Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Amerika

Weer Canada Weer Verenigde Staten Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Verenigde Staten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montréal MontréalMontréal Barrow BarrowBarrow Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami MiamiMiami New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Weer in Barrow/W.Post W.Rogers, 22.02.2018

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk geheel bewolkt, maar overwegend droog weer. De avond brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -14 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -19°C. De westenwind neemt 's nachts toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 7.

Weer in Edmonton Intl. A., ALTA, 22.02.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. In de namiddag heerst er hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -15 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -18°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Eureka, NU, 22.02.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte sneeuw. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -37 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -36°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 22.02.2018

Op donderdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt. De namiddag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Miami, Fl, 22.02.2018

Op donderdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddag dient zich redelijk bewolkt, maar meestal droog aan. De nacht brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten krachtige oostenwind.

Weer in Montreal Trudeau Intl A., QUE, 22.02.2018

Op donderdag is het langere tijd meestal zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -6°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in New York JFK Intl., 22.02.2018

Op donderdag is het langere tijd bewolkt met lichte regen. De namiddag brengt ons bewolkt weer met regen of sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak en komt uit het noordoosten.

Weer in Seattle WA/SEATAC Intl, 22.02.2018

In de vroege ochtend is het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons langere tijd bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -4°C. De wind waait zwak uit het noorden.