Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Kalifornien

Weer Utah Weer Idaho Weer Arizona Weer Oregon Weer Mittelamerika Weer Nevada
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Bishop (CA) Bishop (CA)Bishop (CA) Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) Redding ReddingRedding San Diego San DiegoSan Diego San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Los_Angeles tijdzone: America/Los_Angeles

Vliegweer

Vliegweer Noord-Amerika

Stroming

Stroming Noord-Amerika

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Weer in Bishop CA, 19.07.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog zonnig. 's Middags gaat dit over in veranderlijk bewolkt weer met enkele (onweers)buien. De namiddag brengt ons grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 19.07.2018

Op donderdag is het overdag langere tijd bewolkt. 's Avonds is er grijs, maar overwegend droog weer. 's Avonds laat zet wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 25 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige westenwind waait 's nachts zwak.

Weer in Redding CA, 19.07.2018

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 42 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 20°C. Er waait een zwakke noordenwind.

Weer in San Diego CA/Miramar, 19.07.2018

Op donderdag is het langere tijd wisselend bewolkt, maar meestal droog. De namiddags brengt ons overwegend helder weer. 's Avonds laat heerst er wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in San Francisco CA/Intl, 19.07.2018

Op donderdag is het in de ochtend nog afwisselend bewolkt en zonnig. 's Middags gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De namiddag brengt ons wisselend bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 15 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 24 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De in het begin vrij krachtige, tijdens windstoten stormachtige westenwind waait 's nachts zwak.