Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Amerika

Weer Canada Weer Verenigde Staten Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Verenigde Staten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montréal MontréalMontréal Barrow BarrowBarrow Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami MiamiMiami New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Weer in Barrow/W.Post W.Rogers, 17.11.2018

Na het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer van de ochtend zet overwegend bewolkt, maar meest droog weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -12 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde oostenwind.

Weer in Edmonton Intl. A., ALTA, 17.11.2018

Op zaterdag is het de hele dag door overwegend zonnig. Tijdens de late avond heerst er licht bewolkt weer. ‘s Nacht verwachten we bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -19 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -12°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Eureka, NU, 17.11.2018

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk overwegend helder weer. De middag brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -36 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -35°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 17.11.2018

Op zaterdag is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de nacht voor zondag heerst er vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Miami, Fl, 17.11.2018

In de vroege ochtend is het hooguit licht bewolkt, verder zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons vrij zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Montreal Trudeau Intl A., QUE, 17.11.2018

Na het bewolkte, maar overwegend droge weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De namiddag brengt ons overwegend bewolkt, maar meest droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -9°C. De in het begin nog matige westenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in New York JFK Intl., 17.11.2018

Op zaterdag verwachten we deels bewolkt, deels ook zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het westen.

Weer in Seattle WA/SEATAC Intl, 17.11.2018

Na het veranderlijk bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 12 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.