Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Northern-Territory

Weer Queensland Weer Queensland Weer Western-Australia Weer South-Australia Weer Queensland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alice Springs Alice SpringsAlice Springs Darwin DarwinDarwin Gove GoveGove Tindal/AWS Tindal/AWSTindal/AWS Tennant Creek Tennant CreekTennant Creek Centre Island Centre IslandCentre Island Ayers Rock/Australia Ayers Rock/AustraliaAyers Rock/Australia © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Australia/Darwin tijdzone: Australia/Darwin

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Oceanië

Temperatuur

Temperatuur Oceanië

Luchtdruk

Luchtdruk Oceanië

Stroming

Stroming Oceanië

Weer in Alice Springs/CIV, 19.09.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 17 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De noordenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Ayers Rock/Australia, 19.09.2019


Weer in Centre Island, 19.09.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 21°C. De noordoostenwind waait zwak, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Darwin/Intl, 19.09.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De noordenwind waait 's avonds steeds meer matig.

Weer in Gove/Intl, 19.09.2019

In de vroege ochtend is het deels bewolkt, deels ook zonnig. In de loop van de ochtend is er echter een overgang naar geheel bewolkt, maar grotendeels droog weer. De middag brengt ons meestal zonnig. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 18°C. Op in de namiddag zet er een zwakke wind uit oostelijke richtingen op.

Weer in Tennant Creek, 19.09.2019

Na het langere tijd bewolkte weer van de ochtend verwachten we wolkeloos weer . De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 35 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De in het begin nog matige noordoostenwind neemt af en waait nog zwak.

Weer in Tindal/AWS, 19.09.2019

Op donderdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 19°C. Er waait een zwakke oostenwind.