Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Florida

Weer Georgia Weer Georgia Weer Alabama Weer Georgia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Apalachicola (FL) Apalachicola (FL)Apalachicola (FL) Fort Myers (FL) Fort Myers (FL)Fort Myers (FL) Jacksonville JacksonvilleJacksonville Key West (FL) Key West (FL)Key West (FL) Miami MiamiMiami Orlando OrlandoOrlando Pensacola PensacolaPensacola Tallahassee TallahasseeTallahassee © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Etc/GMT-6 tijdzone: Etc/GMT-6

Luchtdruk

Luchtdruk Noord-Amerika

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Weer in Apalachicola FL/CIV, 22.05.2018

Op dinsdag moeten we rekening houden met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Fort Myers, Southwes, 22.05.2018

Op dinsdagochtend is het nog wolkeloos. Vanaf de middaguren heerst er bewolkt weer met perioden met regen. De late avond brengt ons helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De matige oostenwind neemt 's avonds laat af en bereikt nog een gemiddelde windsterkte van zwak.

Weer in Jacksonville FL, 22.05.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend heerst er wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Key West FL/Intl, 22.05.2018

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend wordt het al tijdens de eerste helft van de dag nauwelijks bewolkt weer. De middag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De zuidoostenwind waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Miami, Fl, 22.05.2018

Op dinsdag is het bewolkt met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 25°C. De oostenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Orlando FL, 22.05.2018

Op dinsdag is het in de ochtend nog wisselend bewolkt. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De late avond brengt ons wisselend bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidoostenwind op.

Weer in Pensacola, Pensacola, 22.05.2018

Na het bewolkte weer met perioden met regen van de ochtend heerst er tijdelijk langere tijd bewolkt weer. De middag brengt ons bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De wind waait zwak uit het zuiden.

Weer in Tallahassee FL/CIV, 22.05.2018

In de vroege ochtend is het bewolkt met lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt, maar overwegend droog. De middag laat zich zien met bewolkt weer met perioden met regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.