Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Europa

Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zweden Weer Italië Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Italië Weer Denemarken Weer Spanje Weer Griekenland Weer Denemarken Weer Verenigd Koninkrijk Weer Ierland Weer Azië Weer Kroatië Weer Italië Weer Italië Weer Denemarken Weer Frankrijk Weer Denemarken Weer Azië Weer Luxemburg Weer Afrika Weer Griekenland Weer Estland Weer Cyprus Weer Kosovo Weer Montenegro Weer Griekenland Weer Italië Weer Denemarken Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië Weer Verenigd Koninkrijk Weer Wit-Rusland Weer Litouwen Weer Afrika Weer Zweden Weer Slovenië Weer Tsjechië Weer Polen Weer Hongarije Weer Ierland Weer Kroatië Weer Servië Weer Albanië Weer Turkije Weer Letland Weer Bulgarije Weer Oostenrijk Weer Azië Weer Noorwegen Weer Portugal Weer Duitsland Weer België Weer Spanje Weer Moldavië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer IJsland Weer Bosnië-Herzegovina Weer Estland Weer Finland Weer Frankrijk Weer Oekraïne Weer Roemenië Weer Slowakije (Slowaakse Republiek)
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Berlijn BerlijnBerlijn Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Boekarest BoekarestBoekarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Parijs ParijsParijs Athene AtheneAthene Londen LondenLonden Dublin DublinDublin Reykjavik ReykjavikReykjavik Rome RomeRome Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Amsterdam tijdzone: Europe/Amsterdam

Stroming

Stroming Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Vliegweer

Vliegweer Europa

Weer in Athen/Athinai Intl, 18.01.2020

Op zaterdagochtend is het nog grotendeels zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag brengt ons grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Berlin-Tegel, 18.01.2020

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend brengt de rest van de dag afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Bukarest/Bucuresti Baneasa, 18.01.2020

Op zaterdag is het bewolkt, maar overwegend droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in , 18.01.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 18.01.2020

Op zaterdag is het in de ochtend nog bewolkt met perioden met regen. Vanaf de middag verwachten we meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. In de namiddag heerst er afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er komt een matige, tot matige, tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind, die 's avonds laat naar het noordwesten draait.

Weer in , 18.01.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 18.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. In de namiddag heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Oslo-lufthavn, 18.01.2020

Op zaterdagochtend is het nog wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer geheel bewolkt, maar overwegend droog. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Paris-CDG, 18.01.2020

Op zaterdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Reykjavik Airport, 18.01.2020

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele lichte sneeuwbuien. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden en bereiken in de loop van de dag waarden rond het vriespunt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De zuidoostenwind neemt 's nachts toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in , 18.01.2020

Op zaterdagochtend is het nog veranderend bewolkt met enkele regenbuien. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De late avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Stockholm-Arlanda Intl, 18.01.2020

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De late avond laat zich zien met wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in , 18.01.2020

Op zaterdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De zuidenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Wien-Schwechat, 18.01.2020

In de vroege ochtend is het geheel bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.