Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuid-Amerika

Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Peru Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Chili Weer Argentinië Weer Chili Weer Colombia Weer Falklandinseln Weer Falklandinseln Weer Chili Weer Argentinië Weer Paraguay Weer Peru Weer Uruguay Weer Ecuador Weer Guyana Weer Frans-Guyana Weer Brazilië Weer Mittelamerika Weer Colombia Weer Bolivia Weer Venezuela Weer Suriname
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Manaus ManausManaus Rio de Janeiro Rio de JaneiroRio de Janeiro Caracas CaracasCaracas Palmas/Tocantins Palmas/TocantinsPalmas/Tocantins Iquitos IquitosIquitos Viru-Viru Viru-ViruViru-Viru Arica AricaArica Quinta Normal Quinta NormalQuinta Normal Punta Arenas Punta ArenasPunta Arenas Asuncion Aeropuerto Asuncion AeropuertoAsuncion Aeropuerto Buenos Aires/CIV Buenos Aires/CIVBuenos Aires/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Asuncion tijdzone: America/Asuncion

Stroming

Stroming Zuid-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Zuid-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Zuid-Amerika

Neerslag

Neerslag Zuid-Amerika

Weer in Arica, 23.05.2018

Op dinsdag is het in de ochtend nog bewolkt, maar overwegend droog. 's Middags gaat dit over in aanhoudend zonnig weer. De late avond brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Asuncion Aeropuerto, 23.05.2018

In de vroege ochtend is het zonnig. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met lichte regen. De middag laat zich zien met wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Buenos Aires/CIV, 23.05.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 18 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 11°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Caracas/Maiquetia Intl, 23.05.2018

Op woensdag is het langere tijd grotendeels zonnig. 's Avonds gaat dit over in wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Eduardo Gomes Int., 23.05.2018

Na het langere tijd bewolkte weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Iquitos, 23.05.2018

Na het bewolkte weer met nu en dan lichte regen van de ochtend heerst er tijdelijk meest zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Palmas/Tocantins, 23.05.2018

Op woensdag is het afwisselend zonnig en bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Punta Arenas, 23.05.2018

Op dinsdag is het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. In de nacht voor woensdag heerst er deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 6 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Quinta Normal, 23.05.2018

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Rio de Janeiro/Santos Dumont, 23.05.2018

Op woensdagochtend is het nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Viru-Viru, 23.05.2018

Na het redelijk bewolkte, maar meestal droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk vrij zonnig weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De zuidenwind waait vervolgens matig, tijdens windstoten krachtig, 's avonds zwak.