Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Guatemala

Weer Belize Weer Honduras Weer Honduras Weer Belize Weer Belize Weer Honduras Weer Nicaragua Weer Belize Weer Mexico Weer El Salvador Weer Honduras
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Guatemala City Guatemala CityGuatemala City Tikal TikalTikal Huehuetenango HuehuetenangoHuehuetenango Puerto Barrios Puerto BarriosPuerto Barrios San Jose San JoseSan Jose © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Guatemala tijdzone: America/Guatemala

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Weer in Guatemala/Intl, 24.02.2019

Op zondag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Middags heerst er langere tijd bewolkt weer. 's Avonds verwachten we grotendeels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De noordenwind neemt in de middag toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 8.

Weer in Huehuetenango, 24.02.2019

Op zondag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Puerto Barrios, 24.02.2019

Na het vrij zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag wisselend bewolkt weer. De nacht brengt ons bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 31 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in San Jose, 24.02.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Tikal/Intl, 24.02.2019

Op zondag kunnen we rekenen op meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke oostenwind.