Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Mexico

Weer Guatemala Weer Costa Rica Weer Nicaragua Weer El Salvador Weer Honduras Weer Belize Weer Guatemala
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Mexico_City tijdzone: America/Mexico_City

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Weer in Acapulco, 20.08.2018

Op maandag is het overdag vrij zonnig. De nacht voor dinsdag brengt ons veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in La Paz, 20.08.2018

Op maandag kunnen we rekenen op overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 38 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Mexico City/Licenc, 20.08.2018

Op maandag is het overdag vrij zonnig. 's Avonds is er veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. 's Avonds laat zet veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in Nueva Casas Grandes, 20.08.2018

Op maandag is het in de ochtend nog nauwelijks bewolkt. 's Middags gaat dit over in grijs, maar overwegend droog weer. De namiddag brengt ons vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 33 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Er waait een zwakke zuidenwind.

Weer in Puerto Vallarta Intl, 20.08.2018

Op maandag kunnen we rekenen op zonnig of licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.