Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Mexico

Weer Guatemala Weer Costa Rica Weer Nicaragua Weer El Salvador Weer Honduras Weer Belize Weer Guatemala
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Mexico_City tijdzone: America/Mexico_City

Zon

Zon Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Weer in Acapulco, 24.08.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in La Paz, 24.08.2019

Na het bewolkte weer met lichte regen van de ochtend brengt de rest van de dag nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Mexico City/Licenc, 24.08.2019

Op zaterdag is het langere tijd afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags gaat dit over in wisselend bewolkt weer met enkele regenbuien. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Nueva Casas Grandes, 24.08.2019

Op zaterdag is het in de ochtend nog hooguit licht bewolkt, verder zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. De namiddag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Puerto Vallarta Intl, 24.08.2019

Op zaterdag is het in de ochtend nog redelijk bewolkt, maar meestal droog. Vanaf de middag verwachten we grotendeels zonnig weer. 's Avonds laat heerst er veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.