Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuidzee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag België

Temperatuur

Temperatuur België

Radar

Radar België Radar BelgiëRadar België

Vliegweer

Vliegweer België

Weer in Honiara/Henderson, 19.11.2018

Op maandag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend zonnig. 's Avonds verwachten we veranderlijk bewolkt weer. 's Avonds laat gaat dit over in deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in La Tontouta, 19.11.2018

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk langere tijd bewolkt weer. De nacht brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Lamap/Malekula, 19.11.2018

maandag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Nadi/Intl, 19.11.2018

Op maandag is het in de ochtend nog overwegend helder. 's Middags gaat dit over in langere tijd bewolkt weer. De avond brengt ons bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Norfolk Island/CIV, 19.11.2018

Op maandagochtend is het nog wisselend bewolkt. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met nu en dan lichte regen. De late avond brengt ons bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De in het begin nog matige zuidenwind waait in de namiddag vrij krachtig.

Weer in Sola/Vanua Lava, 19.11.2018

maandag brengt ons afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.