Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Zuidzee

 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Nadi NadiNadi Lamap LamapLamap Sola SolaSola Honiara/Henderson Honiara/HendersonHoniara/Henderson La Tontouta La TontoutaLa Tontouta Norfolk Island/CIV Norfolk Island/CIVNorfolk Island/CIV © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT+12 tijdzone: Etc/GMT+12

Temperatuur

Temperatuur België

Stroming

Stroming België

Luchtdruk

Luchtdruk België

Neerslag

Neerslag België

Weer in Honiara/Henderson, 24.02.2019

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag overwegend zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts gaat dit over in deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in La Tontouta, 24.02.2019

Op zondagochtend is het nog vrij zonnig. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De westenwind neemt in de namiddag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Lamap/Malekula, 24.02.2019

Op zondag is het langere tijd overwegend zonnig. De namiddag dient zich vaak bewolkt, maar bijna overal droog aan. De late avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Nadi/Intl, 24.02.2019

Op zondag is het langere tijd overwegend helder. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De nacht brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Norfolk Island/CIV, 24.02.2019

Op zondag is het in de ochtend nog bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog. Vanaf de middag verwachten we bewolkt weer met lichte regen. 's Nachts heerst er overwegend grijs, maar over het algemeen droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De matige tot matige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het noordoosten, in de namiddag uit het zuidoosten.

Weer in Sola/Vanua Lava, 24.02.2019

Op zondag is het vaak bewolkt, maar bijna overal droog. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. Er waait een zwakke zuidenwind.