Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Amerika

Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Peru Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Colombia Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Argentinië Weer Paraguay Weer Peru Weer Uruguay Weer Ecuador Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Brazilië Weer Mittelamerika Weer Colombia Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Suriname
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Asuncion tijdzone: America/Asuncion

Vliegweer

Vliegweer Zuid-Amerika

Wolken

Wolken Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Luchtdruk

Luchtdruk Zuid-Amerika

Weer in Arica, 24.02.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. in de middag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidwestenwind op.

Weer in Asuncion Aeropuerto, 24.02.2019

In de ochtend is het wolkeloos. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 39 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten harde noordenwind waait 's avonds zwak.

Weer in Buenos Aires/CIV, 24.02.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig uit het zuidoosten.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 24.02.2019

In de vroege ochtend is het overwegend zonnig. In de loop van de ochtend heerst er langere tijd bewolkt weer. De middag brengt ons overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Eduardo Gomes Int., 24.02.2019

Op zondag is het in de ochtend nog vrij zonnig. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Iquitos, 24.02.2019

Op zondag is het langere tijd bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. De namiddags brengt ons bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Palmas/Tocantins, 24.02.2019

Na het vaak bewolkte, maar bijna overal droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Punta Arenas, 24.02.2019

Op zondag is het de hele dag door overwegend helder. De late avond brengt ons langere tijd bewolkt weer. ‘s Nacht is er grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige zuidwestenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Quinta Normal, 24.02.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 24.02.2019

Op zondag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Avonds laat gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten hard, 's avonds zwak.

Weer in Viru-Viru, 24.02.2019

In de vroege ochtend is het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de loop van de ochtend heerst er zonnig of licht bewolkt weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De noordwestenwind waait vervolgens vrij krachtig, tijdens windstoten stormachtig, 's avonds zwak.