Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Mexico

Weer Guatemala Weer Costa Rica Weer Nicaragua Weer El Salvador Weer Honduras Weer Belize Weer Guatemala
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Acapulco AcapulcoAcapulco Mexico MexicoMexico Nueva Casas Grandes Nueva Casas GrandesNueva Casas Grandes La Paz La PazLa Paz Puerto Vallarta Puerto VallartaPuerto Vallarta © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Mexico_City tijdzone: America/Mexico_City

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Weer in Acapulco, 27.01.2020

Op maandag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in La Paz, 27.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 14 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Mexico City/Licenc, 27.01.2020

Na het afwisselend bewolkt en zonnig weer van de ochtend zet nauwelijks bewolkt weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 7°C. De oostenwind neemt 's avonds toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Nueva Casas Grandes, 27.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Puerto Vallarta Intl, 27.01.2020

Op maandag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 26 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De noordoostenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig.