Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuidzee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Stroming

Stroming België

Neerslag

Neerslag België

Temperatuur

Temperatuur België

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag België

Weer in Honiara/Henderson, 25.05.2018

Op vrijdag is het overdag nauwelijks bewolkt. 's Avonds is er bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts zet hooguit licht bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in La Tontouta, 25.05.2018

Op vrijdagochtend is het nog nauwelijks bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De nacht brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten harde zuidoostenwind op.

Weer in Lamap/Malekula, 25.05.2018

Op vrijdag kunnen we rekenen op hooguit licht bewolkt, verder zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak, tijdens windstoten zwak uit zuidoostelijke richtingen.

Weer in Nadi/Intl, 25.05.2018

Op vrijdag is het in de ochtend nog veranderlijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we afwisselend zonnig en bewolkt weer. 's Nachts heerst er meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Norfolk Island/CIV, 25.05.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt, maar grotendeels droog. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De westenwind draait na verloop van de tijd naar het zuidwesten, ze waait vervolgens zwak, 's nachts vrij krachtig.

Weer in Sola/Vanua Lava, 25.05.2018

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend krijgt het weerstype bewolkt, maar overwegend droog weer vorm. De avond laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.