Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Verenigde Staten

Weer Canada Weer Canada Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Mittelamerika Weer Rhode-Island Weer West-Virginia Weer Maryland Weer Maryland Weer Maryland Weer Washington Weer Mittelamerika Weer Delaware Weer Connecticut Weer Maryland Weer Michigan Weer Massachusetts Weer Washington Weer Vermont Weer New-Jersey Weer New-Hampshire Weer Iowa Weer North-Dakota Weer Michigan Weer Arkansas Weer Alabama Weer Utah Weer Wisconsin Weer Mississipi Weer Kalifornien Weer Tennessee Weer Oregon Weer South-Dakota Weer Wyoming Weer Georgia Weer Kentucky Weer Louisiana Weer New-York Weer Nebraska Weer Kansas Weer Illinois Weer Virginia Weer Colorado Weer Idaho Weer Mittelamerika Weer Nevada Weer Missouri Weer North-Carolina Weer Arizona Weer Oklahoma Weer New-Mexiko Weer Montana Weer Minnesota Weer Texas Weer Canada Weer West-Virginia Weer Indiana Weer Pennsylvania Weer Maine Weer South-Carolina Weer Florida Weer Ohio
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) Denver DenverDenver Miami MiamiMiami Chicago ChicagoChicago Kansas City (MO) Kansas City (MO)Kansas City (MO) Missoula (MT) Missoula (MT)Missoula (MT) Elizabethtown (NC) Elizabethtown (NC)Elizabethtown (NC) Las Vegas Las VegasLas Vegas New York (NY) New York (NY)New York (NY) Dallas DallasDallas Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Indiana/Tell_City tijdzone: America/Indiana/Tell_City

Zon

Zon Noord-Amerika

Wolken

Wolken Noord-Amerika

Weer in Chicago IL/Midway, 01.12.2020

Op dinsdag is het langere tijd wisselend bewolkt. In de namiddag gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -2°C. De noordwestenwind waait zwak tot matig.

Weer in Dallas TX/Dallas-Ft.Worth Intl, 01.12.2020

Op dinsdag is het wolkeloos. In de nacht voor woensdag heerst er bewolkt weer met af en toe een opklaring. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 6°C. in de namiddag steekt er een matige, met tijdens windstoten krachtige zuidenwind op.

Weer in Denver CO/Intl, 01.12.2020

Na het bewolkt weer met lichte sneeuw van de ochtend krijgt het weerstype veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien vorm. De namiddag laat zich zien met bewolkt weer met plaatselijk lichte sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 3 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -8°C. De noordenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Elizabethtown/North Carolina, 01.12.2020

Op dinsdag is het in de ochtend nog wolkeloos. Vanaf de middag verwachten we vaak bewolkt, maar bijna overal droog weer. 's Avonds heerst er onbewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 5 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 10 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De in het begin nog matige westenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Kansas City Intl. MO, 01.12.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de -3 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -1°C. De wind waait zwak uit het zuidoosten.

Weer in Las Vegas, Mccarran Airp., NV, 01.12.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 17 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 5°C. De wind waait zwak uit het noordoosten.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 01.12.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 12 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 23 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 13°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in Miami, Kendall-Tamia, 01.12.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 13 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. De in het begin matige, tijdens windstoten krachtige noordenwind waait 's avonds laat zwak.

Weer in Missoula MT/Johnson-Bell, 01.12.2020

In de vroege ochtend is het overwegend bewolkt, maar meest droog. In de loop van de ochtend wordt het afwisselend bewolkt en zonnig. De nacht laat zich zien met veranderlijk bewolkt, maar meestal droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -1 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in New York JFK Intl., 01.12.2020

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt. In de loop van de ochtend wordt het bewolkt met nu en dan lichte regen. De middag laat zich zien met afwisselend bewolkt en zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 11 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard uit het zuidwesten.

Weer in San Francisco CA/Intl, 01.12.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 8 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 15 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Seattle, Seattle Boe, 01.12.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke noordenwind.