Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Guatemala

Weer Belize Weer Honduras Weer Honduras Weer Belize Weer Belize Weer Honduras Weer Nicaragua Weer Belize Weer Mexico Weer El Salvador Weer Honduras
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Guatemala City Guatemala CityGuatemala City Tikal TikalTikal Huehuetenango HuehuetenangoHuehuetenango Puerto Barrios Puerto BarriosPuerto Barrios San Jose San JoseSan Jose © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Guatemala tijdzone: America/Guatemala

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Weer in Guatemala/Intl, 23.05.2018

Op woensdag is het langere tijd wisselend bewolkt. 's Middags heerst er bewolkt weer met perioden met regen. 's Nachts verwachten we wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. De zuidenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Huehuetenango, 23.05.2018

Op woensdag is het tijdens het grootste deel van de dag hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Avonds verwachten we bewolkt weer met perioden met regen. 's Avonds laat gaat dit over in grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Puerto Barrios, 23.05.2018

Op woensdag is het de hele dag door vrij zonnig. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer. ‘s Nacht is er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in San Jose, 23.05.2018

Op woensdag is het langere tijd grotendeels zonnig. In de namiddag gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Tikal/Intl, 23.05.2018

Na het overwegend zonnige weer van de ochtend heerst er tijdelijk wisselend bewolkt weer. De namiddag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. Er waait een zwakke westenwind.