Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Amerika

Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Peru Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Colombia Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Argentinië Weer Paraguay Weer Peru Weer Uruguay Weer Ecuador Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Brazilië Weer Mittelamerika Weer Colombia Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Suriname
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Asuncion tijdzone: America/Asuncion

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Zon

Zon Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Weer in Arica, 21.11.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar overwegend droog. In de loop van de ochtend heerst er grotendeels zonnig weer. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De zuidwestenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Asuncion Aeropuerto, 21.11.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige noordoostenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Buenos Aires/CIV, 21.11.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit het noorden.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 21.11.2018

Op woensdag is het langere tijd grotendeels zonnig. De namiddag dient zich wisselend bewolkt aan. De late avond brengt ons meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Eduardo Gomes Int., 21.11.2018

Na het hooguit licht bewolkte, verder zonnige weer van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt weer met lichte regen vorm. De late avond laat zich zien met licht bewolkt weer, met brede opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Iquitos, 21.11.2018

Op woensdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in Palmas/Tocantins, 21.11.2018

Op woensdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Avonds laat heerst er meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het zuidwesten.

Weer in Punta Arenas, 21.11.2018

Op woensdag is het de hele dag door wisselend bewolkt. De late avond brengt ons veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. ‘s Nacht is er af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 4 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard uit het westen.

Weer in Quinta Normal, 21.11.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 21.11.2018

Op woensdag is het meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog. In de nacht voor donderdag heerst er wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Viru-Viru, 21.11.2018

Op woensdag kunnen we rekenen op hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige noordwestenwind waait 's avonds zwak.