Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Verenigde Staten

Weer Canada Weer Canada Weer Mittelamerika Weer Canada Weer Mittelamerika Weer Rhode-Island Weer West-Virginia Weer Maryland Weer Maryland Weer Maryland Weer Washington Weer Mittelamerika Weer Delaware Weer Connecticut Weer Maryland Weer Michigan Weer Massachusetts Weer Washington Weer Vermont Weer New-Jersey Weer New-Hampshire Weer Iowa Weer North-Dakota Weer Michigan Weer Arkansas Weer Alabama Weer Utah Weer Wisconsin Weer Mississipi Weer Kalifornien Weer Tennessee Weer Oregon Weer South-Dakota Weer Wyoming Weer Georgia Weer Kentucky Weer Louisiana Weer New-York Weer Nebraska Weer Kansas Weer Illinois Weer Virginia Weer Colorado Weer Idaho Weer Mittelamerika Weer Nevada Weer Missouri Weer North-Carolina Weer Arizona Weer Oklahoma Weer New-Mexiko Weer Montana Weer Minnesota Weer Texas Weer Canada Weer West-Virginia Weer Indiana Weer Pennsylvania Weer Maine Weer South-Carolina Weer Florida Weer Ohio
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Los Angeles (CA) Los Angeles (CA)Los Angeles (CA) San Francisco (CA) San Francisco (CA)San Francisco (CA) Denver DenverDenver Miami MiamiMiami Chicago ChicagoChicago Kansas City (MO) Kansas City (MO)Kansas City (MO) Missoula (MT) Missoula (MT)Missoula (MT) Elizabethtown (NC) Elizabethtown (NC)Elizabethtown (NC) Las Vegas Las VegasLas Vegas New York (NY) New York (NY)New York (NY) Dallas DallasDallas Seattle SeattleSeattle © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: America/Indiana/Tell_City tijdzone: America/Indiana/Tell_City

Neerslag

Neerslag Noord-Amerika

Temperatuur

Temperatuur Noord-Amerika

Weer in Chicago IL/Midway, 23.02.2019

In de vroege ochtend is het bewolkt met nu en dan lichte regen. In de loop van de ochtend wordt het overwegend grijs, maar over het algemeen droog. De middag laat zich zien met bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 1 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 7 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 0°C. De matige tot matige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het oosten, 's nachts uit het zuidwesten.

Weer in Dallas TX/Dallas-Ft.Worth Intl, 23.02.2019

In de vroege ochtend is het veranderlijk bewolkt met enkele lichte regenbuien. In de loop van de ochtend heerst er redelijk bewolkt, maar meestal droog weer. De middag brengt ons zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 10 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. De in het begin nog matige zuidwestenwind waait in de namiddag krachtig, tijdens windstoten stormachtig en draait naar het noordwesten.

Weer in Denver CO/Intl, 23.02.2019

Op zaterdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de -7 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal 2 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -7°C. De matige tot matige, tijdens windstoten krachtige wind waait vervolgens uit het noordwesten, 's nachts uit het zuiden.

Weer in Elizabethtown/North Carolina, 23.02.2019

Op zaterdag is het overdag bewolkt met lichte regen. 's Avonds is er grijs, maar overwegend droog weer. 's Nachts zet bewolkt weer met lichte regen zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 10°C. Er waait een zwakke noordoostenwind.

Weer in Kansas City Intl. MO, 23.02.2019

Op zaterdag is het langere tijd veranderlijk bewolkt met enkele sneeuwbuien. 's Middags gaat dit over in bewolkt weer met perioden met regen. De late avond brengt ons geheel bewolkt weer met sneeuw. De ochtendtemperaturen liggen rond de 2 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 5 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -5°C. Er waait een matige tot matige tijdens windstoten harde noordwestenwind.

Weer in Las Vegas, Mccarran Airp., NV, 23.02.2019

Op zaterdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 9 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 2°C. Er waait een zwakke zuidwestenwind.

Weer in Los Angeles CA/Intl, 23.02.2019

Op zaterdag kunnen we rekenen op vrij zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 16 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 8°C. Er waait een zwakke westenwind.

Weer in Miami, Kendall-Tamia, 23.02.2019

Op zaterdag is het langere tijd langere tijd bewolkt. 's Avonds gaat dit over in nauwelijks bewolkt of helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 23 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De zuidoostenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Missoula MT/Johnson-Bell, 23.02.2019

In de vroege ochtend is het wisselend bewolkt met enkele lichte sneeuwbuien. In de loop van de ochtend heerst er bewolkt, maar overwegend droog weer. De middag brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte sneeuwbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de -8 graden. In de loop van de dag worden temperaturen van maximaal -1 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de -13°C. De wind waait zwak uit het oosten.

Weer in New York JFK Intl., 23.02.2019

Op zaterdag is het langere tijd overwegend helder. De namiddags brengt ons bewolkt, maar grotendeels droog weer. 's Avonds heerst er bewolkt weer met lichte regen. De ochtendtemperaturen liggen rond het vriespunt en bereiken in de namiddag waarden van ongeveer 5 graden. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 4°C. Er waait een zwakke oostenwind.

Weer in San Francisco CA/Intl, 23.02.2019

Op zaterdag verwachten we grijs, maar overwegend droog weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 7 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 13 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 9°C. De wind waait zwak uit het westen.

Weer in Seattle, Seattle Boe, 23.02.2019

Op zaterdag moeten we rekening houden met veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. De ochtendtemperaturen liggen rond de 3 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 8 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 3°C. Er waait een zwakke zuidoostenwind.