Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Middellandse Zee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Valletta VallettaValletta Barcelona BarcelonaBarcelona Málaga MálagaMálaga Palma PalmaPalma Iraklion IraklionIraklion Kérkyra KérkyraKérkyra Split SplitSplit Genua GenuaGenua Olbia OlbiaOlbia Alexandrië AlexandriëAlexandrië Tripolis TripolisTripolis Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Luchtdruk

Luchtdruk België

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag België

Weer in Alexandria/Nouzha, 22.02.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in , 22.02.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in , 22.02.2018

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Heraklion/Intl, 22.02.2018

Op donderdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Kerkyra/Intl, 22.02.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De avond brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Luqa, 22.02.2018

Op donderdagochtend is het nog bewolkt met nu en dan lichte regen. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt met enkele regenbuien. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds zwak.

Weer in , 22.02.2018

Na het langere tijd bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in , 22.02.2018

donderdag brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in , 22.02.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. 's Middags gaat dit over in vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De late avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Split/Resnik, 22.02.2018

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. In de namiddag heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Tripolis/Intl, 22.02.2018

Op donderdag is het langere tijd redelijk bewolkt, maar meestal droog. De namiddag dient zich redelijk bewolkt, maar meestal droog aan. De nacht brengt ons licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds zwak.

Weer in Tunis-Carthage, 22.02.2018

Op donderdag is het de hele dag door bewolkt met lichte regen. Tijdens de late avond heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. ‘s Nacht verwachten we bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke westenwind.