Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Europa

Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zweden Weer Italië Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Italië Weer Denemarken Weer Spanje Weer Griekenland Weer Denemarken Weer Verenigd Koninkrijk Weer Ierland Weer Azië Weer Kroatië Weer Italië Weer Italië Weer Denemarken Weer Frankrijk Weer Denemarken Weer Azië Weer Luxemburg Weer Afrika Weer Griekenland Weer Estland Weer Cyprus Weer Kosovo Weer Montenegro Weer Griekenland Weer Italië Weer Denemarken Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië Weer Verenigd Koninkrijk Weer Wit-Rusland Weer Litouwen Weer Afrika Weer Zweden Weer Slovenië Weer Tsjechië Weer Polen Weer Hongarije Weer Ierland Weer Kroatië Weer Servië Weer Albanië Weer Turkije Weer Letland Weer Bulgarije Weer Oostenrijk Weer Azië Weer Noorwegen Weer Portugal Weer Duitsland Weer België Weer Spanje Weer Moldavië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer IJsland Weer Bosnië-Herzegovina Weer Estland Weer Finland Weer Frankrijk Weer Oekraïne Weer Roemenië Weer Slowakije (Slowaakse Republiek)
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Berlijn BerlijnBerlijn Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Boekarest BoekarestBoekarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Parijs ParijsParijs Athene AtheneAthene Londen LondenLonden Dublin DublinDublin Reykjavik ReykjavikReykjavik Rome RomeRome Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Amsterdam tijdzone: Europe/Amsterdam

Neerslag

Neerslag Europa

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Europa

Wolken

Wolken Europa

Weer in Athen/Athinai Intl, 22.02.2018

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. 's Avonds gaat dit over in helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Berlin-Tegel, 22.02.2018

Na het overwegend heldere weer van de ochtend krijgt het weerstype langere tijd bewolkt weer vorm. De avond laat zich zien met helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Bukarest/Bucuresti Baneasa, 22.02.2018

Na het meest zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met lichte sneeuw. De middag brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 22.02.2018

Op donderdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de namiddag gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in , 22.02.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 22.02.2018

Tijdens de vroege ochtend is het nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in , 22.02.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Oslo-lufthavn, 22.02.2018

Op donderdag is het langere tijd overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Avonds heerst er licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Paris-CDG, 22.02.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige noordoostenwind.

Weer in Reykjavik Airport, 22.02.2018

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk onbestendig weer met enkele sneeuwbuien. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 1 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een matige tot vrij krachtige tijdens windstoten stormachtige zuidenwind.

Weer in , 22.02.2018

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. De namiddag dient zich bewolkt met perioden met regen aan. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Stockholm-Arlanda Intl, 22.02.2018

Op donderdag is het overdag meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. 's Avonds laat zet veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 22.02.2018

Op donderdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Avonds heerst er wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Wien-Schwechat, 22.02.2018

Na het meest zwaar bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw . De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. Er waait een matige wind uit noordelijke richtingen.