Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Europa

Weer Verenigd Koninkrijk Weer Zweden Weer Italië Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Griekenland Weer Italië Weer Denemarken Weer Spanje Weer Griekenland Weer Denemarken Weer Verenigd Koninkrijk Weer Ierland Weer Azië Weer Kroatië Weer Italië Weer Italië Weer Denemarken Weer Frankrijk Weer Denemarken Weer Azië Weer Luxemburg Weer Afrika Weer Griekenland Weer Estland Weer Cyprus Weer Kosovo Weer Montenegro Weer Griekenland Weer Italië Weer Denemarken Weer Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië Weer Verenigd Koninkrijk Weer Wit-Rusland Weer Litouwen Weer Afrika Weer Zweden Weer Slovenië Weer Tsjechië Weer Polen Weer Hongarije Weer Ierland Weer Kroatië Weer Servië Weer Albanië Weer Turkije Weer Letland Weer Bulgarije Weer Oostenrijk Weer Azië Weer Noorwegen Weer Portugal Weer Duitsland Weer België Weer Spanje Weer Moldavië Weer Zwitserland Weer Nederland Weer IJsland Weer Bosnië-Herzegovina Weer Estland Weer Finland Weer Frankrijk Weer Oekraïne Weer Roemenië Weer Slowakije (Slowaakse Republiek)
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Berlijn BerlijnBerlijn Stockholm StockholmStockholm Lissabon LissabonLissabon Boekarest BoekarestBoekarest Oslo OsloOslo Tromsø TromsøTromsø Madrid MadridMadrid Parijs ParijsParijs Athene AtheneAthene Londen LondenLonden Dublin DublinDublin Reykjavik ReykjavikReykjavik Rome RomeRome Wien WienWien © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Amsterdam tijdzone: Europe/Amsterdam

Zon

Zon Europa

Luchtdruk

Luchtdruk Europa

Stroming

Stroming Europa

Weer in Athen/Athinai Intl, 10.12.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het geheel bewolkt, maar overwegend droog. De middag laat zich zien met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Berlin-Tegel, 10.12.2019

Op dinsdag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De namiddag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Bukarest/Bucuresti Baneasa, 10.12.2019

In de vroege ochtend is het mistig met gevaar voor gladheid. In de loop van de ochtend heerst er grijs, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in , 10.12.2019

Op dinsdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. De late avond dient zich wisselend bewolkt, met ook opklaringen aan. ‘s Nacht heerst er dan meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een matige, tijdens windstoten stormachtige zuidenwind Hij neemt 's avonds laat af, waait dan matig en draait naar het westen.

Weer in , 10.12.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 10.12.2019

In de vroege ochtend is het afwisselend bewolkt en zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De avond brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De zuidenwind neemt 's avonds toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 8.

Weer in , 10.12.2019

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Oslo-lufthavn, 10.12.2019

Op dinsdag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte sneeuw. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -10 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Paris-CDG, 10.12.2019

Op dinsdagochtend is het nog zonnig. Vanaf de middaguren heerst er hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De avond brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De zuidenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Reykjavik Airport, 10.12.2019

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt met enkele lichte sneeuwbuien. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend zonnig en bewolkt. De middag laat zich zien met veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De noordenwind neemt 's nachts toe en waait vrij krachtig, tijdens windstoten zware storm.

Weer in , 10.12.2019

Op dinsdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De noordenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Stockholm-Arlanda Intl, 10.12.2019

Op dinsdagochtend is het nog overwegend helder. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. De avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De zuidenwind neemt 's nachts toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in , 10.12.2019

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. 's Avonds laat gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -5 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -4 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De wind waait zwak en komt uit het zuiden.

Weer in Wien-Schwechat, 10.12.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend zonnig en bewolkt. De late avond laat zich zien met nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De noordwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten hard, 's nachts zwak.