Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Middellandse Zee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Valletta VallettaValletta Barcelona BarcelonaBarcelona Málaga MálagaMálaga Palma PalmaPalma Iraklion IraklionIraklion Kérkyra KérkyraKérkyra Split SplitSplit Genua GenuaGenua Olbia OlbiaOlbia Alexandrië AlexandriëAlexandrië Tripolis TripolisTripolis Tunis TunisTunis © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Europe/Rome tijdzone: Europe/Rome

Wolken

Wolken België

Stroming

Stroming België

Weer in Alexandria/Nouzha, 21.11.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 21.11.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in , 21.11.2018

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Heraklion/Intl, 21.11.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind.

Weer in Kerkyra/Intl, 21.11.2018

Op woensdagochtend is het nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt, maar meestal droog. De nacht brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Luqa, 21.11.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in , 21.11.2018

Op woensdag is het de hele dag door wisselend bewolkt, maar meestal droog. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. ‘s Nacht is er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in , 21.11.2018

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele regenbuien. In de loop van de ochtend wordt het grotendeels zonnig. De middag laat zich zien met vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in , 21.11.2018

Op woensdag is het afwisselend bewolkt en zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Split/Resnik, 21.11.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Tripolis/Intl, 21.11.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Tunis-Carthage, 21.11.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.