antillen Weer Zuid-Amerika
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Grenada City Grenada CityGrenada City Kingston KingstonKingston Havanna/Intl Havanna/IntlHavanna/Intl Santiago de Cuba Santiago de CubaSantiago de Cuba Santo Domingo Santo DomingoSanto Domingo Ponce/Mercedita Ponce/MerceditaPonce/Mercedita Guadeloupe/Le Raizet Guadeloupe/Le RaizetGuadeloupe/Le Raizet Aruba/Queen Beatrix Intl Aruba/Queen Beatrix IntlAruba/Queen Beatrix Intl © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Port-au-Prince tijdzone: America/Port-au-Prince

Radar

Radar België Radar BelgiëRadar België

Luchtdruk

Luchtdruk België

Neerslag

Neerslag België

Weer in Aruba/Queen Beatrix Intl, 22.02.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige oostenwind.

Weer in Grenada/Point Salines Intl, 22.02.2018

Op donderdag is het tijdens het grootste deel van de dag bewolkt met lichte regen. 's Avonds verwachten we langere tijd bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.

Weer in Guadeloupe/Le Raizet, 22.02.2018

Op donderdag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met nu en dan lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde noordoostenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Havanna/Intl, 22.02.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog meestal zonnig. 's Middags gaat dit over in afwisselend zonnig en bewolkt weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De oostenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Kingston/Norman Manley, 22.02.2018

Op donderdag is het langere tijd vrij zonnig. De namiddags brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. 's Avonds heerst er hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De noordenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Ponce/Mercedita, 22.02.2018

In de vroege ochtend is het overwegend helder. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De in het begin nog matige oostenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Santiago de Cuba, 22.02.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Santo Domingo, 22.02.2018

Op donderdagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke noordenwind.