Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Northern-Territory

Weer Queensland Weer Queensland Weer Western-Australia Weer South-Australia Weer Queensland
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Alice Springs Alice SpringsAlice Springs Darwin DarwinDarwin Gove GoveGove Tindal/AWS Tindal/AWSTindal/AWS Tennant Creek Tennant CreekTennant Creek Centre Island Centre IslandCentre Island Ayers Rock/Australia Ayers Rock/AustraliaAyers Rock/Australia © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Australia/Darwin tijdzone: Australia/Darwin

Luchtdruk

Luchtdruk Oceanië

Temperatuur

Temperatuur Oceanië

Wolken en neerslag

Wolken en neerslag Oceanië

Wolken

Wolken Oceanië

Weer in Alice Springs/CIV, 18.02.2020

Op dinsdag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 22 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 22°C. De zuidoostenwind neemt 's avonds laat toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Ayers Rock/Australia, 18.02.2020


Weer in Centre Island, 18.02.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 30 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 31°C. 's nachts steekt er een matige, met tijdens windstoten harde noordoostenwind op.

Weer in Darwin/Intl, 18.02.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog veranderlijk bewolkt met enkele (onweers)buien. In de loop van de ochtend wordt het langere tijd bewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 32 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 28°C. De westenwind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard.

Weer in Gove/Intl, 18.02.2020

Op dinsdag is het langere tijd meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. De namiddags brengt ons veranderlijk bewolkt weer met enkele lichte regenbuien. 's Avonds heerst er meest helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 28 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 34 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 27°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.

Weer in Tennant Creek, 18.02.2020

Tijdens de vroege ochtend is het nog meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt. In de loop van de ochtend gaat dit echter over in aanhoudend zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 30 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 42 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 30°C. De zuidoostenwind neemt in de middag toe en waait matig, tijdens windstoten krachtig.

Weer in Tindal/AWS, 18.02.2020

Op dinsdag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 27 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 37 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. Er waait een zwakke noordwestenwind.