Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kalifornien

Weer Utah Weer Idaho Weer Arizona Weer Oregon Weer Mittelamerika Weer Nevada
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding ReddingRedding San Diego San DiegoSan Diego San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Los_Angeles tijdzone: America/Los_Angeles

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Zon

Zon Noord-Amerika

Weer in Bishop CA, 19.12.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -2 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het noorden.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 19.12.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 20 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 12°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Redding CA, 19.12.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in San Diego CA/Miramar, 19.12.2018

Op woensdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 9 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 22 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.

Weer in San Francisco CA/Intl, 19.12.2018

In de vroege ochtend is het overwegend bewolkt, maar meest droog. In de loop van de ochtend heerst er vrij zonnig. De middag brengt ons redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 11 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.