Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Amerika

Weer Canada Weer Verenigde Staten Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Verenigde Staten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montréal MontréalMontréal Barrow BarrowBarrow Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami MiamiMiami New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Zon

Zon Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Weer in Barrow/W.Post W.Rogers, 12.12.2017

Op dinsdag is het langere tijd bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. 's Avonds laat gaat dit over in overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -16 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -17°C. De wind waait vrij krachtig, tijdens windstoten vrij krachtig uit het oosten.

Weer in Edmonton Intl. A., ALTA, 12.12.2017

Op dinsdag kunnen we rekenen op overwegend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Eureka, NU, 12.12.2017

In de vroege ochtend is het bewolkt met plaatselijk lichte sneeuw. In de loop van de ochtend wordt het overwegend zonnig. De middag laat zich zien met bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -24 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -25°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 12.12.2017

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Miami, Fl, 12.12.2017

Op dinsdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons helder tot licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Montreal Trudeau Intl A., QUE, 12.12.2017

dinsdag brengt ons bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -9 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het noordoosten.

Weer in New York JFK Intl., 12.12.2017

Op dinsdag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Avonds laat zet af en toe licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De matige tot vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige wind waait vervolgens uit het zuiden, in de namiddag uit het westen.

Weer in Seattle WA/SEATAC Intl, 12.12.2017

Op dinsdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Avonds heerst er wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait zwak uit het noorden.