Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Europa

Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zweden Weer Italië Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Italië Weer Denemarken Weer Spanje Weer Griekenland Weer Denemarken Weer Verenigd Koninkrijk Weer Ierland Weer Azië Weer Kroatië Weer Italië Weer Italië Weer Denemarken Weer Frankrijk Weer Denemarken Weer Azië Weer Luxemburg Weer Afrika Weer Griekenland Weer Estland Weer Cyprus Weer Kosovo Weer Montenegro Weer Griekenland Weer Italië Weer Denemarken Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië Weer Verenigd Koninkrijk Weer Wit-Rusland Weer Litouwen Weer Afrika Weer Zweden Weer Slovenië Weer Tsjechië Weer Polen Weer Hongarije Weer Ierland Weer Kroatië Weer Servië Weer Albanië Weer Turkije Weer Letland Weer Bulgarije Weer Oostenrijk Weer Azië Weer Noorwegen Weer Portugal Weer Duitsland Weer België Weer Spanje Weer Moldavië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer IJsland Weer Bosnië-Herzegovina Weer Estland Weer Finland Weer Frankrijk Weer Oekraïne Weer Roemenië Weer Slowakije (Slowaakse Republiek)
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Berlijn BerlijnBerlijn Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Boekarest BoekarestBoekarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Parijs ParijsParijs Athene AtheneAthene Londen LondenLonden Dublin DublinDublin Reykjavik ReykjavikReykjavik Rome RomeRome Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Amsterdam tijdzone: Europe/Amsterdam

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Zon

Zon Europa

Neerslag

Neerslag Europa

Weer in Athen/Athinai Intl, 14.12.2018

In de vroege ochtend is het bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend heerst er afwisselend zonnig en bewolkt weer. De avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Berlin-Tegel, 14.12.2018

Na het deels bewolkte, deels ook zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw vorm. De middag laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Bukarest/Bucuresti Baneasa, 14.12.2018

In de vroege ochtend is het meestal zonnig. In de loop van de ochtend heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De late avond brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -6 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in , 14.12.2018

Op vrijdag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. De 's nachts verfrissende zuidoostenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in , 14.12.2018

Op vrijdag kunnen we rekenen op zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in , 14.12.2018

Op vrijdagochtend is het nog wisselend bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De namiddag brengt ons afwisselend zonnig en bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in , 14.12.2018

Op vrijdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Oslo-lufthavn, 14.12.2018

Op vrijdag is het meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -10°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Paris-CDG, 14.12.2018

Na het zonnig weer van de ochtend zet hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Reykjavik Airport, 14.12.2018

Op vrijdag is het overdag bewolkt met lichte regen. De nacht voor zaterdag brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. 's avonds laat steekt er een matige, met tijdens windstoten harde oostenwind op.

Weer in , 14.12.2018

Op vrijdag is het overdag bewolkt met perioden met regen. De komende nacht brengt ons licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Stockholm-Arlanda Intl, 14.12.2018

Op vrijdag is het langere tijd zonnig of licht bewolkt. 's Avonds gaat dit over in veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in , 14.12.2018

Op vrijdag is het langere tijd bewolkt met nu en dan lichte regen. De namiddags brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait matig, tijdens windstoten matig uit het zuiden.

Weer in Wien-Schwechat, 14.12.2018

Op vrijdagochtend is het nog meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer zonnig of licht bewolkt. De late avond brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait zwak uit het oosten.