Zoek weer

Plaats, postcode of land

Noodweercentrale

Add to iGoogle

Onze noodweercentrales

Weer Western-Australia

Weer Northern-Territory Weer Northern-Territory Weer Northern-Territory Weer South-Australia
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
 
controls afspelen
tijdscala Gelieve te trekken
highlightMap Albany AlbanyAlbany Carnarvon CarnarvonCarnarvon Geraldton GeraldtonGeraldton Perth PerthPerth Ravensthorpe RavensthorpeRavensthorpe Curtin/CIV Curtin/CIVCurtin/CIV Meekatharra MeekatharraMeekatharra Truscott TruscottTruscott Marble Bar Marble BarMarble Bar Southern Cross Southern CrossSouthern Cross © by MeteoGroup © by MeteoGroup tijdzone: Australia/Perth tijdzone: Australia/Perth

Vliegweer

Vliegweer Oceanië

Temperatuur

Temperatuur Oceanië

Stroming

Stroming Oceanië

Wolken

Wolken Oceanië

Weer in Albany/Intl, 01.03.2020

Op zondag is het in de ochtend nog bewolkt met perioden met regen. 's Middags gaat dit over in bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer. De late avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 18 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 19 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 15°C. De wind waait matig tot vrij krachtig, tijdens windstoten hard en komt uit zuidoostelijke, later oostelijke richtingen.

Weer in Carnarvon/Intl, 01.03.2020

Op zondag kunnen we rekenen op grotendeels zonnig weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 24 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De matige tot vrij krachtige, tijdens windstoten harde wind waait vervolgens uit het zuiden, 's avonds uit het zuidwesten.

Weer in Curtin/CIV, 01.03.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. 's Middags gaat dit over in meestal zonnig, af en toe ook licht bewolkt weer. De avond brengt ons geheel bewolkt weer met intensieve regenval. De ochtendtemperaturen liggen rond de 25 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De wind waait zwak tot matig, tijdens windstoten hard en komt uit oostelijke, later westelijke richtingen.

Weer in Geraldton Amo, 01.03.2020

Na het bijna overal zwaar bewolkt, maar overwegend droog weer van de ochtend zet grotendeels zonnig weer zich door. De ochtendtemperaturen liggen rond de 21 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 30 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 23°C. De zuidoostenwind neemt 's avonds laat toe en bereikt tijdens windstoten een windsterkte van 8.

Weer in Marble Bar, 01.03.2020

Op zondag is het langere tijd overwegend zonnig. 's Avonds laat heerst er veranderlijk bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 31 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 41 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 31°C. De zuidoostenwind waait 's avonds steeds meer matig.

Weer in Meekatharra, 01.03.2020

Op zondag is en blijft de hemel vrijwel onbewolkt. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 36 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 24°C. De zuidenwind waait 's nachts steeds meer matig.

Weer in Perth/Intl, 01.03.2020

Op zondag is het langere tijd afwisselend zonnig en bewolkt. 's Avonds laat gaat dit over in nauwelijks bewolkt weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 28 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. De in het begin nog matige zuidoostenwind neemt toe en waait 's avonds laat vrij krachtig.

Weer in Ravensthorpe/AWS, 01.03.2020

Na het bewolkte, maar grotendeels droge weer van de ochtend heerst er tijdelijk bewolkt weer met lichte regen. De avond brengt ons wisselend bewolkt weer, maar ook opklaringen. De ochtendtemperaturen liggen rond de 20 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 21 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 16°C. Er komt een vrij krachtige, tot vrij krachtige, tijdens windstoten harde zuidenwind, die in de middag naar het zuidoosten draait.

Weer in Southern Cross, 01.03.2020

In de vroege ochtend is het overwegend zonnig. In de loop van de ochtend heerst er veranderlijk bewolkt weer. De late avond brengt ons deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 19 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 27 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 14°C. De 's avonds laat verfrissende zuidoostenwind waait gemiddeld vrij krachtig, tijdens windstoten hard.

Weer in Truscott, 01.03.2020

Op zondag is het langere tijd bewolkt met perioden met regen. 's Avonds laat gaat dit over in deels helder weer. De ochtendtemperaturen liggen rond de 26 graden. Overdag worden temperaturen van maximum 29 graden bereikt. De minimumtemperaturen in de komende nacht liggen rond de 26°C. De wind waait zwak uit het noordwesten.