Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Mexico

Weer Guatemala Weer Costa Rica Weer Nicaragua Weer El Salvador Weer Honduras Weer Belize Weer Guatemala
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Mexico_City tijdzone: America/Mexico_City

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Weer in Acapulco, 24.02.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in La Paz, 24.02.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Mexico City/Licenc, 24.02.2019

Op zondag is het tijdens het grootste deel van de dag wolkeloos. 's Avonds verwachten we veranderend bewolkt weer met enkele regenbuien. 's Avonds laat gaat dit over in licht bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Nueva Casas Grandes, 24.02.2019

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -4 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Puerto Vallarta Intl, 24.02.2019

In de ochtend is het afwisselend zonnig en bewolkt. Tijdens de middaguren gaat dit echter over in zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De noordenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.