Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Amerika

Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Peru Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Colombia Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Argentinië Weer Paraguay Weer Peru Weer Uruguay Weer Ecuador Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Brazilië Weer Mittelamerika Weer Colombia Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Suriname
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Asuncion tijdzone: America/Asuncion

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Weer in Arica, 27.10.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog overwegend bewolkt, maar meest droog. 's Middags gaat dit over in zonnig weer. De avond brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.

Weer in Asuncion Aeropuerto, 27.10.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Buenos Aires/CIV, 27.10.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 27.10.2020

Op dinsdagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt, maar meestal droog. De late avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Eduardo Gomes Int., 27.10.2020

In de vroege ochtend is het meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar bewolkt weer met lichte regen. De late avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Iquitos, 27.10.2020

Op dinsdag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. 's Middags heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Palmas/Tocantins, 27.10.2020

Op dinsdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Middags heerst er wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds verwachten we redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Punta Arenas, 27.10.2020

Na het zonnige of licht bewolkte weer van de ochtend brengt de rest van de dag redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De in de namiddag verfrissende westenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig.

Weer in Quinta Normal, 27.10.2020

Op dinsdag is het langere tijd geheel bewolkt, maar overwegend droog. 's Avonds gaat dit over in hooguit licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 27.10.2020

Op dinsdag is het langere tijd nauwelijks bewolkt. 's Avonds gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds laat zwak.

Weer in Viru-Viru, 27.10.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog wisselend bewolkt, maar meestal droog. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De noordwestenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.