Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Europa

Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zweden Weer Italië Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Italië Weer Denemarken Weer Spanje Weer Griekenland Weer Denemarken Weer Verenigd Koninkrijk Weer Ierland Weer Azië Weer Kroatië Weer Italië Weer Italië Weer Denemarken Weer Frankrijk Weer Denemarken Weer Azië Weer Luxemburg Weer Afrika Weer Griekenland Weer Estland Weer Cyprus Weer Kosovo Weer Montenegro Weer Griekenland Weer Italië Weer Denemarken Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië Weer Verenigd Koninkrijk Weer Wit-Rusland Weer Litouwen Weer Afrika Weer Zweden Weer Slovenië Weer Tsjechië Weer Polen Weer Hongarije Weer Ierland Weer Kroatië Weer Servië Weer Albanië Weer Turkije Weer Letland Weer Bulgarije Weer Oostenrijk Weer Azië Weer Noorwegen Weer Portugal Weer Duitsland Weer België Weer Spanje Weer Moldavië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer IJsland Weer Bosnië-Herzegovina Weer Estland Weer Finland Weer Frankrijk Weer Oekraïne Weer Roemenië Weer Slowakije (Slowaakse Republiek)
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Berlijn BerlijnBerlijn Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Boekarest BoekarestBoekarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Parijs ParijsParijs Athene AtheneAthene Londen LondenLonden Dublin DublinDublin Reykjavik ReykjavikReykjavik Rome RomeRome Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Amsterdam tijdzone: Europe/Amsterdam

Wolken

Wolken Europa

Zon

Zon Europa

Temperatuur

Temperatuur Europa

Weer in Athen/Athinai Intl, 27.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt. Vanaf de middag verwachten we afwisselend bewolkt en zonnig weer. 's Avonds heerst er meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Berlin-Tegel, 27.01.2021

In de vroege ochtend is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De middag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Bukarest/Bucuresti Baneasa, 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. De avond brengt ons geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 2 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 27.01.2021

woensdag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in , 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. 's Avonds laat gaat dit over in af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar grotendeels droog. In de namiddag heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 27.01.2021

Op woensdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. In de namiddag gaat dit over in vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Oslo-lufthavn, 27.01.2021

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend wordt het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De nacht laat zich zien met wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -15°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Paris-CDG, 27.01.2021

In de vroege ochtend is het overwegend bewolkt, maar meest droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De middag laat zich zien met grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een matige wind uit zuidwestelijke richtingen.

Weer in Reykjavik Airport, 27.01.2021

Op woensdag is het in de ochtend nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De oostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in , 27.01.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Stockholm-Arlanda Intl, 27.01.2021

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend zonnig en bewolkt. De nacht laat zich zien met bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 27.01.2021

Op woensdag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. Er waait een matige wind uit het noordoosten.

Weer in Wien-Schwechat, 27.01.2021

Op woensdag is het veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 3 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De noordwestenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds laat zwak.