Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Noord-Amerika

Weer Canada Weer Verenigde Staten Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Mittelamerika Weer Azië Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Verenigde Staten
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Edmonton EdmontonEdmonton Eureka EurekaEureka Montréal MontréalMontréal Barrow BarrowBarrow Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Miami MiamiMiami New York (NY) New York (NY)New York (NY) Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Edmonton tijdzone: America/Edmonton

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Weer in Barrow/W.Post W.Rogers, 24.02.2019

Op zondag is het overdag bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds is er bewolkt, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat zet bewolkt weer met af en toe een opklaring zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -11°C. De vrij krachtige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het zuiden, in de namiddag uit het zuidwesten.

Weer in Edmonton Intl. A., ALTA, 24.02.2019

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -32 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -34°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Eureka, NU, 24.02.2019

Na het bewolkte weer met plaatselijk lichte sneeuw van de ochtend heerst er tijdelijk overwegend zonnig weer. De middag brengt ons bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -43 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -42 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -43°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 24.02.2019

Op zondag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Miami, Fl, 24.02.2019

Op zondag is het in de ochtend nog vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Montreal Trudeau Intl A., QUE, 24.02.2019

Op zondag is het langere tijd bewolkt met lichte sneeuw. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen of sneeuw. 's Avonds laat verwachten we bewolkt weer met lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -3°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig en komt uit oostelijke, later zuidwestelijke richtingen.

Weer in New York JFK Intl., 24.02.2019

Op zondag is het overdag bewolkt met perioden met regen. 's Avonds is er licht bewolkt weer. 's Nachts zet wolkeloos weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De in het begin nog matige zuidoostenwind waait 's nachts krachtig, tijdens windstoten stormachtig en draait naar het westen.

Weer in Seattle WA/SEATAC Intl, 24.02.2019

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele regen- of sneeuwbuien. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.