Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuidzee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Vliegweer

Vliegweer België

Neerslag

Neerslag België

Wolken

Wolken België

Stroming

Stroming België

Weer in Honiara/Henderson, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met lichte regen. De nacht brengt ons soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in La Tontouta, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Middags heerst er bewolkt weer met lichte regen. 's Avonds verwachten we soms bewolkt, soms opgeklaard weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Lamap/Malekula, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in Nadi/Intl, 21.01.2018

Op zondag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De late avond brengt ons af en toe licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De zuidoostenwind neemt in de middag toe en waait matig.

Weer in Norfolk Island/CIV, 21.01.2018

Op zondagochtend is het nog bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. De namiddag brengt ons bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Sola/Vanua Lava, 21.01.2018

Op zondagochtend is het nog wisselend bewolkt met enkele lichte regenbuien. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer hooguit licht bewolkt, verder zonnig. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.