Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Amerika

Weer Canada Weer Verenigde Staten Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Verenigde Staten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montréal MontréalMontréal Barrow BarrowBarrow Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami MiamiMiami New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Weer in Barrow/W.Post W.Rogers, 20.08.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De late avond laat zich zien met bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De 's nachts verfrissende oostenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Edmonton Intl. A., ALTA, 20.08.2018

Op maandag kunnen we rekenen op nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Eureka, NU, 20.08.2018

In de ochtend is het nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. De tweede helft van de dag brengt ons zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 20.08.2018

In de vroege ochtend is het langere tijd bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar nauwelijks bewolkt weer. De middag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De in het begin nog matige westenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Miami, Fl, 20.08.2018

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. In de loop van de ochtend wordt het veranderlijk bewolkt. De middag laat zich zien met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Montreal Trudeau Intl A., QUE, 20.08.2018

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in New York JFK Intl., 20.08.2018

In de vroege ochtend is het grijs, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend heerst er zonnig of licht bewolkt weer. De namiddag brengt ons bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Seattle WA/SEATAC Intl, 20.08.2018

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.