Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Florida

Weer Georgia Weer Georgia Weer Alabama Weer Georgia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Apalachicola (FL) Apalachicola (FL)Apalachicola (FL) Fort Myers (FL) Fort Myers (FL)Fort Myers (FL) Jacksonville JacksonvilleJacksonville Key West (FL) Key West (FL)Key West (FL) Miami MiamiMiami Orlando OrlandoOrlando Pensacola PensacolaPensacola Tallahassee TallahasseeTallahassee © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT-6 tijdzone: Etc/GMT-6

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Weer in Apalachicola FL/CIV, 12.12.2017

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. De matige noordwestenwind neemt 's avonds af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Fort Myers, Southwes, 12.12.2017

Op dinsdagochtend is het nog meestal zonnig. Vanaf de middag ontwikkelt zich het weer veranderlijk bewolkt. De avond brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De westenwind neemt in de middag toe en waait matig.

Weer in Jacksonville FL, 12.12.2017

Op dinsdagochtend is het nog vaak bewolkt, maar bijna overal droog. Vanaf de middaguren heerst er wisselend bewolkt weer. De namiddag brengt ons nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 1°C. De westenwind neemt in de middag toe en waait matig.

Weer in Key West FL/Intl, 12.12.2017

Op dinsdag is het in de ochtend nog zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer. De late avond brengt ons soms wat wolken maar overwegend helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 16 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 17°C. Op 's avonds zet er een zwakke wind uit noordwestelijke richtingen op.

Weer in Miami, Fl, 12.12.2017

Op dinsdagochtend is het nog zonnig. Vanaf de middaguren heerst er zonnig of licht bewolkt weer. De namiddag brengt ons vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Orlando FL, 12.12.2017

Na het vrij zonnige weer van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag afwisselend zonnig en bewolkt weer. De avond brengt ons wolkeloos weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De westenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Pensacola, Pensacola, 12.12.2017

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 14 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een matige tot matige wind uit noordwestelijke richtingen.

Weer in Tallahassee FL/CIV, 12.12.2017

Op dinsdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 6 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De noordwestenwind waait in de middag steeds meer matig.